Новини фільмів, в яких згадується Гай Пірс

24 травня 2022,  15:25 | Новини фільмів

Пам'ять кілера — важка ноша. Дивіться дубльований трейлер екшен-трилера «Флешбек» (в оригіналі він називається «Memory»), який зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Казино Рояль» Мартін Кемпбелл.

Читати далі...
4 квітня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Представляємо офіційний трейлер екшен-трилера «Флешбек», головну роль у якому виконає легендарний Ліам Нісон, зірка франшизи «Заручниця» та номінант на премію «Оскар».

Читати далі...
5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гостросюжетний екшен «Без жалю» («Without Remorse») із зіркою фільмів «Крід» та супергеройського блокбастера «Чорна пантера» Майклом Б. Джорданом повинен був вийти на екрани кінотеатрів ще минулої осені, але через пандемію COVID-19 його прем'єра відбудеться на платформі Amazon, як повідомляє постер фільму.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
24 травня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила порадувати шанувальників Віна Дизеля, опублікувавши в мережі відео з невдалими дублями його супергеройського фільму «Бладшот».

Читати далі...
18 березня 2020,  19:37 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму Дейва Вілсона «Бладшот», в якому Віна Дизеля перетворили на досконалу зброю. І від нього тепер нікому не сховатися.

В адаптації коміксів Valiant, зірка франшиз «Форсаж» і «Ріддік» грає колишнього морпіха Рея Гаррісона, який отримав смертельні поранення і був повернутий до життя секретною організацією RST та її провідним вченим доктором Гартінгом (зірка блокбастера «Залізна людина 3» Гай Пірс). Тепер в крові Рея живе ціла армія нанітів, що здатна зцілити навіть найстрашніші поранення за лічені секунди, і в даному фрагменті він відправляється на полювання.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися нову дату прем'єри «Бладшота», яка відбудеться в кінотеатрах після карантину.

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
11 лютого 2020,  16:41 | Новини фільмів

Зустрічайте нове покоління суперсолдатів в розширеному українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бладшот», над яким працює продюсер хітових фільмів «Форсаж» і «Я — легенда» Ніл Х. Моріц.

В супергеройському фільмі режисера Дейва Вілсона зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель втілює морпіха Реймонда «Рея» Гаррісона, який гине на завданні, але його повертає до життя надсекретна корпорація RST, і завдяки її нанотехнологіям Рей стає Бладшотом — біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою, в крові якого живуть нанороботи, що роблять його невразливим до будь-якої зброї. Глава RST (Гай Пірс) намагається використовувати Бладшота в своїх цілях, але незабаром герой розуміє, що ним маніпулюють, і повстає проти своїх творців.

ТБ-ролик підтверджує, що українська прем'єра супергеройського екшену «Бладшот» відбудеться вже через місяць, 12 березня. Фільм також буде демонструватися в форматі IMAX. А після Дизеля можна буде побачити у кіно в блокбастері «Форсаж 9».

26 січня 2020,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель озброєний і готовий до своєї супергеройської місії на нових постерах науково-фантастичного екшену «Бладшот», екранізації коміксів Valiant.

Читати далі...
14 січня 2020,  18:33 | Новини фільмів

Вони думали, що повністю його контролюють. Вони помилялися. Дивимося другий український трейлер супергеройського екшену «Бладшот», де зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель грає суперсолдата.

У супергеройському фільмі Дейва Вілсона, знятому за мотивами коміксів Valiant, ми познайомимося з морпіхом Реймондом «Реєм» Гаррісоном (Дизель), який отримує смертельні поранення і помирає. Проте секретна корпорація RST повертає його до життя, і завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він є насправді, і його завдання це з'ясувати.

Разом з Дизелем в трейлері можна побачити акторів Ейсу Гонсалес, Сема Г'юэна, Гая Пірса, Тобі Кеббелла і Ламорна Морріса. Українська прем'єра фільму «Бладшот» переїхала на початок весни і тепер відбудеться 12 березня.

21 жовтня 2019,  11:11 | Новини фільмів

Кіностудія Sony Pictures щойно представила дебютний трейлер свого науково-фантастичного бойовика «Бладшот», де Він Дизель грає кілера з суперздібностями, якого не можна вбити.

Фільм режисера Дейва Вілсона ґрунтується на коміксах Valiant про колишнього солдата Реймонда «Рея» Гаррісона (Дизель), якого повернули до життя і перетворили на ідеальну машину для вбивств, запустивши в його кров мікрокомп'ютери, які допомагають тілу загоювати рани з неймовірною швидкістю. Але коли Рей дізнається, що його свідомістю маніпулюють, показуючи йому фальшиві спогади, щоб він вбивав потрібних для своїх роботодавців людей, цей суперсолдат повстає проти тих, хто його створив.

В український прокат фільм «Бладшот», де також знялися Гай Пірс, Ейса Гонсалес, Сем Г'юэн, Тобі Кеббелл і Талула Райлі, вийде 20 лютого 2020 року.

16 травня 2019,  15:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколай Костер-Вальдау і Керіс ван Гаутен, відомі завдяки ролям Джеймі Ланністера та жриці Мелісандри в хітовому серіалі «Гра престолів», виконують головні ролі у кримінальному трилері «Доміно».

Офіцер поліції Копенгагена Крістіан (Ніколай Костер-Вальдау) прагне помститися за смерть напарника, якого вбив член угруповання ІДІЛ на ім'я Імран. Разом з колегою Крістіан полює на вбивцю, і, все більше заглиблюючись в цю справу, вони випадково дізнаються про агента ЦРУ, який використовує Імрана, щоб напасти на слід інших членів терористичного угруповання. І тепер Крістіану доводиться рятувати власне життя, а не тільки шукати відплати за загиблого колегу.

Також у трилері «Доміно» зіграє Гай Пірс, цивільний чоловік Керіс ван Гаутен.

Українська прем'єра нового фільму від культового режисера Браяна Де ПальмиОбличчя зі шрамом», «Недоторканні») відбудеться 13 червня.

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

Читати далі...
9 січня 2019,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сірша Ронан готується йти війною на Марго Роббі в новому дубльованому ТБ-ролику історичного фільму Джозі Рурк «Марія – королева Шотландії».

Драма «Марія – королева Шотландії», яка отримала 3 номінації на премію BAFTA, перенесе нас у Шотландію другої половини 16 століття, куди після смерті свого чоловіка, короля Франції, повертається Марія Стюарт (Ронан) з метою зайняти свій престол. Але Англія і Шотландія вже знаходяться під владою її кузини, королеви Єлизавети I (Роббі). Ні одна королева не бажає поступатися своїм впливом іншій, і сестри починають війну одна з одною за трон.

В український прокат картина «Марія – королева Шотландії», де разом з Ронан і Роббі зіграли актори Девід Теннант, Джемма Чан та Гай Пірс, вийде наступного тижня, 17 січня.

Чи збираєтеся ви дивитися її у кінотеатрі?