Ток-шоу, в яких згадується Г'ю Джекман

7 січня 2018,  21:26 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман продемонстрував на «Шоу Грема Нортона», що дійсно вміє влаштувати справжнє шоу.

Щоб перевтілитися в шоумена Ф.Т. Барнума, Джекману потрібні тільки капелюх (не обов'язково за розміром) і тростина, й актор миттєво заводить публіку. Компанію йому на передачі Грема Нортона склали колеги з «Найвеличнішого шоумена» Зак Ефрон і Зендея, а також Гері Олдман і Сюранна Джоунс, й усіх їх Джекман зробив героями свого цирку, придумавши кожному смішну рису, що виділяє його чи її з натовпу.

Читайте нашу рецензію на «Найвеличнішого шоумена» і вирушайте дивитися шоу Джекмана в кіно.

12 березня 2017,  12:36 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Грем Нортон вирішив порадувати шанувальників оригінальних «Людей Ікс», запросивши на своє шоу Г'ю Джекмана, Патріка Стюарта та неймовірного Ієна МакКеллена, який не втомлювався жартувати про те, чому йому не дали роль в «Логані». А з огляду на той факт, що Джекман і Стюарт вже попрощалися зі своїми супергероями, їх спільне відвідування «Шоу Грема Нортона» разом з Магніто є й зовсім безцінним.

В останній раз утрьох на екрані вони з'явилися в «Людях Ікс: Дні минулого майбутнього», а зараз Джекмана і Стюарта ви можете побачити в кінотеатрах в «Логані».