Рецензії, в яких згадується Г'ю Джекман

Рецензія на фільм «Погана освіта»
Школа американських психопатів
17 травня 2020,  20:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році в США вибухнув скандал, коли кілька батьків, в числі яких опинилися дві голлівудські актриси, дали хабар, щоб їхні діти потрапили в престижний коледж. Але, виявляється, це далеко не єдиний гучний скандал, що торкнувся американської системи освіти в цьому сторіччі. У 2004 році земля розверзлася далеко від Голлівуду, в тихій американській школі Roslyn High School, яка знаходиться в штаті Нью-Йорк, коли стало відомо, що її адміністрація привласнила собі більше 11 мільйонів доларів шкільних коштів. І тепер Голлівуд зняв про це фільм з Г'ю Джекманом у головній ролі та іронічною назвою «Погана освіта».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дамбо»
Рімейк, який не зміг злетіти
27 березня 2019,  20:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після неймовірного успіху «Аліси в країні чудес» було лише питанням часу, коли Disney знову вмовлять Тіма Бертона зняти для них черговий хіт. І ось нарешті вони зійшлися на тому, що режисер зробить рімейк знаменитого мультфільму «Дамбо», який вийшов в 1941 році і отримав премію «Оскар». Тільки на цей раз йому дали в чотири рази менше грошей (50 мільйонів доларів), що в принципі для Бертона не проблема, він іноді і меншим обходився, і за ці гроші режисер перетворив відносно скромну історію літаючого слоненя на черговий диснеївський блокбастер, переповнений спецефектами та вибухами.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Найвеличніший шоумен»
Г'ю Джекман і його надихаючий цирк
29 грудня 2017,  11:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Ла-Ла Ленда» голлівудські кіностудії знову повірили в те, що глядачам цікаві оригінальні мюзикли, а не тільки екранізації відомих бродвейських постановок, і за рекордний час історія «Найвеличнішого шоумена» була втілена в життя. Його зйомки пройшли цієї весни, а вже в кінці року мюзикл прибув на великі екрани і отримав 3 номінації на «Золотий глобус». Як їм це вдалося? Маючи мільйон мрій, як співається в одній з його пісень...

Читати далі...