Оновлення, в яких згадується Дженніфер Джейсон Лі

29 вересня 2017,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція», який повідомляє, що вона вийде в український прокат одночасно з усім світом. Це історія про біолога, яку втілює Наталі Портман, та її команду, що складається з Дженніфер Джейсон Лі, Тесси Томпсон і Джини Родрігез, які відправляються в небезпечну й захоплюючу дослідницьку місію, щоб відкрити новий світ і знайти зниклого Оскара Айзека, який грає чоловіка Портман.

В кінотеатрах України нове творіння Алекса Гарленда, який зняв хітовую «Ex Machina», можна буде побачити з 22 лютого.

27 вересня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція» з володаркою «Оскара» Наталі Портман у головній ролі. Вона втілює тут біолога, яка відправляється в небезпечну і надсекретну експедицію туди, де існують інші закони природи. Компанію Портман в «Анігіляції» складуть Дженніфер Джейсон Лі, Оскар Айзек, Тесса Томпсон та Джина Родрігез.

У світовий прокат кінокартина Алекса Гарленда, номінованого на «Оскар» за фільм «Ex Machina», вийде в лютому 2018 року.

6 серпня 2017,  10:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична комедія «Нетиповий» повідає про 18-річного хлопця Сема Гарднера (Кейр Гілкріст), у якого аутизм. Послухавши поради свого психолога, він вирішує, що прийшов час зустрічатися з дівчиною, чим шокує своїх батьків. Тепер його матері Ельзі (Дженніфер Джейсон Лі) доведеться якось змиритися з тим, що син хоче більше незалежності, а це дається їй аж ніяк не просто. Батька сімейства Дага втілює Майкл Рапапорт, а саркастичну сестру головного героя Кейсі — Бригітт Ланді-Пейн.

Прем'єра 1 сезону серіалу від продюсера «Як я зустрів вашу маму» Робії Рашид відбудеться 11 серпня на сайті Netflix.

28 липня 2017,  18:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Майже рік після світової прем'єри біографічної драми «ЛБД» на кінофестивалі в Торонто нарешті вийшов його перший трейлер. Фільм показує оскарівського номінанта Вуді Гаррельсона в образі Ліндона Б. Джонсона, який у важкі для Америки часи після смерті Джона Ф. Кеннеді (Джеффрі Донован) стає президентом США. Його дружину втілює оскарівська номінантка Дженніфер Джейсон Лі. Компанію їм складають Білл Пуллман та Річард Дженкінс.

Режисером кінокартини є оскарівський номінант Роб Райнер, який зняв фільми «Декілька хороших хлопців» і «Американський президент».

17 липня 2017,  20:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Горор «Жах Амітівілля: Пробудження» є 19-ю главою популярної франшизи жахів, що почалася в 1979 році. Кінокартина, де зіграли Белла Торн, Камерон Монахен, Дженніфер Джейсон Лі, Томас Манн та Дженніфер Моррісон, розповість про матір-одиначку, яка селиться зі своїми трьома дітьми в проклятому домі.

Фільм від режисера «Маніяка» Франка Халфуна виходить в кінотеатри 20 липня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

12 липня 2017,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер горору «Жах Амітівілля: Пробудження», де головну роль виконує Белла Торн. Вона грає дівчину, яка переїхала зі своєю сім'єю у втіленні Дженніфер Джейсон Лі, МакКенни Грейс та зірки «Безсоромних» і «Готема» Камерона Монагена в новий будинок. Її брат (Монаген) вже довгий час прикутий до ліжка, але поступово злі сили будинку вселяються в нього і перетворюють хлопця на кровожерливого монстра, який бажає вбивати всіх і вся.

Лякати українських глядачів в кіно горор Франка Халфуна буде з 20 липня.