Новини, в яких згадується Мішель Родрігес

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
14 червня 2023,  23:59 | Новини фільмів

Ви теж у захваті від головного антагоніста блокбастера «Форсаж 10», якого втілив зірка «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсон Момоа? Як розкриває нова фічуретка екшену, до команди шанувальників Момоа також належать зірки франшизи Він Дизель, Шарліз Терон та Мішель Родрігес.

Читати далі...
12 травня 2023,  19:35 | Новини фільмів

Одним з найбільш очікуваних моментів пригодницького екшену «Форсаж 10» є бійка Летті та Сайфер, і нове відео показує, як відбувалися зйомки цього поєдинку.

Читати далі...
23 березня 2023,  12:57 | Новини фільмів

Сьогодні, 23 березня, в українських кінотеатрах стартують допрем'єрні покази пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» з Крісом Пайном у головній ролі, на честь чого ми представляємо новий дубльований трейлер.

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
1 лютого 2023,  23:38 | Новини фільмів

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читати далі...
24 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Пригоди чекають! У мережі з'явився новий трейлер пригодницього фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» від режисерів Джона Френсіса Дейлі та Джонатана Голдштейна, яке обіцяє стати одним з найбільш очікуваних фільмів весни.

Читати далі...
29 серпня 2022,  09:27 | Новини фільмів

Наприкінці цього року Джеймс Кемерон нарешті представить світу свою (дуже-дуже) очікувану науково-фантастичну пригоду під назвою «Аватар: Шлях води», а перед цим в повторний прокат вийде перший «Аватар» (бо глядачі так довго чекали на сиквел, що перед ним дійсно варто передивитися орігінал).

Читати далі...
21 липня 2022,  23:59 | Новини фільмів

Зірка «Стартрека» Кріс Пайн очолює команду безстрашних злодіїв у першому трейлері пригодницького фентезі «Підземелля і дракони», який був представлений у четвер у рамках конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
20 квітня 2022,  18:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Він Дизель та його команда розпочали зйомки свого нового блокбастера «Форсаж 10», який буде передостанньою пригодою Домініка Торетто та його хоробрих друзів-гонщиків, що не раз (і не два) рятували світ у кіно.

Читати далі...
19 березня 2021,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель підтвердив, що нам доведеться чекати його очікуваний блокбастер «Форсаж 9: Нестримна сага» на місяць довше, оскільки в зв'язку з пандемією коронавірусу і частковою роботою кінотеатрів вона тепер відбудеться не 20 травня, а 24 червня.

Читати далі...
3 березня 2021,  19:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу від Netflix «Бріджертони» Реге Пейдж вже готовий підкорювати великий екран! Він приєднався до акторського складу очікуваної адаптації популярної відеогри «Dungeons & Dragons» («Підземелля драконів»).

Читати далі...
12 лютого 2021,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман вступає в нерівну боротьбу з багатомільярдною фармацевтичною компанією, яка хоче підсадити людей на нове знеболююче, в трейлері драматичного трилера «Трафік» (не плутати з однойменним фільмом режисера Стівена Содерберга 2000 року, який отримав 4 премії «Оскар»).

Читати далі...