Новини, в яких згадується Брюс Грінвуд

6 жовтня 2020,  01:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер першого інтерактивного супергеройського мультфільму від DC і Warner Bros. зі зловісною назвою «Бетмен: Смерть в сім'ї».

Читати далі...
17 серпня 2019,  19:45 | Новини серіалів

Тизер-трейлер 3 сезону медичної драми «Резидент», що набирає оберти, обіцяє гарячі сцени двох видів: романтичні та вибухонебезпечні. У буквальному сенсі.

«Резидент» розповідає про трудові будні та особисте життя молодого лікаря-ідеаліста Конрада Говкінса (Метт Зукрі), який працює під керівництвом блискучого, але цинічного хурурга Рендольфа Белла (Брюс Грінвуд). Тизер показує, що у Конрада і медсестри Ніколетт Невін (Емілі ВанКемп) нарешті все добре, але доля вирішує пограти з закоханими в жорстокі ігри. У лікарні трапляється вибух і пожежа; Конрад опиняється в пастці і каже Нік бігти звідти, а після нам показують його на підлозі без свідомості і Нік, яка невтішно плаче.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Резидент» відбудеться 24 вересня.

17 серпня 2018,  00:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це бізнес, а не благодійність.»

Канал Fox опублікував трейлер 2 сезону медичної драми «Резидент» з Меттом Зукрі, Емілі ВанКемп, Манішом ДайаломШонетт Рене Вілсон і Брюсом Грінвудом.

«Резидент» слідує за чарівним і зарозумілим лікарем Конрадом Гокінсом (Зукрі), який є одним з кращих лікарів в лікарні Chastain Park Memorial Hospital в Атланті. Він звик порушувати правила і слухатися інстинктів, коли справа стосується життя його пацієнтів. У майбутніх серіях Конрад вирішує врятувати життя тому, у кого немає страховки, через що у нього виникає серйозний конфлікт з головою хірургії Рендольфом Беллом (Грінвуд). Проте заради блага лікарні та пацієнтів вони повинні навчитися працювати разом.

Також відео представляє перший погляд на нову героїню у втіленні зірки фільму «Крок вперед» Дженни Деван, яку нещодавно можна було побачити в серіалі «Супергьорл».

Прем'єра 2 сезону «Резидента» відбудеться восени, 24 вересня.

3 червня 2018,  01:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Зукрі повідомляє радісну новину в першому тизері 2 сезону медичної драми «Резидент»: серіал повернеться з новими серіями цієї осені.

«Резидент» розповідає історію молодого лікаря-ідеаліста Конрада Хокінса (Зукрі), починає працювати під керівництвом жорсткого і блискучого старшого лікаря Рендольфа Белла (Брюс Грінвуд), який змушує його переглянути, що є добром, а що — злом у світі сучасної медицини. Також однією з постійних героїнь драми є медсестра Ніколетт Невін (Емілі ВанКемп), яка з'являється у даному тизері.

В очікуванні нових серій ви можете переглянути 1 сезон «Резидента» під час телемарафону, який канал Fox Life, що транслюється в Україні, проведе в неділю, 17 червня, показуючи всі його 14 серій одну за одною.

11 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен б'ється з вуличним громилою й рятує трьох сиріт в новому фрагменті мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі».

Події мультфільму відбуваються в альтернативному Готемі Вікторіанської епохи, на вулицях якого орудує жорстокий вбивця Джек-різник. Бетмен (Брюс Грінвуд) вирішує зловити цього злочинця, у чому йому буде допомогати Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер).

Прем'єра «Бетмен: Готем в газовому світлі» в Інтернеті відбудеться 23 січня. Придбати його на Blu-ray і DVD буде можливо з 6 лютого.

29 грудня 2017,  23:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox поділився новим трейлером своєї майбутньої медичної драми «The Resident».

Молодий лікар-ідеаліст починає працювати під керівництвом жорсткого і блискучого старшого лікаря, який змушує переглянути, що є добром, а що — злом у світі сучасної медицини. Основні ролі в серіалі виконують Метт ЗукріДівчата Гілмор», «Правильна дружина»), Емілі ВанКемпПомста», «Перший месник: Протистояння») та Брюс ГрінвудЯ, робот», «Зоряний шлях»).

Перша серія «The Resident» вийде на екрани 22 січня за українським часом.

22 грудня 2017,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений ТБ-ролик історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», до чиєї прем'єри залишилося рівно два місяці.

Читати далі...
7 грудня 2017,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. представила перший трейлер мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі», події якого будуть відбуватися в вікторіанському Готемі.

Бетмен (Брюс Грінвуд) починає розслідування серії вбивств Джека-різника, який нападає з ножем на жінок, а допомагати йому в цій заплутаній справі буде Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер), в нашому світі відома як Жінка-кішка. Також в даних подіях візьмуть участь Альфред Пенніворт (Ентоні Гед), комісар Джеймс Гордон (Скотт Паттерсон) та Харві Дент (Юрій Ловенталь).

Прем'єра анімації «Бетмен: Готем в газовому світлі», яку зняв режисер картини «Бетмен: Убивчий жарт» Сем Лью, відбудеться 23 січня.

8 вересня 2017,  02:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри «Воно» компанія Netflix вирішила представити перший погляд і на свою адаптацію лякаючого роману Стівена Кінга «Гра Джеральда». У ній Карла Гуджино та Брюс Грінвуд втілюють подружжя Джессі і Джеральда Бірлінгеймів, які вирішують знову розпалити в своїх відносинах погаслу пристрасть, відправившись в будиночок біля озера. Але коли Джеральд, здійснюючи свою фантазію, приковує Джессі наручниками до ліжка, у нього трапляється серцевий напад, і жінка залишається сама в будиночку в глушині. Щоб вижити і не зійти з розуму, їй доведеться боротися з усіх сил.

Прем'єра кінокартини від режисера Майка Фленегана, який зняв «Окулус», відбудеться 29 вересня.

30 серпня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку Пітера Ландесмана «Скандал „Вотергейт“» номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон втілює заступника директора ФБР Марка Фелта, який 30 років зберігав секрети уряду США. І коли за кілька місяців до переобрання Річарда Ніксона в штаб демократів вломилися 5 людей, щоб встановити там прослушку і сфотографувати внутрішні документи, скандал був неминучий, але Ніксон усіма способами став гальмувати розслідування. Так на світ з'явився інформатор «Глибока глотка», яким був Фелт.

Компанію Нісону тут складають Дайан Лейн, Майкл С. Холл, Кейт Волш, Айк Барінхолц, Едді Марсан, Майка Монро та Брюс Грінвуд.

10 червня 2017,  16:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Байопік Стівена Спілберга «Документи Пентагону» обзавівся інтригуючим кастом на чолі з володарями премії «Оскар» Меріл Стріп і Томом Хенксом.

Читати далі...
20 серпня 2015,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем первый кадр с Кейт Бланшетт и Робертом Редфордом в биографической драме «Правда».

Дебютная режиссерская работа сценариста Джеймса Вандербилта «Правда» является байопиком, который покажет ведущего новостей Дэна Рэтнера во время его последних дней на программе CBS News. Он транслировал фальшивое сообщение о том, как тогдашний президент Джордж Буш пользовался привилегиями и семейными связями, чтобы избежать участия во Въетнамской войне. Это сообщение стоило Рэтнеру и главе канала CBS Мэри Мейпс работы.

Скандал случился менее, чем за две месяца до президентских выборов 2004 года. Тогда в руки Мейпс попали документы, предположительно принадлежавшие командиру Буша подполковнику Джерри Б. Киллиану, которые включали в себя критику несения службы Бушем в Национальной гвардии в 1970-х годах. Аутентичность документов не была установлена, и впоследствии они оказались подделкой.

Байопик основан на мемуарах Мэри Мейпс «Правда и долг».

На фотографии можно увидеть Бланшетт и Редфорда в образах этих двух известных журналистов. Вполне вероятно, что за такую роль Бланшетт может вновь оказаться в числе номинантов на «Оскар».

Каст фильма включает в себя Тофера ГрейсаЭлизабет МоссДенниса Куэйда и Брюса Гринвуда.

Пока известна только дата выхода в прокат «Правды» в США – 16 октября.