Новини, в яких згадується Тереза Палмер

16 березня 2021,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто обожнює серіал «Відкриття відьом»! Це захоплююче фентезі з Терезою Палмер і Меттью Гудом в головних ролях повернеться з 3 сезоном, як повідомляє свіжий тизер.

Читати далі...
18 грудня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чи судилося цій відьмі і цьому вампірові жити довго та щасливо? Напередодні прем'єри канал Sky One поділився новим трейлером 2 сезону драматичного фентезі «Відкриття відьом», де відносини його головних героїв у втіленні Терези Палмер і Меттью Гуда проходять серйозне випробування.

Читати далі...
14 листопада 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший погляд на 2 сезон фентезійного серіалу «Відкриття відьом», який є екранізацією серії романів письменниці Дебори Гаркнесс, де головні ролі виконують Тереза ​​Палмер і Меттью Гуд.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
12 жовтня 2019,  15:18 | Новини фільмів

Біографічна драма «Перегони на мільйон» розповість реальну надихаючу історію жінки-жокея Мішель Пейн, роль якої виконує Тереза Палмер.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Розширений трейлер біографічної драми «Перегони на мільйон» показує зірку фільмів «Не вимикай світло» і «Тепло наших тіл» Терезу Палмер в образі знаменитої жінки-жокея.

Кінокартина «Перегони на мільйон» («Ride Like a Girl») розповість надихаючу історію австралійки Мішель Пейн (Палмер), яка наполегливо тренується, щоб у 2015 році стати першою жінкою-жокеєм, яка перемогла в престижній кінній гонці Melbourne Cup. Її батька Педді Пейна, який допомагав їй тренуватися, втілює зірка «Парку Юрського періоду» Сем Ніл.

Фільм є повнометражним режисерським дебютом актриси Рейчел Гріффітс, на чиєму рахунку є номінація на «Оскар». Його українська прем'єра очікується у жовтні.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
27 червня 2018,  20:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Sky One представив трейлер нового британського фентезійного серіалу «Відкриття відьом» («A Discovery of Witches»), головні ролі в якому виконують Меттью Гуд і Тереза ​​Палмер.

Серіал, знятий за мотивами творів Дебори Харкнесс, розповість про демонів, вампірів та відьом, які ховаються серед людей. Історик і відьма Діана Бішоп (Палмер) знаходить в бібліотеці Оксфордського університету зачарований манускрипт і намагається розгадати його таємниці. Їй пропонує допомогу енігматічний Меттью Клермонт (Гуд), яки є професором і вампіром. Вони закохуються одне в одного, але в їхньому світі відьми не повинні довіряти вампірам.

Дата прем'єри 1 сезону «Відкриття відьом» поки не повідомляється, але вона відбудеться пізніше в цьому році.

5 серпня 2017,  21:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ні, це не новий трейлер «Чорної пантери», але в трилері «Послання від короля» Чедвік Боузман також буде битися з поганими хлопцями. Тут він втілює Джейкоба Кінга, який приїжджає з Кейптауна в Лос-Анджелес, де проникає в місцеву злочинну мережу, щоб помститися за смерть своєї сестри.

Компанію Боузману в «Посланні від короля» склали Люк Еванс, Тереза Палмер, Альфред Моліна і Том Фелтон.

28 травня 2015,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші кадри з майбутнього рімейка «На гребені хвилі», що показують Люка Брейси і Едгара Раміреса в образах Джонні Юти і Бодхи.

Оригінал «На гребені хвилі» був знятий Кетрін Бігелоу і вийшов на великі екрани в 1991 році. Головні ролі в ньому виконували Кіану Рівз і Патрік Суейзі.  перший був агентом ФБР, а Суейзі зіграв ватажка спортсменів-злочинців. Для рімейка шукали зовні схожих акторів, тільки цього разу їх вирішили поміняти місцями: агента втілює світловолосий Брейсі, а Бодхі – Рамірес.

Повний офіційний синопсис до нового «На гребені хвилі»:

В швидкісному і наповненому адреналіном екшн-трилері від Alcon Entertainment «На гребені хвилі» молодий агент ФБР Джоні Юта проникає в хитру команду елітних атлетів/шукачів гострих відчуттів під проводом Бодхі. Атлетів підозрюють у скоєнні ряду злочинів, які вбили невинних людей і спровокували світову економіку піти в штопор. Під прикриттям і підставляючи своє життя, Юта намагається довести, що саме вони є жорстокими архітекторами настільки неймовірних злочинів. Фільм рясніє найбільш сміливим атлетизмом, який коли-небудь був показаний в художній картині. Ці екшен подвиги виконуються екстремальними спортсменами, які представляють кращих у світовому серфінгу, польоти в вінгсьюті, сноубордингу, вільному скелелазінні і швидкісній їзді на мотоциклі.

Режисером екшену виступив Еріксон Кор, більш відомий як оператор «Форсажу» і режисер спортивної драми «Подолання». Над сценарієм працював Курт Уіммер, який зняв «Еквілібріум».

Також у фільмі з'являться Тереза Палмер і Рей Уїнстон.

У світовий прокат «На гребені хвилі» вийде 25 грудня.