Новини, в яких згадується Пітер Фарреллі

13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
21 березня 2020,  00:39 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році «Оскар» в категорії Найкращий фільм отримав корейський фільм «Паразити», і якщо ви його вже подивилися, то ми підібрали ще дев'ять оскароносних фільмів останнього десятиліття, які удостоїлися свого часу головної статуетки.

Читати далі...
25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Влада»
Щось підгоріло на кухні Вашингтона
20 лютого 2019,  02:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весь світ знає про теракт, що стався в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, і війну США з Іраком, що послідувала за цим, але мало хто знає, що за цією війною стояв не тільки Джордж Буш-молодший, а цілий апарат людей, яких очолював віце-президент США Дік Чейні. Режисер Адам МакКей справедливо припустив, що про нього мало хто чув, тому вирішив просвітити маси, знявши біографічне кіно «Влада», де разом з вівісекцією загадкової постаті віце-президента Чейні він відкриває завісу над закулісними інтригами людей у владі, які, прикриваючись демократією, без зайвого шуму стають унітарними правителями.

Читати далі...
16 січня 2019,  21:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійно-драматичний байопік «Зелена книга» про подорож двох абсолютно різних людей – видатного піаніста Дона Ширлі й балакучого вишибали Тоні Валлелонги – по американському півдню в розпал расизму та сегрегації виявився темною конячкою цього нагородного сезону, і коли новий фільм Пітера Фарреллі встигла подивитися лише обмежена кількість глядачів (у світовому прокаті він зібрав усього $41,6 млн), на 76-ій церемонії вручення премії «Золотий глобус» картина отримала цілих 3 статуетки і змусила про себе говорити. Чим же ця заснована на реальних подіях історія підкорила глядачів і критиків так сильно, що тепер її вважають головним претендентом на «Оскар» в категорії Кращий фільм?

Читати далі...
8 січня 2019,  01:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 6 січня, в Голлівуді відбулася 76-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», головним переможцем якої стала біографічна картина «Зелена книга», отримавши 3 статуетки.

Читати далі...
15 серпня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal представила офіційний трейлер драматичної картини «Зелена книга», де Вігго Мортенсен стає водієм Махершали Алі.

Коли темношкірий піаніст світового класу Доктор Дон Ширлі (Алі) наймає італійсько-американського вишибалу Тоні Ліпа (Мортенсен) в якості свого водія на час концертного туру по провінційним містам півдня США у 1960-х роках, вони повинні покладатися на «Зелену книгу», гід по деяких громадських місцях, які безпечні для афроамериканців. Стикаючись з расизмом і небезпекою, як і з несподіваною людяністю та гумором, Дон і Тоні повинні відкинути геть свої відмінності, щоб вижити і досягти успіху в цій знаковій подорожі, яку вони запам'ятають на все життя.

Світова прем'єра фільму Пітера Фарреллі, де також зіграє Лінда Карделліні, відбудеться у грудні. Поки невідомо, чи добереться «Зелена книга» до кінотеатрів України.