Новини, в яких згадується Сюранна Джоунс

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
20 березня 2019,  02:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO опублікував в мережі офіційний трейлер багатосерійної біографічної драми «Джентльмен Джек», що розповість про жінку, яка сама пише свою власну історію.

Серіал «Джентльмен Джек» («Gentleman Jack»), в основі якого лежать мемуари реальної жінки, буде слідувати за розумною та незалежною Енн Лістер (зірка серіалів «Скотт і Бейлі» і «Доктор Фостер» Сюранна Джоунс), яка живе в першій половині 19 століття і, незважаючи на несхвалення оточуючих, часом носить чоловічий одяг і веде себе так, як їй заманеться. Повернувшись додому в Галіфакс, Енн бере справи свого родового маєтку в свої руки, а також вирішує одружитися на дуже багатій жінці, в яку вона закохана.

Сестру головної героїні Меріан Лістер втілює Джемма Вілан (Яра Грейджой з хітового фентезійного серіалу «Гра престолів»).

Прем'єра серіалу «Джентльмен Джек» відбудеться 22 квітня.

11 квітня 2018,  03:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася перша промо-фотографія майбутньої адаптації роману Вільяма Теккерея «Ярмарок марнославства» за участю Олівії Кук.

Читати далі...
7 січня 2018,  21:26 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман продемонстрував на «Шоу Грема Нортона», що дійсно вміє влаштувати справжнє шоу.

Щоб перевтілитися в шоумена Ф.Т. Барнума, Джекману потрібні тільки капелюх (не обов'язково за розміром) і тростина, й актор миттєво заводить публіку. Компанію йому на передачі Грема Нортона склали колеги з «Найвеличнішого шоумена» Зак Ефрон і Зендея, а також Гері Олдман і Сюранна Джоунс, й усіх їх Джекман зробив героями свого цирку, придумавши кожному смішну рису, що виділяє його чи її з натовпу.

Читайте нашу рецензію на «Найвеличнішого шоумена» і вирушайте дивитися шоу Джекмана в кіно.