Новини кастінгу, в яких згадується Вілл Арнетт

16 серпня 2015,  10:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Спін-офф «Лего. Фільма» про пригоди лего-Бетмена знайшов свого Джокера. Його озвучить Зак Галіфіанакіс.

Зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» і володар «Еммі» за своє шоу «Між двома папоротями з Заком Галіфіанакісом», знаходиться на фінальній стадії переговорів, щоб стати лиходієм у анімаційної кінокартині «Лего. Фільм: Бетмен».

Режисером і сценаристом проекту виступають Кріс МакКей, що займався монтажем оригіналу, і Сет Грем-Сміт, який працював з Тімом Бертоном над «Похмурими тінями» і «Битлджусом 2». Але творці оригінального фільму Філ Лорд і Крістофер Міллер не повністю залишили свого Бетмена: вони будуть продюсувати спін-офф і вже працюють над «Лего. Фільм 2».

Самому Темному лицареві свій голос знову позичить Уілл Арнетт, а Робіна озвучить Майкл Сера.

Скоро з Галіфіанакісом в прокаті з'являться мелодрама «Тюльпанова лихоманка», а також комедії «Призвідники» і «Встигнути за Джонсами», де він знявся разом з Галь ГадотАйлою Фішер і Джоном Хеммом.

«Лего. Фільм: Бетмен» вийде у світовий прокат 10 лютого 2017 року.

2 квітня 2015,  15:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Стріла» Стівен Амелл отримав другорядну роль у фільмі «Черепашки-ніндзя 2».

Персонажа Амелла звуть Кейсі Джонс. Він носить маску хокеїста, свою зброю (біти, ключки та інше спортивне спорядження) зберігає за плечем у сумці для гольфу і є союзником черепашок-мутантів. У коміксах він також стає любовним інтересом для репортера Ейпріл О’Ніл, тож її оператору з першого фільму схоже варто починати хвилюватися.

До того ж, Джонс є месником, який розбирається з злочинцями у своєму місті, тому Амеллу, який втілює іншого супергероя-месника в «Стрілі», цей образ близький. Як, втім, йому не звикати і до носіння масок.

У фільмі «Черепашки-ніндзя» 1990 року Кейсі Джонса грав Еліас Котеас, і його персонаж припав до душі шанувальникам.

Про що конкретно йдеться у «Черепашках-ніндзя 2» невідомо. Поки його синопсис свідчить лише про те, що «черепашки повертаються, щоб врятувати місто від страшної загрози».

Продовження буде режисерувати Дейв Грін, який зняв «Позаземне ехо». У ньому повернуться Меган Фокс і Уілл Арнетт. Також там має з'явитися модель-що-стала-актрисою Алессандра Амброзіо. А Майкл Бей знову буде продюсувати.

«Черепашки-ніндзя 2» виходять в світовий прокат 3 червня 2016 року.