Новини фільмів, в яких згадується Джессі Ашер

23 червня 2022,  21:50 | Новини фільмів

Студія Paramount поділилася першим трейлером свого майбутнього горор-трилера «Усміхайся», персонажі якого лякають своїми усмішками більше, ніж сам Джокер.

Читати далі...
7 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Зірки всесвіту Marvel та супергеройського екшену «Перший месник: Друга війна» Семюел Л. Джексон і Ентоні Макі возз'єднуються на першому кадрі біографічного фільму «Банкір».

Читати далі...
6 червня 2019,  12:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для шанувальників легендарного Семюела Л. Джексона кіностудія Warner Bros. випустила новий трейлер без цензури бойовика «Шафт», сиквела фільму 2000 року про самого крутого приватного детектива Нью-Йорка.

Читати далі...
9 лютого 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського трилера «Скло» Семюел Л. Джексон повертається в образі «чорного Джеймса Бонда», якого звати Джон Шафт, в офіційному трейлері кримінального екшену «Шафт».

Картина Тіма Сторі буде продовженням бойовика «Шафт», в якому Джексон втілював крутого поліцейського з Нью-Йорка Джона Шафта. Його син Джон Шафт мол. (Джессі Ашер) виріс і став експертом з цифрової безпеки у ФБР, і коли його друга вбивають, він береться за розслідування, в якому йому дуже знадобляться навички батька. Легендарний Джон Шафт ст. погоджується допомогти своєму протеже добути інформацію в небезпечному Гарлемі. Хоча стилі батька і сина в роботі дуже відрізняються, вони все одно є сім'єю і готові один заради одного на все. Також допомагати їм буде Джон Шафт I (Річард Раундтрі), дядько героя Джексона, який почав цю франшизу у 1970-х.

У світовий прокат «Шафт» вийде у червні. Дата його української прем'єри поки невідома, але щоб дізнатися її першими, слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua.

20 червня 2015,  14:37 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Підключайтесь до прямої трансляції зі знімального майданчика сіквелу «День незалежності» (режисер – Роланд Еммеріх) у понеділок, 22-го червня, о 6:00 вечора за Тихоокеанським часом (2:00 ночі 23-го червня за українським часом.) На питання відповідатимуть режисер Роланд Еммеріх, актори Білл Пуллман, Ліам Хемсворт, Джефф Голдблюм, Вівіка А. Фокс, Джессі Ашер, Села Уорд та інші. Також очікуються особливі сюрпризи.

Заходьте на Facebook.com/IndependenceDayMovie та Youtube.com/IndependenceDayMovie і спостерігайте за цією захоплюючою подією у прямому ефірі.

Читати далі...