Новини, в яких згадується Ніл Х. Моріц

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
11 лютого 2020,  16:41 | Новини фільмів

Зустрічайте нове покоління суперсолдатів в розширеному українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бладшот», над яким працює продюсер хітових фільмів «Форсаж» і «Я — легенда» Ніл Х. Моріц.

В супергеройському фільмі режисера Дейва Вілсона зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель втілює морпіха Реймонда «Рея» Гаррісона, який гине на завданні, але його повертає до життя надсекретна корпорація RST, і завдяки її нанотехнологіям Рей стає Бладшотом — біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою, в крові якого живуть нанороботи, що роблять його невразливим до будь-якої зброї. Глава RST (Гай Пірс) намагається використовувати Бладшота в своїх цілях, але незабаром герой розуміє, що ним маніпулюють, і повстає проти своїх творців.

ТБ-ролик підтверджує, що українська прем'єра супергеройського екшену «Бладшот» відбудеться вже через місяць, 12 березня. Фільм також буде демонструватися в форматі IMAX. А після Дизеля можна буде побачити у кіно в блокбастері «Форсаж 9».

29 вересня 2015,  15:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка і продюсер «Форсажів» Він Дизель повідомив, що франшиза завершиться однією останньою трилогією.

Читати далі...