Новини, в яких згадується Мехкад Брукс

25 березня 2021,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий ТБ-ролик фентезійного екшену «Мортал Комбат», екранізації хітових відеоігр 90-х, продюсером якої виступає режисер блокбастера «Аквамен» Джеймс Ван. І в ньому можна побачити поєдинок Коула з чотирируким Горо.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до епічної битві за долю всесвіту? Тоді обирайте свого бійця на новому постері фентезійного бойовика Саймона МакКуойда «Мортал Комбат», який показує команду Скорпіона і команду Саб-Зіро.

Читати далі...
18 лютого 2021,  20:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до епічної битві, що вирішить долю світів? Студія Warner Bros. Pictures поділилася сьогодні довгоочікуваним трейлером без цензури фентезійного бойовика «Мортал Комбат», режисером якого виступає Саймон МакКуойд. А його продюсером є режисер «Аквамена» Джеймс Ван.

Читати далі...
16 січня 2021,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смертельна битва гряде! Студії Warner Bros. та New Line Cinema опублікували в мережі перші кадри фентезійного екшену «Мортал Комбат», які представляють перший погляд на його героїв, їхні надздібності та криваву ворожнечу.

Читати далі...
24 грудня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький екшен «Мортал Комбат» отримав український тизер-постер, і разом з цим було розкрито, що його прем'єра переїхала з січня на 15 квітня 2021 року.

Читати далі...
17 травня 2019,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лексу Лютору вдалося розсердити Супергьорл на кадрах 22 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC.

Читати далі...
29 квітня 2019,  17:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл б'ється відразу з чотирма Євами в промо-ролику 20 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Кара (Меліса Бенойст) і Лєна (Кеті МакГрат) відправляються до Каснії, щоб спіймати Лекса Лютора (Джон Крайер). Єва (Андреа Брукс) влаштовує для них пастку, яка може розкрити, що Кара є Супергьорл. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) отримує довгоочікуваний телефонний дзвінок, Джеймс (Мехкад Брукс) тренується використовувати свої сили, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) створює небезпечну ситуацію всередині DEO.

Серія «Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?» («Чи може справжня міс Тешмахер будь ласка встати?») прибуде 6 травня за українським часом.

22 квітня 2019,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 19 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», яку зняв актор Девід Гервуд, виконавець ролі Дж'онна Дж'онзза.

Мрійниця (Ніколь Мейнс) стає захисницею Нешнл-Сіті, поки Кара (Мелісса Бенойст) працює над тим, щоб очистити ім'я Супергьорл, і стикається в поєдинку з Беном Локвудом (Сем Вітвер). Джеймс (Мехкад Брукс) вирішує піти на крайні заходи, щоб подолати свій посттравматичний стрес.

Серія «American Dreamer» («Американська Мрійниця») прибуде на екрани 29 квітня за українським часом.

12 березня 2019,  12:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 15 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл» з'явиться легендарний суперлиходій Лекс Лютор, якого втілює зірка ситкому «Два з половиною чоловіки» і володар 2 премії «Еммі» Джон Крайєр.

Коли Лекса Лютора (Крайєр) випускають з в'язниці через його слабке здоров'я, він приїжджає до своєї сестри Лєни (Кеті МакГрат), щоб вона допомогла йому знайти ліки. Лєна не довіряє братові і підозрює, що у нього є приховані мотиви. В результаті героїня опиняється перед ситуацією життя або смерті і повинна вирішити, що вона відчуває до свого брата. Тим часом Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Дж'онн (Девід Гервуд) б'ються з Манчестером Блеком (Девід Аджала), а також в місто прибуває сестра Джеймса (Мехкад Брукс) Келлі (Азі Тесфай).

Серія отримала назву «O Brother, Where Art Thou?» («Брат, де ти?») і вийде на екрани 18 березня за українським часом.

4 березня 2019,  10:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибульці виходять на марш проти утиску їхніх прав, і в Нешнл-Сіті назріває громадянська війна в 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Бен Локвуд (Сем Вітвер) продовжує штовхати вперед свій рух проти іншопланетян, чим посилює бажання Еліти полювати на нього та його поплічників. Супергьорл (Мелісса Бенойст) переймається безпекою американців — людей та прибульців. Коли Локвуд організовує мітинг, іншопланетяни вирішують вийти на мирний протест. Брейні (Джессі Рат) та Дж'онн (Девід Гервуд) приєднуються до маршу прибульців, поки Супергьорл і Мрійниця (Ніколь Мейнс) патрулюють вулиці, щоб охороняти порядок. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) знову бере в руки камеру, щоб зняти марш для CatCo, а полковник Гейлі (Ейпріл Паркер) дає Алекс (Кайлер Лі) завдання, яке йде врозріз з її принципами.

Серія «Stand And Deliver» («Гаманець або життя»), яку зняв Енді Армаганян, вийде 11 березня за українським часом.

21 листопада 2018,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діти Свободи заковують Кару в ланцюги й беруть її у полон в промо-ролику 7 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Джеймс (Мехкад Брукс) все глибше занурюється в діяльність Дітей Свободи, щоб особисто зустрітися з їхнім керівником Агентом Ліберті (Сем Вітвер). Тим часом Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Манчестер Блек (Девід Аджала) слідують за зачіпкою щодо місцезнаходження Агента Ліберті, але потрапляють у пастку. Лена (Кеті МакГрат) починає перший етап випробувань.

Серія «Rather the Fallen Angel» («Швидше грішний ангел»), режисером якої виступає актор Чад Лоу, вийде на екрани 26 листопада за українським часом.

13 листопада 2018,  00:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діти Свободи марширують в масках і з битами по вулицях Нешнл-Сіті і нападають на прибульців в промо-ролику 6 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Всі збираються разом у День подяки, але Кара (Мелісса Бенойст) не має святкового настрою після її телевізійних дебатів з Беном Локвудом (Сем Вітвер) про небезпечні настрої, націлені на іншопланетян, які з'явилися в Нешнл-Сіті. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) та Лєна (Кеті МакГрат) сперечаються про те, як краще впоратися з Дітьми Свободи, яких очолює лиходій Агент Ліберті.

Серія «Call to Action» («Заклик до дії»), яку зняв режисер екшену «Овердрайв» Антоніо Негрет, прибуде на екрани 19 січня за українським часом.

9 жовтня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара повертається на роботу і стає ментором майбутньої супергероїні Мрійниці на офіційних кадрах 1 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
19 червня 2018,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я не буду вбивати. Навіть її.»

Супергероїня Нешнл-Сіті відстоює свої моральні принципи у фрагменті фінальної 23 серії 3 сезону «Супергьорл».

Команда проводить в DEO збори, щоб визначитися з планом дій щодо Рейн (Одетт Еннейбл). Джеймс (Мехкад Брукс) повідомляє, що поки Кара (Мелісса Бенойст) була в Арго, то Лєна (Кеті МакГрат) з'ясувала, що Рейн можна вбити величезною дозою криптоніту. Але Супергьорл категорично не згодна з цим планом і хоче знайти інший спосіб зупинити Вбивцю світів. І тут Алура (Еріка Дюранс) каже дочці, що «часом ми повинні зробити те, що йде врозріз з нашими принципами».

Фінальна серія «Поразки і перемоги», яку зняв Джессі Варн, вийшла на американському телебаченні учора, 18 червня. «Супергьорл» повернеться на екрани восени.