Новини, в яких згадується Стивен Кейпл мл.

8 липня 2023,  23:55 | Новини фільмів

Відважний лідер автоботів Оптімус Прайм вже багато років є одним з найвідоміших персонажів науково-фантастичного жанру, проте ви навряд чи знаєте, як виглядає актор, який подарував йому свій голос. Настав час розкрити цю таємницю...

Читати далі...
9 червня 2023,  04:00 | Новини фільмів

Цього тижня, 8 червня, в український прокат вийшов новий пригодницький блокбастер «Трансформери: Час Звіроботів», що покаже битву Оптимуса Прайма та автоботів з могутнім лиходієм, якого звуть Скардж. Хто ж він такий?

Читати далі...
4 березня 2023,  09:36 | Кастінг

Зірка хітової стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо продовжує підкорювати жанр наукової фантастики, і її наступним проєктом у цьому напрямку стане пригодницький екшен «Трансформери: Час Звіроботів».

Читати далі...
3 грудня 2022,  00:55 | Новини фільмів

Цього тижня студія Paramount опублікувала в мережі очікуваний тизер-трейлер науково-фантастичного екшену «Трансформери: Час Звіроботів», що буде шостим розділом відомої франшизи про протистояння автоботів та десептиконів.

Читати далі...
18 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Стали відомі нові деталі про очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Трансформери: Час Звіроботів», режисером якого цього разу буде не творець франшизи Майкл Бей, а Стівен Кейпл мол., який зняв фільм «Крід 2».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа»
Поєдинок десятиліття, або Як стати легендою
22 січня 2019,  18:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2015 році Адоніс Джонсон вирішив піти по стопах свого батька, знаменитого боксера Аполло Кріда, обравши своєю долею бокс і ставши протеже самого Роккі Бальбоа. Тоді він завоював серця глядачів, а кілька років по тому Адоніс повертається у другому своєму фільмі «Крід 2», щоб стати справжнім чемпіоном світу і захистити цей почесний титул від Віктора Драго, сина Івана Драго, під час поєдинку з яким загинув його батько.

Читати далі...
19 листопада 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адоніс Крід збирається прийняти небезпечний бій з чи без допомоги Роккі у дебютному фрагменті спортивної драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа».

Картина режисера Стівена Кейпла мол. буде продовженням номінованого «Оскар» фільму «Крід» і розповість про те, як Адоніс (Майкл Б. Джордан) отримує виклик на бій від Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина Івана Драго (Дольф Лундгрен), який у фільмі «Роккі 4» убив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс). Його наставник Роккі (Сільвестр Сталлоне) намагається переконати чемпіона не ризикувати своїм життям і не виходити на ринг проти небезпечного Віктора, але Адоніс рішуче налаштований взяти реванш за свого батька.

Дивіться також другий ТВ-ролик фільму «Крід 2», в якому Роккі стикається віч-на-віч зі своїм давнім ворогом Іваном Драго. У кіно з 24 січня 2019 року.

9 листопада 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роккі стикається віч-на-віч зі своїм давнім ворогом Іваном Драго у новому ТБ-ролику драматичної картини «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа».

У продовженні фільму «Крід», який був номінований на «Оскар», життя головного героя Адоніса Кріда (Майкл Б. Джордан) перетворилося в постійне балансування над прірвою. Розриваючись між особистими обов'язками перед своєю сім'єю і тренуванням до наступного великого бою, Адоніс стикається з головним випробуванням у своєму житті. Йому належить вийти на ринг проти Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина боксера Івана Драго (Дольф Лундгрен), який убив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс) у фільмі «Роккі 4». Хлопця підтримує його наставник Роккі Бальбоа (Сільвестр Сталлоне), і разом Роккі та Адоніс зіткнуться зі своїм спільним спадком, будуть питати себе, за що варто боротися, і зрозуміють, що немає нічого важливішого, ніж сім'я.

Дивіться також другий український трейлер «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа». Прем'єра картини Стівена Кейпла мол. в Україні відбудеться 24 січня 2019 року.

26 вересня 2018,  21:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер спортивної драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», де боксер Адоніс Крід готується до свого найважливішого бою.

Ставши чемпіоном в легкій вазі, Адоніс (Майкл Б. Джордан) отримує виклик вийти на ринг проти Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина Івана Драго (Дольф Лундгрен). Саме бій з Іваном вбив його батька Аполло Кріда (Карл Везерс), тому перемога в бою з Віктором стає для Адоніса справою честі. Роккі (Сільвестр Сталлоне) намагається відрадити хлопця від цього бою, але Адоніс вирішує поставити на кін усе, що у нього є.

В українські кінотеатри «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», режисером якого виступає Стівен Кейпл мол., прибуде в січні 2019 року.

20 червня 2018,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний трейлер спортивної драми «Крід 2», де Майкл Б. Джордан повертається в образі боксера Адоніса Джонсона, сина легендарного чемпіона Аполло Кріда.

У сиквелі Адоніс потрапляє в лікарню після бою, але готується повернутися, щоб взяти участь в поєдинку всього свого життя. Він збирається вийти на ринг проти Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина Івана Драго (Дольф Лундгрен), після бою з яким в фільмі «Роккі 4» загинув його батько Аполло (Карл Везерс), щоб переписати історію. Роккі (Сільвестр Сталлоне) попереджає хлопця, що Віктор — дуже небезпечний суперник, і нагадує своєму протеже, що йому є, що втрачати, але Адоніс не збирається відступатися.

Українська прем'єра фільму Стівена Кейпла мол., де також повернеться Тесса Томпсон, відбудеться 22 листопада.