Новини, в яких згадується Макс Грінфілд

21 липня 2022,  12:06 | Новини серіалів

Увага всім любителям жахів! З'явився офіційний трейлер другого сезону горор-антології «Американські історії жахів», який розкриває його акторський склад.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Перспективна дівчина»
Солодка помста патріархату гострим скальпелем
4 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Багато молодих людей разом з друзями йдуть після важкого робочого тижня в нічні клуби, щоб випити, потанцювати, відпочити. (Вірніше, ходили до пандемії коронавірусу). І в цих нічних клубах вони помічають дуже п'яну дівчину з розтертим макіяжем, яка ледве стоїть на ногах. Будучи справжнім джентльменом (а як інакше), один хлопець з компанії обов'язково викликається проводити її додому, щоб з нею не сталося нічого поганого. До себе додому. І там на нього дуже скоро чекає неприємний сюрприз, адже ця дуже п'яна дівчина насправді не випила ані краплі алкоголю і прекрасно розуміє, що вона зробить з цим «джентльменом» далі...

Читати далі...
21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:55 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган відкриває полювання на ґвалтівників в трейлері драматичного трилера «Перспективна дівчина», продюсером якого виступає зірка «Хижих пташок» Марго Роббі.

Фільм від сценаристки популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел слідує за дуже розумною молодою жінкою на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Компанію Малліган в цьому «неперевершено свіжому погляді на помсту» складуть Бо Бернем, Елісон Брі, Конні Бріттон, Макс Грінфілд, Кріс Ловелл і Адам Броді. Українська прем'єра фільму «Перспективна дівчина» відбудеться 28 травня.

2 травня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марси знову в справі! Прибув довгоочікуваний перший погляд на нові серії знаменитого детективного серіалу «Вероніка Марс», головну роль у якому виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Крістен Белл.

В 4 сезоні «Вероніки Марс» Нептун вражають вбивства студентів, які приїхали туди на весняні канікули, що знижує привабливість міста для туристів. За справу беруться Вероніка (Белл) та її батько Кіт Марс (Енріко Колантоні), які знову опиняються в центрі заплутаного детектива, що протиставляє багату еліту міста, яка хоче швидше покласти кінець місячній вакханалії, робочому класу, який покладається на приплив грошових коштів, що є відповіддю західного узбережжя успішному курортному місту Дейтона-Біч.

Нові серії «Вероніки Марс», де також повертаються Джейсон Дорінг, Френсіс Капра, Персі Даггс III, Макс Грінфілд і Раян Гансен, прибудуть 26 липня.

14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

15 серпня 2018,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премії «Оскар» і «Золотий глобус» Тараджі П. Хенсон виконує головну роль в зворотному римейку знаменитої комедії «Чого хочуть жінки», де зіграв Мел Гібсон.

Римейк отримав назву «Чого хочуть чоловіки» і розповість про бізнесвуман Алі Дейвіс (Хенсон), яку чоловіки витісняють з професії спортивних агентів. Побувавши у ясновидиці, вона прокидається наступного ранку і виявляє, що може читати думки чоловіків. Алі вирішує скористатися цією перевагою, щоб підписати контракт з наступною зіркою НБА.

Компанію зірці серіалу «Імперія» в цьому фільмі складуть Трейсі Морган, Венді МакЛендон-Кові, Макс Грінфілд, Тамала Джонс та Шакіл О'Ніл.

Комедія «Чого хочуть чоловіки», яку зняв Адам Шенкман за сценарієм режисера оригіналу Ненсі Майерс, вийде в січні 2019 року.

12 липня 2018,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Новенької» Макс Грінфілд та зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Бет Берс зіграють подружжя в новому американському комедійному серіалі «The Neighborhood».

В комедії «The Neighborhood» («По сусідству») подружжя Дейв і Джемма Джонсони (Грінфілд і Берс) разом зі своїм маленьким сином Гровером переїжджають в квартал Лос-Анджелеса, де переважно живуть афроамериканці. Промо-ролик показує, як після переїзду вони одразу відправляються знайомитися з сусідами — сім'єю Батлерів, батька якої грає Седрік «Розважальник».

Раніше ролі Грінфілда і Берс повинні були виконати Джош Лоусон та Дріма Вокер, але після зйомок пілотної серії творці серіалу вирішили їх замінити.

Прем'єра нового ситкому від продюсера «Теорії великого вибуху» Джима Рейнольдса відбудеться цієї осені, 1 жовтня.

5 червня 2018,  00:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну роль у римейку романтичної комедії «Чого хочуть жінки» виконає номінантка на премію «Оскар» Тараджі П. Хенсон.

Читати далі...
20 серпня 2016,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Новенької» Зої Дешанель і Макс Грінфілд представляють перший погляд на 6 сезон свого ситкому, де Шмідт і Сісі починають жити подружнім життям.

Режисером першої серії сезону, який вийде 20 вересня, стала Дешанель. Для актриси це буде режисерський дебют.

26 травня 2015,  12:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 сезоні популярної хоррор-антології «Американська історія жахів», який називається «Готель», з'явиться актор серіалу «Новенька» Макс Грінфілд.

Про поповнення каста повідомив один з творців серіалу Райан Мерфі у своєму Твіттері:

В цей жовтень Макс Грінфілд (яким ви його ще ніколи не бачили) заселиться в готель... але не виїде звідти. #AHSHotel

Також у «Готелі» з'являться Леді ГагаУес БентліМетт БомерШайен ДжексонКеті БейтсСара ПолсонХлоя СевіньїЕван Пітерс і Анджела Бассетт.

Грінфілд повернеться в новому сезоні «Новенької», за роль в якій був номінований на «Еммі» і «Золотий глобус». В цьому році з ним вийшла драма «Доброго дня, мене звуть Доріс», також актор бере участь у зйомках «Великої гри на пониження» з Бредом Пітто , Крістіаном Бейлом і Райаном Гослінгом.

Зйомки 5 сезону «Американської історії жахів» почнуться влітку, його прем'єра призначена на жовтень.