Оновлення, в яких згадується Майкл Б. Джордан

27 вересня 2018,  12:46 | Оновлення

Друзі, з'явився другий український трейлер фільму «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа».

У центрі сюжету фільму опиняється Адоніс Крід (Майкл Б. Джордан), який вирішує вийти на ринг з боксером Іваном Драго (Дольф Лундгрен), що вбив його батька. Два покоління бійців знову розбираються у своїх життєвих драмах за допомогою боксу.

Українська прем'єра фільму «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа» очікується 24 січня 2019 року.

20 червня 2018,  21:44 | Оновлення

Як і обіцяв Майкл Б. Джордан у своєму Instagram, сьогодні вийшов перший трейлер фільму «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а наші прокатники представили практично відразу і українську версію:

Адоніс Крід живе спокійним життям та готується до великого бою, що обіцяє стати найголовнішим викликом його життя. Він зустрінеться із супротивником, з яким пов’язане минуле його родини. І це суттєво підсилює напругу. Адонісу допомагає Роккі Бальбоа. Разом вони шукатимуть відповіді на важливі життєві запитання та зрозуміють, що немає нічого важливішого за сім’ю. «Крід ІІ» покаже, що саме робить вас чемпіоном, і нагадає, що ви не зможете уникнути минулого, де б не були!

В кінотеатрах України фільм стартує з 22 листопада.

11 червня 2017,  01:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер майбутнього марвелівского екшену «Чорна пантера» з Чедвіком Боузманом в головній ролі, який розповість про загадкове африканське королівство Ваканду і його нового короля Т'Чаллу. Він повинен встати на захист свого народу після смерті батька і не дозволити завойовникам захопити Ваканду й те, що лежить в неї надрах, — цінний метал вібраніум, з якого створений щит самого Капітана Америка.

Українська прем'єра «Чорної пантери», де зіграли Мартін Фріман, Енді Серкіс, Майкл Б. Джордан та Люпіта Ніонго, відбудеться 15 лютого 2018 року.

10 червня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний і вельми крутий тизер-трейлер супергеройського екшену від Marvel «Чорна пантера», що розповість про пригоди короля африканської країни Ваканди Т'Чалли (Чедвік Боузман), який дебютував в «Першому меснику: Протистояння».

Тизер показує, як Еверетт Росс (Мартін Фріман) допитує торговця зброєю Улісса Кло (Енді Серкіс) про Ваканду, а після ми вирушаємо в цю продвинуту країну, приховану від зовнішнього світу, де мигцем знайомимося з лиходієм Еріком Кіллмонгером (Майкл Б. Джордан) і союзниками Т'Чалли Накією (Люпіта Ніонго), Зурі (Форест Вітакер) та Рамондою (Анджела Бассетт).

Дебютний постер «Чорної пантери» в гарній якості ви знайдете тут. Фільм вийде в українські кінотеатри в лютому 2018 року, так що чекаємо на дубльований тизер.