Новини серіалів, в яких згадується Володимир Зеленський

17 листопада 2018,  01:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий тизер 3 сезону українського серіалу «Слуга народу», який показує жорстокий, але справедливий спосіб боротьби з корупцією в рядах депутатів.

Президент України Василь Голобородько (Володимир Зеленський) в черговий раз виступає перед депутатами серіальної Верховної Ради, у яких ті ж гріхи, що й у реальних депутатів, хабарі й кнопкодавство. Президент оголошує, що з цими проблемами покінчено. Як? Депутатам за подібні злочини відрубали руки, а значить їм більше нічим брати хабарі і тиснути на кнопки сусіда в Раді. А в кінці Голобородько каже, що наступними проблемами, з якими він збирається боротися, будуть брехня і популізм. Так званий «языковой вопрос».

Дивіться також минулий тизер серіалу «Слуга народу», який показує мрію Голобородько про майбутнє України. Прем'єра 3 сезону відбудеться у березні 2019 року.

24 жовтня 2018,  23:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Про що мріє серіальний президент України Василь Голобородько? Нам показує свіжий тизер 3 сезону сатиричного серіалу «Слуга народу».

Читати далі...
11 жовтня 2018,  14:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Квартал 95 поділилася у вівторок новим розширеним тизером 3 сезону хітового українського серіалу «Слуга народу».

Василь Голобородько (Володимир Зеленський) вирушає в поїздку по розбитих українських дорогах разом з балакучим таксистом (Олексій Кірющенко). Вони обговорюють цензуру в Інтернеті, яку планує ввести українська влада. Голобородько виступає проти, оскільки з цензурою ніхто не зможе сказати нічого проти влади, а ось таксист виступає за і зазначає, що їм видніше, адже «у влади жопитні». Раптом у них спускає колесо, і вони зупиняються поруч з парканом, під яким люди влаштували звалище сміття. А над звалищем красується бігборд з черговим політиком, який знову йде на вибори.

Прем'єра 3 сезону «Слуги народу» відбудеться в березні 2019 року.

7 вересня 2018,  22:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Василь Голобородько виховує у корумпованого губернатора любов до природи в новому розширеному тизері 3 сезону політично-сатиричного серіалу «Слуга народу», який вийшов сьогодні.

Відео показує, як президент Голобородько (Володимир Зеленський) вирушає в поїздку з одним українським губернатором (Назар Задніпровський). Той красиво порівнює свій край з «легенями України», поки назустріч їхній машині їдуть фури з незаконно вирубаними лісами. Побачивши це, президент з сарказмом запитує: «Органами торгуєте?» Губернатор намагається виправдатися, що це все планова вирубка, і натхненно цитує вірші Ліни Костенко, поки фури вивозять ліс з України... Коли вони нарешті прибувають на пустир, де раніше було 3 гектари лісу, президент вирішує перевиховати губернатора за допомогою лопати і стволів він дає корумпованому чиновнику в руки лопату й саджанці і змушує його садити нові дерева.

Дивіться також драматичний тизер 3 сезону серіалу «Слуга народу», який був присвячений Дню незалежності та Небесній сотні. Дата прем'єри нового сезону поки не розголошується, але відомо, що він вийде на екрани у 2019 році.

29 серпня 2018,  15:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня незалежності України, який відзначається 24 серпня, канал 1+1 поділився першим тизером 3 сезону політичної драми «Слуга народу» з Володимиром Зеленським у головній ролі.

Відео переносить у Верховну Раду і показує, як чесний президент Василь Голобородько (Зеленський) вітає колег-депутатів з Днем незалежності. На честь свята він вручає їм подарункові наручні годинники з гравіюванням, але депутати з подивом відзначають, що на годинниках написані не їхні імена. Голобородько повідомляє їм, що це імена героїв, які загинули на Майдані наприкінці 2013 — на початку 2014 року і увійшли в Небесну сотню. Годинники будуть нагадувати депутатам про це кожен раз, коли ті будуть «приймати закони чи відпускати бандитів під заставу, брати чи давати хабарі й жонглювати тарифами». Щоб вони не забували, «завдяки кому вони тут, для чого вони тут та чи надовго».

Прем'єра 3 сезону серіалу «Слуга народу» відбудеться в 2019 році.

23 жовтня 2017,  00:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 2 сезону популярного українського серіалу «Слуга народу» ми вирішили згадати кращий момент його дебютного сезону, що вийшов на екрани в 2015 році. Навіть якщо ви не дивилися цей серіал, то навряд чи не чули критичну промову президента Василя Голобородька (Володимир Зеленський) під назвою «Як українці стають хохлами», що змушує всерйоз задуматися. Переглядаємо і не забуваємо, що країна починається з кожного з нас.

Читаємо, чим збирається здивувати 2 сезон «Слуги народу». Його прем'єра відбудеться в понеділок, 23 жовтня, на каналі 1+1.