Новини, в яких згадується Стів Мартін

8 серпня 2023,  19:42 | Новини серіалів

Володарка 3-х премій «Оскар» Меріл Стріп буде однією з головних родзинок третього сезону популярного детективного серіалу «Убивства в одній будівлі», і на честь його прем'єри саме час познайомитися з її героїнею ближче.

Читати далі...
22 березня 2023,  13:40 | Кастінг

До зіркового касту третього сезону хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» приєднався актор Джессі Вільямс, відомий за роллю доктора Джексона Ейвері у популярній медичній драмі «Анатомія Грей».

Читати далі...
24 січня 2023,  22:16 | Кастінг

Минулого тижня стартували зйомки третього сезону хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі» від платформи Hulu, і цікаве селфі зі зйомок розкрило, що до касту серіалу приєдналася єдина і неповторна Меріл Стріп.

Читати далі...
15 червня 2022,  12:27 | Новини серіалів

Наше улюблене тріо подкастерів-детективів знову у справі! Стримінгова платформа Hulu нарешті вирішила порадувати нас повноцінним трейлером нового сезону своєї хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі».

Читати далі...
29 березня 2022,  14:55 | Новини серіалів

Селена Гомес поділилася в соцмережах тизер-трейлером 2 сезону детективної комедії «Убивства в одній будівлі», прем'єра якого відбудеться 28 червня. І в новому сезоні у її героїні буде нова модна стрижка.

Читати далі...
18 серпня 2020,  17:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures збирається зняти рімейк відомого фільму «Літаком, потягом, автомобілем», головні ролі в якому виконають Вілл Сміт та Кевін Гарт.

Читати далі...
31 липня 2020,  22:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий комедійний актор Стів Мартін поділився сьогодні в соцмережах відео, де він грає веселу пісню на банджо на природі, щоб поліпшити наш настрій в цей непростий час всесвітньої пандемії.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Шахрайки»
Поєдинок аферисток Енн Гетевей та Ребел Вілсон
11 травня 2019,  20:11 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічний фільм про хитрих злочинниць «Вісім подруг Оушена», де одну з героїнь зіграла Енн Гетевей, нехай і не став хітом, але окупив свій бюджет в 4 рази, так що Голлівуд вирішив продовжити тему жінок-аферисток на великому екрані. На цей раз Гетевей дісталася вже головна роль, але знову не в оригінальному фільмі, а в рімейку. Причому рімейку рімейка. Адже «Шахрайки» – це рімейк картини «Відчайдушні шахраї» зі Стівом Мартіном і Майклом Кейном, який в свою чергу є рімейком комедії «Казка на ніч» з Марлоном Брандо і Девідом Нівеном. Так що Голлівуд вже традиційно перезнімає цю аферу раз на 20-30 років, адаптуючи її під сучасного глядача. Яким же вийшов цей новий рімейк?

Читати далі...
3 червня 2018,  20:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Енн Хетевей обіймається з Ребел Вілсон на першому офіційному фото комедійної картини «Відчайдушні шахраї», чия прем'єра очікується у 2019 році.

Читати далі...
27 жовтня 2016,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер військової драми оскароносного режисера Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу», де Джо Елвін втілює юного американського солдата, чий взвод вижив у битві в Іраці, й під час недовгого повернення на батьківщину з цих хлопців ліплять справжніх героїв, відправляючи їх в грандіозний тур, який завершиться шоу в перерві футбольного матчу в День подяки.

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд і Кріс Такер, дивіться тут.

13 вересня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова військова драма володаря 2 «Оскарів» Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу» отримала український трейлер, в якому 19-річний солдат Біллі Лінн повертається додому для переможного туру після жахливої битви в Іраку.

Головну роль у фільмі, докладніше про який можна прочитати тут, грає Джо Елвін, а компанію йому склали Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд та Кріс Такер.

13 травня 2016,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый тизер военной драмы «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча» знакомит нас с солдатом Билли Линном, который оказывается вовлеченным в грандиозный промо-тур после битвы в Ираке.

Читати далі...
9 квітня 2015,  13:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведутся переговоры по поводу того, чтобы каст нового проекта Энга Ли «Долгая прогулка Билли Линна» пополнился Вином Дизелем и Крисом Такером.

Фильм, чьим полным названием является «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча», будет адаптацией романа Бена Фонтейна. Перенесет историю на экран режиссер Энг Ли, 2-кратный лауреат «Оскара», известный благодаря фильмам «Крадущийся тигр, затаившийся дракон», «Горбатая гора» и «Жизнь Пи».

Сценарий, адаптированный Саймоном Бофоем, рассказывает историю 19-летнего рядового Билли Линна, выжившего в битве в Ираке, которую снимали камеры репортеров. Он вместе с компанией солдат возвращается в США для промо-тура, чьей кульминацией станет шоу на футбольном матче в День благодарения. Большая часть фильма будет происходить в день игры с военными флешбэками.

Дизель воплотит профессионального солдата, а Такер – кинопродюсера, который хочет снять фильм о солдатах.

Сейчас Дизеля можно увидеть на больших экранах в «Форсаже 7», который бъет рекорды кассовых сборов, Такер же после франшизы «Час пик» появился лишь во второплановой роли в комедийной мелодраме «Мой парень – псих», вышедшей в 2012 году.

Главную роль Билли Линна сыграет новичок Джо Элвин. В фильме также должны сняться Стив Мартин, Кристен Стюарт и Гаррет Хедлунд, игравшие вместе в роуд-муви «На дороге».

Съемки начнутся уже в этом месяце. Создавать «Долгую прогулку Билли Линна» планируют в 3D с использованием революционных технологий высокой частоты кадров.