Новини, в яких згадується Тобі Кеббелл

14 листопада 2020,  23:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Де малюк Джеріко? Руперт Грінт підтвердив, що він повернеться в 2 сезоні серіалу М. Найта Шьямалана «Дім з прислугою» («Servant»), поділившись його першим трейлером учора в своєму Instagram.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
26 січня 2020,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель озброєний і готовий до своєї супергеройської місії на нових постерах науково-фантастичного екшену «Бладшот», екранізації коміксів Valiant.

Читати далі...
14 січня 2020,  18:33 | Новини фільмів

Вони думали, що повністю його контролюють. Вони помилялися. Дивимося другий український трейлер супергеройського екшену «Бладшот», де зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель грає суперсолдата.

У супергеройському фільмі Дейва Вілсона, знятому за мотивами коміксів Valiant, ми познайомимося з морпіхом Реймондом «Реєм» Гаррісоном (Дизель), який отримує смертельні поранення і помирає. Проте секретна корпорація RST повертає його до життя, і завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він є насправді, і його завдання це з'ясувати.

Разом з Дизелем в трейлері можна побачити акторів Ейсу Гонсалес, Сема Г'юэна, Гая Пірса, Тобі Кеббелла і Ламорна Морріса. Українська прем'єра фільму «Бладшот» переїхала на початок весни і тепер відбудеться 12 березня.

21 жовтня 2019,  11:11 | Новини фільмів

Кіностудія Sony Pictures щойно представила дебютний трейлер свого науково-фантастичного бойовика «Бладшот», де Він Дизель грає кілера з суперздібностями, якого не можна вбити.

Фільм режисера Дейва Вілсона ґрунтується на коміксах Valiant про колишнього солдата Реймонда «Рея» Гаррісона (Дизель), якого повернули до життя і перетворили на ідеальну машину для вбивств, запустивши в його кров мікрокомп'ютери, які допомагають тілу загоювати рани з неймовірною швидкістю. Але коли Рей дізнається, що його свідомістю маніпулюють, показуючи йому фальшиві спогади, щоб він вбивав потрібних для своїх роботодавців людей, цей суперсолдат повстає проти тих, хто його створив.

В український прокат фільм «Бладшот», де також знялися Гай Пірс, Ейса Гонсалес, Сем Г'юэн, Тобі Кеббелл і Талула Райлі, вийде 20 лютого 2020 року.

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

Читати далі...
10 грудня 2018,  17:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Руперт Грінт, відомий завдяки ролі Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, отримав ключову роль в новому серіалі від режисера «Спліта» М. Найта Ш'ямалана.

Читати далі...
18 жовтня 2018,  19:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер напруженого драматичного трилера «Час відплати», в якому володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман, за словами критиків, перевершила саму себе.

Фільм «Час відплати» слідує за моральною та екзистенціальною одіссеєю детектива з Лос-Анджелеса Ерін Белл (Кідман), яку в молоді роки відправили працювати під прикриттям в банді в каліфорнійській пустелі, і це завдання закінчилося для неї трагедією. Коли лідер цієї банди повертається багато років потому, Ерін повинна пропрацювати решту членів банди і зануритися у свою власну історію з ними, щоб нарешті поквитатися з демонами, які зруйнували її минуле.

Разом з Кідман у «Часі відплати» знялися Себастіан Стен, Тобі Кеббелл, Тетяна Маслані, Скут МакНері та Бредлі Вітфорд.

Світова прем'єра фільму Карін Кусами відбулася в кінці серпня, і з тих пір він їздить по кінофестивалях по всьому світу. У світовий прокат «Час відплати» вийде у грудні. Дата його української прем'єри поки невідома.

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
14 липня 2017,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь выхода приключенческо-фэнтезийного экшена «Война за планету обезьян» на большие экраны студия 20th Century Fox представила два десятка новых кадров.

Читати далі...
1 березня 2017,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ділимося з вами фінальним трейлером з російським перекладом одного з найочікуваніших весняних блокбастерів цього року «Конг: Острів черепа», який стане другим фільмом франшизи монстрів, що почалася з «Годзілли». У ньому в гості до Конга на його таємничий острів, населений доісторичними чудовиськами, їде весела компанія у втіленні Брі Ларсон, Тома Хіддлстона, Семюела Л. Джексона, Тобі Кеббелла та Джона Гудмана.

Ви вже можете придбати квитки на «Конг: Острів черепа», який вийде в прокат 9 березня, на нашому сайті.

17 листопада 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницького екшену «Конг: Острів черепа», де перед нами у всій красі постає гігантська горила, яка аж ніяк не в захваті від непрошених гостей. І тепер у цих людей дві мети: знайти докази, що монстри існують, щоб показати їх світові, та вижити. Але герої навіть не підозрюють, що боятися їм варто зовсім не короля острова.

На злощасний острів вирушили Брі Ларсон, Том Хіддлстон, Семюел Л. Джексон, Тобі Кеббелл і Джон Гудман, а зустрінуть вони там Джона К. Рейлі.

18 вересня 2016,  02:52 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Для тих, хто вже подивився, або тільки збирається, пропонуємо прочитати невелику цікаву статтю про створення фільму «Бен-Гур», в якій наводяться інтерв'ю режисера Тимура Бекмамбетова, учасників знімальної групи та акторів.

Читати далі...