Оновлення, в яких згадується Морган Фрімен

11 червня 2019,  23:02 | Оновлення

У мережі з'явився дубльований трейлер бойовика «Падіння янгола» з Джерардом Батлером та Морганом Фріманом в головних ролях. Режисером фільму виступив Рік Роман ВоПостріл в безодню», «Стукач»). «Падіння янгола» є третьою частиною "антитерористичної" екшн-франшизи, куди раніше увійшли «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона».

У центрі сюжету висококласний агент Секретної служби США Майк Беннінг, який стає метою терористичної організації. Герою доведеться у черговий раз битися з кілерами, щоб врятувати себе і своїх близьких.

В український прокат картина «Падіння янгола» вийде 22 серпня.

2 травня 2019,  17:00 | Оновлення

Опублікований український трейлер трилера «Отруйна троянда», головні ролі в якому виконали Морган Фріман та Джон Траволта. Режисерами та сценаристами фільму є Франческо Сінкуемані та Лука Джіліберто.

Колишній успішний футболіст Карсон Філіпс працює приватним детективом. Він береться за звичайну справу про безвісті зниклих. Але воно приводить його до злочинної мережі, підозрюваних і померлих. Серед підозрюваних опиняється його давно втрачена дочка-підліток. Тепер героєві належать перегони з часом, щоб розкрити справу, врятувати дочку і розкрити брудні секрети міста.

В український прокат фільм «Отруйна троянда» вийде 23 травня.

5 грудня 2017,  01:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший фрагмент комедії «Все тільки починається», де два володаря премії «Оскар» Морган Фрімен і Томмі Лі Джонс втілюють непримиренних ворогів, які разом опинилися в одному будинку для людей похилого віку. Щоб з'ясувати, хто з них крутіший, вони вирішують влаштувати в кімнаті для відпочинку свою Олімпіаду з різних видів спорту, включаючи настільний теніс, шахи, підйом штанги і... кидання гральних карт в капелюх. Як думаєте, хто переможе? Компанію Фримену і Джонсу в цій комедії складе Рене РуссоСмертельна зброя 3», «Тор: Царство темряви»).

Дивимося український трейлер «Все тільки починається». У кіно фільм Рона Шелтона вийде 4 січня.

21 листопада 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Все тільки починається» з Морганом Фріманом і Томмі Лі Джонсом, яку можна буде подивитися в кінотеатрах України з 4 січня 2018 року.

Колись блискучий адвокат, який захищав інтереси верхівок найбільших злочинних угруповань - Дюк і екс-агент ФБР - Лео, здавалося б, відійшли від справ і живуть на віллі Капрі, перебуваючи під програмою захисту свідків. День за днем ??вонинудьгують, ганяючим'ячана полі для гольфу і перекидаючись гострими дотепами. Але одного разу хлопцям доведеться забути про свої дрібні чвари, статус і вік, щоб дати відсіч мафії...

19 вересня 2017,  14:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Морган Фрімен та Томмі Лі Джонс грають затятих суперників в комедійному бойовику «Вілла Капрі». Герой Фрімена вже давно є зіркою пансіонату для пенсіонерів, але у нього є одна таємниця — в минулому він був адвокатом небезпечних злочинців, тому зараз знаходиться в програмі захисту свідків. І коли в пансіонат приїжджає колишній агент ФБР у втіленні Джонса, їх конфлікт опиняється в центрі уваги. Поки на горизонті не з'являються бандити, з якими їм обом доведеться битися.

Українська прем'єра фільму від номінанта на премію «Оскар» Рона Шелтона імовірно відбудеться 7 грудня.

4 квітня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Троє оскарівських лауреатів Морган Фрімен, Майкл Кейн і Алан Аркін планують пограбування банка в комедійному римейку «Красиво піти», який зняв Зак Брафф. Але спершу вони вирішують потренуватися на супермаркеті, як показує український ТБ-ролик.

Прем'єрний показ фільму відбудеться 5 квітня в столичному кінотеатрі «Оскар». Квитки на нього ви можете придбати на нашому сайті.

16 березня 2016,  23:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Если кто-то до сих пор не верил, что Тимур Бекмамбетов все-таки снимет римейк культовой эпической кинокартины «Бен-Гур» 1959 года, то первые кадры с главным героем в воплощении Джека Хьюстона подтверждают его реальность.

Читати далі...
17 лютого 2016,  10:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девять героев сиквела об изобретательных фокусниках-преступниках «Иллюзия обмана: Второй акт» красуются в зеркальной комнате на своих первых персональных постерах.

Читати далі...
14 березня 2015,  16:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Клайв Оуен і Морган Фріман в епічній стрічці про темні часи середньовіччя з лицарськими боями і політичними інтригами.

У кінотеатрах України з 9 квітня (у Росії з 2 квітня).

7 листопада 2013,  17:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

1 листопада в Нью-Йорку пройшла світова прем'єра фільму «Starперці». За традицією прем'єру відвідали головні герої фільму і зіркові гості.

В українських кінотеатрах фільм «Старперці» можна буде подивитися з 14 листопада.

Також з'явився локалізований постер і офіційний опис фільму:

Знайомтесь, це — Старперці — оскароносні та легендарні Роберт де Ніро, Морган Фрімен, Майкл Дуглас і Кевін Клайн, вони ж Біллі, Педді, Арчі та Сем — четвірка друзів-нерозлийвода з дитинства. Коли закоренілий холостяк Біллі (Майкл Дуглас) нарешті робить пропозицію своїй молодій дівчині, товариші вирушають на мальчишник не куди-небудь, а звичайно, до Лас-Вегаса. Перед вами — Останній Мальчишник у Вегасі, тільки цього разу без молодиків. Це грандіозний голлівудський мальчишник по-дорослому, в якому Лас-Вегас, що змінився до невпізнаваності за довгі роки, перевірить дружбу героїв на міцність найдивовижнішим чином!

22 березня 2013,  16:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

6 червня на українські та російські широкі екрани виходить фільм Луї Летерьє (Битва Титанів, Неймовірний Халк, Перевізник) «Ілюзія обману».

Фільм розповість про банду всесвітньо відомих фокусників, які під час своїх виступів виконують зухвалі грабежі. Підключається ФБР, після чого починається гра в кішки-мишки.

У ролях: Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Мелані Лоран, Айла Фішер, Дейв Франко, Майкл Кейн, Морган Фріман, Майкл Келлі, Еліас Котеас.

Крім трейлера додалися так само свіжі кадри та фото зі зйомок.