Статті, в яких згадується Г'ю Джекман

31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
4 березня 2015,  06:19 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Від режисера фільму «Район №9» - новий фантастичний екшн «Робот Чаппі». У ролях: Шарлто Коуплі, Дев Пател, Сігурні Вівер та Х’ю Джекман. Дія відбувається у недалекому майбутньому, де зі злочинністю борються дроїди-поліцейські. Одного дроїда, Чаппі, викрадено та перепрограмовано, і він стає першим роботом, здатним самостійно мислити, приймати рішення  та відчувати емоції. Тепер Чаппі становить загрозу потужній корпорації, яка не зупиниться ні перед чим, щоб знищити його і переконатися, що інших роботів, подібних Чаппі, не існує.

Про фільм

У своїх фільмах «Район №9» та «Елізіум» Ніл Бломкамп запросив глядачів поглянути на наш світ під іншим кутом. Він поєднав динамічний екшн із свідомістю суспільства – і саме цей мікс робить його фільми незабутніми. Стрічка «Робот Чаппі» не є виключенням.

Дія відбувається у майбутньому, яке від нас відділяють лише кілька років, тут поліція бореться із криміналом за допомогою роботів-дроїдів, яких називають скаутами. «З ними не можна сперечатися, дискутувати або переконувати», - говорить Бломкамп. 

Із середовища таких скаутів походить Чаппі – унікальне створіння, яке може думати і відчувати. Раніше він був поліцейським дроїдом, потім його викрали для абсолютно інших цілей.

Читати далі...