Новини, в яких згадується Брендан Глісон

10 квітня 2024,  19:11 | Кастінг

Перший трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» підтвердив, що в ньому з'явиться відомий ірландський актор Брендан Глісон, якого ви можете знати за фентезійною франшизою про пригоди Гаррі Поттера.

Читати далі...
29 жовтня 2022,  21:56 | Новини фільмів

Брендан Глісон більше не хоче дружити з Коліном Фарреллом у новому трейлері драматичної стрічки «Банші Інішерина» від режисера культового фільму «Залягти на дно в Брюгге», де Глісон і Фаррелл вперше зіграли разом.

Читати далі...
9 серпня 2022,  08:11 | Новини фільмів

У 2007 році Колін Фаррелл та Брендан Глісон зіграли разом у культовій стрічці Мартіна МакДони «Залягти на дно в Брюгге», а вже незабаром їх можна буде побачити в новому фільмі цього ж режисера «Банші Інішерина».

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
24 грудня 2020,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Експеліармус! Сьогодні, 24 грудня, на екрани кінотеатрів повертаються заключні фільми хітової франшизи «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1» та «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2», які дозволять прихильникам знову пережити фінальне протистояння Гаррі, Рона та Герміони з лордом Волдемортом. І поки ви збираєтеся бігти за квитками, читайте цікаві факти про створення першої частини фіналу.

Читати далі...
25 серпня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ірландського актора Брендана Глісона, який грав у фільмах про Гаррі Поттера Аластора «Дикозора» Муді? Він блискуче перевтілився в президента США Дональда Трампа в трейлері міні-серіалу «The Comey Rule» від каналу Showtime.

Читати далі...
12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
6 листопада 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймса Франко хочуть повісити у другому трейлері картини братів Коен «Балада Бастера Скраггса», яку критики називають «брутальним салютом вестерну».

Події нового фільму від відомого кінематографічного дуету Ітана і Джоела Коенів, які зняли відзначені номінаціями і преміями «Оскар» картини «Старим тут не місце» і «Справжня мужність», перенесуть глядача на американський Дикий Захід. «Балада Бастера Скраггса» складатиметься з шести коротких новел жанру вестерн, кожна з яких розповість цікаву історію про злочинців, шахраїв і тих, хто шукає в цьому суворому світі легкої наживи і кохання.

Героїв у цих новелах зіграють Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон, Зої Казан, Девід Крамхолц, Гаррі Меллінг і Тім Блейк Нельсон.

На цьому тижні вестерн Коенів виходить в обмежений американський кінопрокат, а його прем'єра на сервісі Netflix відбудеться наступного тижня, 16 листопада.

16 вересня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер нової антології братів Коен «Балада Бастера Скраггса», в якій з'являться Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон та Зої Казан.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пригоди Паддінгтона 2»
Повернення всіма улюбленого ведмедика
12 січня 2018,  14:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці 2014 року милий ведмедик на ім'я Паддінгтон підкорив серця дітей і дорослих по всьому світу, тому продовження його пригод в столиці туманного Альбіону не змусило себе довго чекати. За ці три роки Паддінгтон повністю адаптувався до життя з сімейством Браунів і став незамінним жителем їхньої вулиці, але раптом його звинувачують у пограбуванні, якого він, зрозуміло, не здійснював, і з цього моменту він вирушає в одіссею в дусі Веса Андерсона.

Читати далі...
9 січня 2018,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент британської сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» відправляє нас на кухню, де головний герой показує, як готувати свій знаменитий апельсиновий мармелад.

У сиквелі Паддінгтону (Бен Вішоу) доведеться не так солодко, як може здатися в даному відео, оскільки його заарештують і кинуть у в'язницю, зрозуміло, за злочин, якого він не скоював. Але і там ведмежа не опустить лапки і знайде нових друзів. Наприклад, Костета МакГінті (Брендан Глісон), якого він тут вчить робити мармелад. В українській версії Паддінгтона знову буде дублювати Володимир Зеленський.

Попередні покази фільму від продюсера «Гаррі Поттера» Девіда Хеймана стартують в кінотеатрах IMAX з 11 січня, а в широкий український прокат він вийде 18 січня. Купуйте квитки на «Пригоди Паддінгтона 2» на нашому сайті.

3 січня 2018,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», де Паддінгтон (Бен Вішоу) знайомить сімейство Браунів зі своїми новими друзями.

У другій частині своїх пригод безжурний любитель мармеладу вирішує подарувати своїй тітці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-річчя антикварну книжку-розкладачку, як раптом хтось викрадає її з магазину, і в пограбуванні звинувачують Паддінгтона. Ведмедик опиняється у в'язниці, де швидко заводить дружбу зі зломщиком сейфів Кастетом МакГінті (Брендан Глісон) та іншими ув'язненими, що не дуже радує містера Брауна (Г'ю Бонневілль).

Фільм «Пригоди Паддінгтона 2» потрапив в наш гід по святковим прем'єрам місяця. У кіно з 18 січня.

4 серпня 2017,  15:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Дайан Кітон втілює в романтичній драмі «Хемпстед» американську вдову, яка їде в Лондон, де закохується в ірландця у втіленні триразового номінанта на «Золотий глобус» Брендана Глісона, який живе в дикій лісопарковій-зоні Хемпстед-Хіт. І коли в його парк приходять забудовники, героїня Кітон надихає чоловіка боротися за свій дім.

Режисером кінокартини виступає Джоел Гопкінс, який зняв «Останній шанс Харві».

7 червня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо закулісний погляд на новий трилер «Містер Мерседес», заснований на однойменному романі Стівена Кінга. Він розповість про поліцейського у відставці Біллі Ходжес (Брендан Глісон), який повертається на роботу, щоб розкрити серійне вбивство, що не дає йому спокою, і про психопата Брейді Хартсфілда (Гаррі Тредевей), який тоді в'їхав у натовп людей на викраденому мерседесі. Так починає їх гра в кішки-мишки.

Прем'єра серіалу від продюсерів Девіда Е. КелліЕллі МакБіл», «Велика маленька брехня») і Джека БендераЗалишитися в живих», «Під куполом») відбудеться 9 серпня.