Новини, в яких згадується Джейсон Судейкіс

15 лютого 2023,  03:23 | Новини серіалів

Наш улюблений тренер у втіленні Джейсона Судейкіса повертається, щоб продовжити надихати глядачів. Тизер третього сезону популярного серіалу від Apple «Тед Лассо» повідомляє, що його прем'єра відбудеться 15 березня.

Читати далі...
1 березня 2021,  23:45 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Голлівуді відбулася 78-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», яка назвала найкращими фільмами минулого року «Землю кочівників» і «Бората 2», а найкращими серіалами «Корону», «Шіттс Крік» та «Хід королеви».

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
19 січня 2021,  18:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найпозитивніший тренер в історії кіно і телебачення повертається! Компанія Apple повідомила про старт зйомок нового сезону свого комедійного серіалу «Тед Лассо», опублікувавши фотографію з роздягальні футбольного клубу «Річмонд».

Читати далі...
15 липня 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедій «Ми – Міллери» і «Нестерпні боси» Джейсон Судейкіс стає тренером футбольної команди в першому трейлері комедійного серіалу «Тед Лассо» від стримінгової платформи Apple TV+.

Читати далі...
10 серпня 2019,  11:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі четвертий фрагмент свого пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», чия прем'єра відбулася 8 серпня.

У сиквелі «Angry Birds у кіно» птах Ред (Джейсон Судейкіс) і свин Леонард (Білл Гейдер) укладають тимчасове перемир'я, щоб зібрати команду і врятувати обидва свої острови від знищення. Для такої небезпечної місії їм потрібні найкращі гаджети, і в новому фрагменті Леонард приводить їх суперкоманду в секретний дослідний центр свиней, де вчений Геррі (Стерлінг К. Браун) показує їм свої розробки, наприклад, невидимий спрей, у якого є маленький побічний ефект.

Чому цей мультфільм є відмінними ліками від поганого настрою і для дітей, і для дорослих, читайте в нашій рецензії на «Angry Birds у кіно 2».

Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
4 серпня 2019,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який точно підніме вам настрій.

Продовження мультфільму «Angry Birds у кіно» змусить Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) об'єднатися зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб захистити острів птахів та острів свиней від загадкового третього острова, який збирається влаштувати зиму посеред літа. Для цього їм доведеться непомітно пробратися туди і відключити зброю масового ураження.

Дивіться також новий фрагмент анімації «Angry Birds у кіно 2», де милі пташенята грають у свиней. У кіно з 8 серпня.

1 серпня 2019,  16:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила повеселити нас новим фрагментом своєї очікуваної анімаційної комедії «Angry Birds у кіно 2» за участю милих пташенят.

Мультфільм «Angry Birds у кіно», який прибув на екрани в 2016 році, показав знамениту війну пташок і свинок з популярної однойменної відеогри. Пташки перемогли, їхній ватажок Ред (Джейсон Судейкіс) став справжнім героєм острова, і тепер маленькі пташенята розігрують цю історію на дозвіллі. От тільки даремно вони взяли погратися своїх молодших сестер, які ще не вилупилися з яєць...

Раніше вийшов новий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову пташку. У кіно з 8 серпня.

26 липня 2019,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нову пташку звуть Сріблинка, і вона допомагатиме цій різношерстій компанії в її дуже небезпечній місії в мультфільмі «Angry Birds у кіно 2».

Сріблинка (Сільвер), яку в оригіналі озвучує зірка серіалу «Пришелепкувата колишня» Рейчел Блум, є сестрою нестримного Чака (Джош Гад) і буде допомагати йому з Редом (Джейсон Судейкіс) та Бомбом (Денні МакБрайд) у новій війні. Тільки тепер це буде війна не зі свинями, а з загадковим третім островом, де всім заправляє пташка Зета (Леслі Джонс). І заради перемоги Реду та іншим птахам доведеться об'єднатися зі свином Леонардом (Білл Гейдер) і його компанією.

Дивіться також розширений фрагмент «Angry Birds у кіно 2», який відправляє героїв в туалетний квест. У кіно з 8 серпня.

17 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Летючий та смердючий мають перестати ворогувати в другому українському ТБ-ролику очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2» від Sony Pictures. Але чи зможуть вони стати друзями?

Коли третій острів загрожує острову птахів і острову свиней тотальним знищенням, давні вороги Ред (Джейсон Судейкіс) і Леонард (Білл Гейдер) ставлять свою ворожнечу на паузу і разом з птахами Чаком (Джош Гад), Бомбом (Денні МакБрайд), Могутнім орлом (Пітер Дінклейдж) та Сільвер (Рейчел Блум), а також зі свинями Кортні (Аквафіна) та Геррі (Стерлінг К. Браун) придумують хитрий план, як врятувати обидва острови.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться 8 серпня.

15 липня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де пташки і свинки вирішують створити «ідеальне» маскування.

Сиквел мультфільму «Angry Birds у кіно», заснованого на популярній відеогрі, покаже, як птахи в особі Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестри Чака Сільвер (Рейчел Блум) повинні укласти зі свинями Леонардом (Білл Хейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун) перемир'я, щоб врятувати свої острови від масштабної загрози.

В український прокат злі пташки, чию другу пригоду зняв режисер Туроп Ван Орман, двічі номінований на премію «Еммі», увірвуться 8 серпня.

20 червня 2019,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники відпочивають. Сьогодні вийшов фінальний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму від Sony Pictures «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову команду супергероїв.

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) та Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку своїх островів.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться влітку, 8 серпня.

16 червня 2019,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 16 червня, в Україні, США, Великій Британії і багатьох інших країнах світу святкують День батька. Всесвіт мультфільму «Angry Birds в кіно 2» вирішив не відставати і представив з цього приводу своє веселе відеопривітання.

В промо-ролику, яким на цьому тижні поділилася студія Sony Pictures, троє пташенят з Острова птахів вирішують провести День батька разом зі своїм татом і робити все те, що він так любить робити у вільний час. Пташенята дуже цього чекають, але виявляється, що дивитися футбол з батьком, який хропе перед телевізором, не так весело, як здавалося на перший погляд...

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Angry Birds у кіно 2», в якому свин Леонард (Білл Гейдер) намагається помиритися з Редом (Джейсон Судейкіс). Його українська прем'єра переїхала на 8 серпня.

23 травня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я прийшов з миром». Кінокомпанія Sony Pictures поділилася веселим фрагментом свого очікуваного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де свин Леонард намагається помиритися з Редом.

У продовженні мультфільму «Angry Birds у кіно» на горизонті з'являється нова загроза у вигляді третього острова, де живе лиходійка на ім'я Зета (Леслі Джонс), яка скрізь хоче влаштувати Льодовиковий період. Дізнавшись про це, свин Леонард (Білл Гейдер) заявляється у гості до свого давнього ворога Реда (Джейсон Судейкіс) і хоче укласти з ним перемир'я, але птах не поспішає вірити свину на слово і швидко його зв'язує.

Дивіться також український трейлер «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 22 серпня.