Новини зіри, в яких згадується Мішель Родрігес

6 вересня 2016,  14:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому закулісному відео зі зйомок «Форсажа 8» актори Він Дізель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Дуейн Джонсон, Наталі Еммануель і новачок Скотт Іствуд розповідають про свою кампанію Omaze, взявши участь в якій можна не тільки підтримати благодійний фонд Пола Вокера, а й виграти поїздку на зйомки цього екшену.

Звичайно, актори не пропускають нагоди підколоти одне одного.

7 липня 2016,  16:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В «Форсаже 8» Шарлиз Терон воплощает главную злодейку, с которой в опасном противостоянии столкнется команда Вина Дизеля, но вне камеры актриса прекрасно поладила с ветеранами и новичками франшизы, что подтверждают фото со съемок.

Читати далі...
4 березня 2015,  15:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У недавньому інтерв'ю актриса Мішель Родрігес, відома завдяки франшизі «Форсаж», заявила, що представники меншин повинні створювати своїх власних персонажів, а не переробляти під себе білих героїв.

Останнім часом у Голлівуді все частіше переписують ролі білих під темношкірих акторів або представників інших національностей та рас, а ролі чоловіків - під жінок. Ті, хто не читали комікси навряд чи знають, що звичний нам усім у виконанні Семюела Л. Джексона Нік Ф'юрі в оригіналі є білим. Так і Людину-факела з нової «Фантастичної четвірки» зіграє темношкірий хлопець Майкл Б. Джордан, хоча не так давно його втілював Кріс Еванс. Багато хто підтримує подібні перевтілення, адже це дає шанс Голлівуду заявити про своє розмаїття. Особливо в світлі того, що недавній «Оскар» звинуватили в надзвичайній білости.

Але Мішель Родрігес, чий батько є пуерторіканцем, а мати – домініканкою, не вважає це виходом із ситуації. Вона заявила:

Лише через проблеми меншин в Голлівуді... це так безглуздо. Перестаньте красти супергероїв у білих. Створіть свої власні.

Слово «красти», зрозуміло, тут же багатьма було вирвано з контексту і викликало хвилю обурення. Тому актриса записала відео-пояснення і виклала його на своєму Facebook:

Мова, якою спілкуються в Голлівуді, це «успішна франшиза». І я думаю, що є багато культур в Голлівуді, які не є білими і можуть самі придумати свою міфологію. Адже ми харчуємося всі у того ж самого джерела життя. І неважливо з якої культури походиш ти. Замість того, щоб намагатися перетворити персонажа-жінку в персонажа-чоловіка або білого героя в чорного або латиноамериканця... Люди повинні перестати лінуватися і намагатися в Голлівуді створити свою власну міфологію.

Багато культур, які представлені в Голлівуді: латиноамериканці, чорні, азіати і багато інших, вважаються меншинствами, тому що немає достатньої кількості сценаристів, які їх представляють. Вони повинні сконцентруватися на цьому і зробити це своїм пріоритетом. Адже справа не в тому, щоб взяти Жінку-кішку, Супермена, Зеленого ліхтаря і змусити їх втиснутися в рамки культурної спадщини, з якої ти походиш. Я відчуваю, що творчий процес повинен бути чимось більшим, ніж такий підхід. Саме це я і мала на увазі.

Для Родрігес така заява не є голослівною, вона шукає шляхи зробити Голлівуд більш багатобічним:

Я приймаю це близько до серця. Я беру це до уваги кожен раз, коли [Голлівуді] вибираю проекти і пишу нові речі. Думаю, час перестати брати те, що вже створено і намагатися втиснути туди іншу культуру. Настав час нам писати свою міфологію, свою історію. Кожній культурі.

Також під час інтерв'ю у Родрігес запитали щодо чуток про те, що вона буде грати в новому фільмі «Зелений ліхтар», який виходить в 2020 році, на що вона відповіла, що «це найбезглуздіше з того, що вона чула

На великих екранах Родрігес в своєму відомому образі Летті Ортіс можна буде побачити в «Форсажі 7», який в Україні виходить 2 квітня.

1 грудня 2014,  11:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 30 листопада, була перша річниця з дня трагічної аварії, що обірвала життя актора Пола Уокера. Це був важкий час як для його рідних, так і для друзів, зокрема для колег актора по франшизі, яка і зробила його знаменитим - «Форсаж». У цю річницю вони, разом з родиною актора, вшанували його пам'ять теплими словами.

Батько актора, Пол Уокер III, розповів в інтерв'ю для «Entertainment Tonight» про перший рік без старшого сина:

Зараз я сумую за ним ще більше, в останній місяць. Легше для мене не стає. Це сумний час. Ми були дуже близькою, люблячою сім'єю, і Пол тепер є тиою відсутньою ланкою, якої нам завжди буде не вистачати.

Йому не подобалася популярність. Одного разу Пол сказав, що «мені дійсно не подобається цей бізнес, але я можу зробити багато хорошого з грошима, які я заробляю.» Пол просто випромінював любов, а таке не можна підробити. У Пола було дійсно добре серце. Я думав: «Як я заслужив такого чудового сина?»

Читати далі...