Новини серіалів, в яких згадується Деніель Ніколет

3 березня 2021,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 7 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш» в мережі з'явилися офіційні кадри його першої серії, які показують романтичне побачення і зустріч з давнім ворогом.

Читати далі...
6 листопада 2019,  14:18 | Новини серіалів

У промо-ролику 6 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» розпалюються пристрасті в дусі пригод Джеймса Бонда, тільки з супергеройським поворотом, а її режисером стала Даніель Панабейкер.

В 6 серії 6 сезону Баррі (Грант Гастін) концентрує свою увагу на тому, щоб підготувати Подовжуючу людину (Гартлі Сойєр) до життя після Кризи і без Флеша, але замість цього Ральф навчає Баррі важливому уроку. Тим часом Сесіль (Даніель Ніколет) робить певне відкриття щодо себе самої, коли допомагає Честеру П. Ранку (Брендон МакНайт), який одужав, відновити свою особистість.

Серія називається «License To Elongate» («Ліцензія на подовження») і вийде на телеекрани 13 листопада за українським часом.

10 жовтня 2019,  01:28 | Новини серіалів

Баррі вирушає в небезпечну подорож у майбутнє в промо-ролику 2 серії 6 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш».

Зіткнувшись з новиною про свою смерть, що стрімко насувається, стійкість Баррі (Грант Гастін) піддається випробуванню, поки він бореться з долею. Тим часом кар'єра Сесіль (Даніель Ніколет) в якості окружного прокурора стикається з її таємною участю в команді Флеша, коли її шляхи перетинаються зі злою мета-людиною.

Серія «A Flash of Lightning» («Спалах блискавки»), режисером якої став Кріс Пеппе, вийде 16 жовтня за українським часом.

23 січня 2019,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда має намір раз і назавжди зупинити суперлиходія Цикаду у фрагменті нової серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Промо-ролик серії «Seeing Red» («Побачити червоне»), представлений минулого тижня, показав драматичний поєдинок Баррі (Грант Гастін) та Нори (Джессіка Паркер Кеннеді) з Цикадою (Кріс Клейн), після якого Нора отримала жахливі травми. Флеш хоче поквитатися з суперлиходієм і підключає до його пошуків Шерлока (Томас Кавана), Ральфа (Гартлі Сойєр) й Сесіль (Даніель Ніколет), яким вдається вирахувати, що всі останні жертви Цикади нещодавно вийшли з в'язниці.

11 серії 5 сезону серіалу «Флеш» вийшла на американському телебаченні вчора, 22 січня, так що ви вже можете подивитися її онлайн.

14 січня 2018,  17:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений промо-ролик повернення 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) заарештовують за вбивство Кліффорда ДеВо (Ніл Сенділендс), але він заявляє, що є невинною людиною, яку підставляють. Адвокат Сесіль Хортон (Даніель Ніколет) говорить, що його єдиним квитком на свободу може бути зізнання в тому, що він — Флеш. Тим часом Джо (Джессі Л. Мартін) і Ральф (Хартлі Сойєр) підкидають докази, щоб відвести підозру від Баррі, а Айріс (Кендіс Паттон) наважується сказати в суді те, про що мовчить її чоловік.

Серія «The Trial of The Flash» («Суд над Флешем») вийде на екрани 17 січня за українським часом.