Новини, в яких згадується Сальма Гайєк

16 серпня 2023,  07:55 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Вічні», який зняла режисерка Хлоя Чжао, розширив міфологію кіновсесвіту Marvel, розкривши таємниці (буквально) космічного масштабу. Чи буде у нього сиквел і коли його чекати? Давайте розберемося разом.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
19 грудня 2022,  20:40 | Новини фільмів

Знаючи, наскільки заспокійливим є голос Антоніо Бандераса, студія DreamWorks випустила незвичайний промо-ролик свого очікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де його головний герой пробує свої сили у записі ASMR.

Читати далі...
1 грудня 2022,  18:18 | Новини фільмів

Ченнінг Татум готує для нас одне останнє шоу у першому трейлері драматичної стрічки «Супер Майк 3» («Magic Mike's Last Dance»), де разом з ним зіграє Сальма Гайєк.

Читати далі...
1 грудня 2022,  16:20 | Новини фільмів

Легендарний кіногерой з голосом Антоніо Бандераса виходить на пенсію та відрощує довгу бороду у фінальному трейлері пригодницької анімації «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» від голлівудської кіностудії DreamWorks.

Читати далі...
16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
27 березня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Легендарний герой кіновсесвіту «Шрек» повертається для нової епічної пригоди! Студія DreamWorks поділилася першим трейлером довгоочікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де головний герой знову заговорить голосом Антоніо Бандераса.

Читати далі...
21 березня 2022,  23:37 | Статті

Голлівудські актори активно виражають свою підтримку Україні на тлі повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, і серед них багато акторів супергеройського кіновсесвіту Marvel, в числі яких знаходяться Бенедикт Камбербетч, Марк Руффало, Кріс Еванс, Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк, Кіт Герінґтон та багато інших.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дім Ґуччі»
Леді Гага та скандальне падіння легендарної родини з модного Олімпу
2 грудня 2021,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про модний дім Gucci чули всі, адже він нарівні з Chanel, Versace та Dolce & Gabbana ще у минулому столітті став синонімом величезної розкоші, грошей та влади. І, як усі історії про великі гроші та владу, історія сім'ї Ґуччі наповнена пристрастю, зрадами та інтригами, які є настільки кінематографічними, що навіть дивно, як про цю легендарну сім'ю досі не було знято масштабної кінострічки. Проте скандальний клан Ґуччі багато років займав розум Рідлі Скотта, який планував зняти свій байопік «Дім Ґуччі» ще у 2006 році, а на головні ролі тоді покликати Анджеліну Джолі та Леонардо ДіКапріо (такі ходять чутки)... Але роки йшли, часи змінювалися, проєкт передавався з рук у руки, поки Скотт не повернувся до своєї давньої ідеї і твердо не взявся за її втілення. Але результат виявився дуже неоднозначним та скандальним. Як і сама родина Ґуччі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вічні»
Космічні супергерої Хлої Чжао
9 листопада 2021,  01:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні 2021 року режисерка Хлоя Чжао стала другою в історії Американської кіноакадемії жінкою-режисером, яка здобула премію «Оскар». Заповітну статуетку їй принесла філософська драма «Земля кочівників», де головною та єдиною зіркою була незрівняна Френсіс МакДорманд. Передчуваючи майбутній успіх Чжао, за декілька років до цієї історичної перемоги Кевін Файгі та Marvel Studios запросили цю талановиту режисерку з незвичайним баченням очолити новий блокбастер MCU «Вічні» за участю дуже відомого касту, щоб представити світові нову команду космічних супергероїв, які 7 тисяч років ходять по Землі, захищаючи людей від монстрів Девіантів. І так на світ з'явився незвичайний науково-фантастичний шедевр, який кидає виклик канонам MCU, не просто торкається, а занурюється у серйозні теми, перетворюючи стандартну модель кінокоміксу від Marvel на філософську епопею про всесвіт і про те, яке місце посідають у ній люди та супергерої. Ви навряд чи були готові до цього...

Читати далі...
11 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила обкладинка календаря за участю героїв майбутнього супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Вічні», яка дозволяє краще розглянути їхні різнокольорові суперкостюми.

Читати далі...
21 січня 2021,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша небезпечна трійця знову разом! Перший офіційний кадр очікуваного екшену «Тілоохоронець дружини кілера» показує Раяна Рейнольдса, Семюела Л. Джексона та Сальму Гайєк в полоні у... Антоніо Бандераса.

Читати далі...
14 січня 2021,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Женися за чимось реальним. Сальма Гайєк вириває Овена Вілсона з сірих буднів у казковий світ в трейлері науково-фантастичної драми «Блаженство» («Bliss»), яким днями поділився стримінговий сервіс Amazon Prime.

Читати далі...
4 січня 2021,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

54-річна голлівудська актриса Сальма Гайєк вирушила зустрічати Новий рік в теплі краї і порадувала шанувальників фотографіями з пляжу в фіолетовому бікіні.

Читати далі...
28 грудня 2020,  17:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Отже, у нас є мінімум чотири причини, за якими 2021 рік точно буде кращим за 2020: на екрани кінотеатрів вийдуть очікувані блокбастери від Marvel Studios «Чорна вдова», «Шан-Чі і легенда десяти кілець», «Вічні» та «Людина -павук 3».

Читати далі...