Новини, в яких згадується Володимир Зеленський

30 травня 2023,  18:11 | Новини зірок

Відомий американський актор Міша Коллінз, якого ви можете знати за роллю янгола Кастіеля у культовому серіалі «Надприродне», прибув до Києва, щоб підтримати Україну на тлі повномасштабного російського вторгення, що триває більше 15 місяців.

Читати далі...
7 серпня 2022,  16:25 | Новини зірок

Голлівуд продовжує активно підтримувати українців, які вже понад 5 місяців протистоять повномасштабному російському вторгненню. І сьогодні до столиці України, щоби висловити свою підтримку та солідарність з українцями, прибула відома голлівудська актриса Джессіка Честейн.

Читати далі...
21 червня 2022,  13:15 | Новини зірок

Після Львова знаменитий голлівудський актор та посол доброї волі ООН Бен Стіллер вирушив зі своєю гуманітарною місією до Києва, де познайомився з президентом України Володимиром Зеленським та висловив свою підтримку українському народу перед російською військовою агресією.

Читати далі...
18 травня 2022,  20:50 | Статті

Учора, 17 травня, у Каннах відбулася урочиста церемонія відкриття 75-го Каннського кінофестивалю, де з промовою виступив президент України Володимир Зеленський. І у своїй промові він процитував легендарного персонажа Чарлі Чапліна з фільму «Великий диктатор», за допомогою якого у 1940 році Чаплін кинув виклик самому Адольфу Гітлеру.

Читати далі...
17 квітня 2022,  18:48 | Новини зірок

Голлівудська актриса Кетрін Винник, чия сім'я родом з України, продовжує активно допомагати українським біженцям на тлі повномасштабної війни з росією і цдля ього створила спеціальний благодійний фонд під назвою The Winnick Foundation.

Читати далі...
1 квітня 2022,  18:23 | Новини зірок

Актриса Галина Безрук, відома завдяки популярним українським серіалам «Слуга народу», «Останній москаль» та «Будиночок на щастя», зараз живе в росії і в приватній розмові зізналася, що не говорить про війну в Україні, бо боїться потрапити до в'язниці.

Читати далі...
23 березня 2022,  21:44 | Нагороди та премії

Актриса та ведуча майбутньої церемонії нагородження премії "Оскар" Емі Шумер запропонувала президентові України Володимиру Зеленському, який підкорив американців своєю відвагою під час протистояння з кривавим російським диктатором, взяти участь у 94-й церемонії нагородження Американської кіноакадемії.

Читати далі...
5 січня 2021,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 2020 року стримінгова платформа Netflix представила комедійний фільм «2020, тобі кінець!» («Death to 2020»), який висміював різні скандальні події минулого року. І одна його сцена за участю зірки серіалу «Друзі» Лізи Кудроу сама по собі стала скандалом.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  20:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями жителі Києва були здивовані побачити в метро голлівудську зірку Тома Круза, який прилетів в Україну, щоб зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

Читати далі...
11 грудня 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володимир Зеленський і Анастасія Коротка влаштовують сімейний скандал в новому 30-секундному ТБ-ролику української комедії «Я, Ти, Він, Вона».

У фільмі «Я, Ти, Він, Вона» від студії Квартал 95 Зеленський і Коротка грають подружжя Максима і Яну Ткаченко, які одружені вже 10 років. Для них шлюб перетворився на рутину, і вони вирішують розлучитися. Але де там. Замість розлучення вони отримують в суді список того, що їм потрібно зробити, щоб дати шлюбу другий шанс. І, можливо, в кінці цієї непростої пригоди, вони передумають розлучатися.

Прем'єра кінокомедії, де компанію Зеленському та Короткій складуть Євген Кошовий і Надя Дорофєєва, відбудеться 27 грудня.

4 грудня 2018,  03:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Ткаченків переживає розлучення з пригодами в першому ТБ-ролику української комедійної стрічки «Я, Ти, Він, Вона», виробництвом якої займається відома студія Квартал 95.

Після 10 років шлюбу Максим і Яна Ткаченки (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка) вирішили, що їм більше не по дорозі, і вирушили подавати документи на розлучення. Але замість розлучення вони отримують випробувальний термін, який дає їм другий шанс стати щасливою сім'єю. Тільки для цього їм доведеться подолати різні перешкоди в особі нового хлопця Яни (Євген Кошовий) і нової дівчини Максима (Надя Дорофєєва).

Українська прем'єра комедії «Я, Ти, Він, Вона» відбудеться 27 грудня.

17 листопада 2018,  01:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий тизер 3 сезону українського серіалу «Слуга народу», який показує жорстокий, але справедливий спосіб боротьби з корупцією в рядах депутатів.

Президент України Василь Голобородько (Володимир Зеленський) в черговий раз виступає перед депутатами серіальної Верховної Ради, у яких ті ж гріхи, що й у реальних депутатів, хабарі й кнопкодавство. Президент оголошує, що з цими проблемами покінчено. Як? Депутатам за подібні злочини відрубали руки, а значить їм більше нічим брати хабарі і тиснути на кнопки сусіда в Раді. А в кінці Голобородько каже, що наступними проблемами, з якими він збирається боротися, будуть брехня і популізм. Так званий «языковой вопрос».

Дивіться також минулий тизер серіалу «Слуга народу», який показує мрію Голобородько про майбутнє України. Прем'єра 3 сезону відбудеться у березні 2019 року.

29 жовтня 2018,  12:46 | Оновлення

Квартал 95 презентував офіційний трейлер нової романтичної комедії «Я, Ти, Він, Вона», знятої за підтримки Держкіно України.

Фільм розповідає про подружжя – Максима та Яну (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка), які зупинилися в одному кроці від розлучення. Вони подали заяву, але суддя надає парі місяць випробувального терміну, під час якого обидва повинні виконати декілька бажань один одного. І ця несподівана ситуація, повна кумедних, а іноді екстремальних пригод, змушує головних героїв зрозуміти щось важливе та переоцінити своє життя.

Фільм «Я, Ти, Він, Вона» з’явиться в кінотеатрах напередодні Нового року, 27 грудня.

24 жовтня 2018,  23:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Про що мріє серіальний президент України Василь Голобородько? Нам показує свіжий тизер 3 сезону сатиричного серіалу «Слуга народу».

Читати далі...