Новини, в яких згадується Ада Роговцева

7 грудня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра сімейного фентезі «Казка старого мельника» із зірковим українським кастом, яка була перенесена на 31 грудня, відбудеться вже наступного тижня, 17 грудня, що підтверджує його новий трейлер (і постер).

Читати далі...
26 жовтня 2020,  22:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер українського фільму «Казка старого мельника» представляє свій зірковий каст, куди увійшли Остап Ступка, Ірма Вітовська, Анна Кошмал, Ада Роговцева, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв.

Читати далі...
29 жовтня 2019,  15:22 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер очікуваної української кінострічки «Віддана», яка є екранізацією відомого роману письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія». І його відверті сцени натякають на те, що рейтинг у фільму буде 18+.

Читати далі...
7 жовтня 2019,  15:02 | Новини фільмів

Три друга потрапляють у справжні неприємності в трейлері зухвалої української комедії «Халепа на 5 Baksiv», яку зняв режисер Мирослав Латик.

Згідно офіційного синопсису, події фільму будуть слідувати за дрібним шахраєм Хом'яком (Дмитро Хом'як з фільму «Припутні»), який разом з друзями Максом і Зеником вважаються головними підозрюваними у вбивстві. Слідчі повинні знайти відповіді. Але серед них є «кріт», і для нього слідство є лише прикриттям для іншої операції. Головні герої потрапляють в епіцентр розборок невідомих силовиків і місцевого авторитету, які полюють за головним доказом — флеш-карткою, на якій знаходиться відео державного злочину. І коли здається, що все пропало і життя закінчилося, у Хом'яка народжується смілива ідея.

Як вам трейлер? В український прокат комедія «Халепа на 5 Baksiv», в зйомках якої також взяла участь легендарна актриса Ада Роговцева, вийде 7 листопада.