Новини, в яких згадується Харві Вайнштейн

13 серпня 2022,  19:31 | Новини фільмів

Дворазова номінантка на премію «Оскар» та зірка хітової стрічки «Перспективна дівчина» Кері Малліган грає одну з репортерок, які викрили домагання та зґвалтування Гарві Вайнштейна, в трейлері біографічної драми «Вона сказала» («She Said»).

Читати далі...
23 вересня 2020,  16:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет приєдналася до зростаючого числа акторів, які пошкодували про те, що знімалися у фільмах Вуді Аллена і Романа Поланські, оскільки цих режисерів давно звинувачують в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, причому дітей і неповнолітніх.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джуді»
Останній бенефіс єдиної і неповторної Джуді Гарленд
30 серпня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1939 році ім'я актриси і співачки Джуді Гарленд було на устах кожного американця. Жвава дівчинка з янгольським голосом підкорила усіх в образі Дороті в казковому фільмі «Чарівник країни Оз», і попереду на неї чекала неймовірна кар'єра. Але майже через три десятиліття, в 1967 році, вона не може знайти роботу в Лос-Анджелесі і, щоб заробити хоч трохи грошей, змушена залишити своїх дітей на Різдво у колишнього чоловіка і відправитися в тур через океан – до Лондона. І Джуді, готова на все заради своїх дітей, наважується на цю авантюру, не підозрюючи, що цей тур буде її прощальним туром...

Читати далі...
6 червня 2020,  22:25 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня, 12 червня, на стримінговій платформі Disney+ відбудеться прем'єра довгоочікуваної екранізації фентезі-романів Йона Колфера «Артеміс Фаул», на честь чого ми підготували про цей фільм дюжину цікавих фактів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили
13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Читати далі...
8 листопада 2019,  19:28 | Новини фільмів

Ніколас Голт втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу в біографічному фільмі «Війна струмів», який отримав дату виходу в український прокат.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дощовий день в Нью-Йорку»
Романтика й мінливості великого міста
17 жовтня 2019,  02:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Як вважаєте, скільки було знято романтичних фільмів з Нью-Йорком в одній з головних ролей? Скільки разів ми бачили, як закохані гуляють Мангеттеном або їздять в кареті по Центральному парку? Напевно навіть самий найзапекліший кіноман не зможе це порахувати. Проте Нью-Йорк продовжує зачаровувати романтиків в будь-яку погоду, і ось уже Вуді Аллен не зміг встояти і після своїх подорожей по найромантичнішим містам світу, як Париж, Рим і Барселона, він повертається на рідний Мангеттен, щоб розповісти ще одну історію кохання під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку»... за участю шести чоловік.

Читати далі...
6 серпня 2019,  22:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа в український прокат вийде документальна стрічка «Вайнштейн», яка розповість про сексуальний скандал навколо колись впливового голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

Сюжет фільму Урсули Макфарлейн розповість про те, як Вайнштейн розширював свій вплив в Голлівуді протягом десятиліть. Колишні колеги, друзі по коледжу і журналісти розмірковують на камеру над суспільним сприйняттям Вайнштейна як провидця, докладно описуючи його безжальні спроби зберегти свою владу під загрозою серйозного скандалу, а жінки, які відкрили світові правду про титана Голлівуду і розповіли про сексуальні домагання з його сторони і зґвалтування, знайдуть тут свій голос.

Українські глядачі зможуть побачити документальний фільм «Вайнштейн» на великому екрані з 22 серпня.

10 січня 2018,  16:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Співак і актор Джастін Тімберлейк приєднався до кампанії Time's Up, покликаної боротися з сексуальними домаганнями.

Читати далі...
4 листопада 2017,  21:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу опинилися у довгому списку жінок, до яких чіплявся голлівудський продюсер Харві Вайнштейн.

Читати далі...
7 жовтня 2015,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новая британская экранизация произведения Льва Толстого «Война и мир», которая будет мини-сериалом, обзавелась первым постером, показывающим, как будет выглядеть Наташа Ростова в исполнении Лили Джеймс, разрывающаяся между двумя огнями.

Читати далі...
3 вересня 2015,  12:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптация бестселлера «Артемис Фаул» потихоньку сдвигается с мертвой точки. Теперь ею займется режиссер новой «Золушки» Кеннет Брана.

Экранизировать серию книг ирландского писателя Йона Колфера будет Disney, Брана будет продюсером и потенциально режиссером первой кинокартины, а ее новым сценаристом – Конор МакФерсон, с которым сейчас ведутся переговоры.

Артемис Фаул – это 12-летний криминальный гений, антигерой, который обнаруживает целый новый мир фантастических существ, существующий прямо под нашим и желает воспользоваться его богатствами. Вместе со своим верным телохранителем Дворецки он похищает капитана полиции, эльфийку Элфи Малой, чтобы обменять ее на золото. 

Продюсировать фильм Брана будет вместе с Харви Вайнштейном.

На данный момент Брана указан режиссером римейка «Убийство в Восточном экспрессе». И недавно ходили слухи, что он может снять «Тор: Рагнарёк», но став во главе «Артемиса Фаула», режиссер вряд ли сможет в ближайшее время вернуться в Marvel.

Адаптация «Артемиса Фаула», к которой одно время даже был приписан режиссер Джим Шеридан, находится в разработке с 2001 года, когда в свет вышла первая книга. Серия Колфера насчитывает 8 романов. Так что выход первого фильма даст толчок к созданию крупной франшизы.

21 лютого 2015,  15:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

При получении заветной статуэтки лауреатам «Оскара» приходится найти в себе силы не упасть в обморок и сказать хотя бы несколько слов благодарности тем, кто помог им достичь всего этого. Оказывается, что 1 место по количеству полученных «спасибо» от оскаровских лауреатов занимает великий Стивен Спилберг, а Бог оказался всего лишь на 6 месте.

За всю многолетнюю историю «Оскара» собралось целых 1 396 речей победителей, практически каждый из которых кого-то благодарил. И сайт Vocativ не поленился проделать огромную работу, чтобы подсчитать, кого же благодарят чаще всего. Целых 42 раза спасибо сказали Спилбергу, который и сам трижды получал «Оскар». За ним последовали другие титаны современного кинематографа Харви ВайнштейнДжеймс КэмеронДжордж Лукас и Питер Джексон.

Оказались в списке и двое женщин-продюсеров Фрэнсис Уолш и Шила Невинс.

Список известных личностей по количеству их упоминаний в благодарственных речах на «Оскаре», выглядит вот так:

  1. Стивен Спилберг (42)
  2. Харви Вайнштейн (34)
  3. Джеймс Кэмерон (28)
  4. Джордж Лукас (23)
  5. Питер Джексон (22)
  6. Бог (19)
  7. Фрэнсис Уолш (18)
  8. Шила Невинс (17)
  9. Френсис Форд КопполаБарри М. Осборн (16)
  10. Мартин СкорсезеСол Заенц (15)

Саму Академию благодарят в 43% речей, а родителей – в 28%.

Кого будут благодарить победители «Оскара-2015» мы узнаем уже завтра, 22 февраля.