Новини, в яких згадується Андрій Ісаєнко

16 серпня 2023,  07:10 | Новини фільмів

Комедія «Велика прогулянка» за участю відомих українських акторів та співаків мала вийти в прокат 24 лютого 2022 року, але вранці того дня на нас напала росія, тож її прокат довелося перенести на невизначений термін. Нарешті, стало відомо, що вона все ж вийде на екрани кінотеатрів 5 жовтня.

Читати далі...
8 січня 2023,  16:10 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Однією з головних прем'єр цього тижня і першою українською кінопрем'єрою 2023 року стала історична драма «Щедрик», на створення якої режисерку Олесю Моргунець-Ісаєнко надихнула легендарна щедрівка композитора Миколи Леонтовича.

Читати далі...
6 вересня 2022,  18:55 | Новини фільмів

Наступного тижня, з 15 вересня, українці нарешті зможуть побачити у кінотеатрах очікувану трагікомедію режисера Олексія Тараненка «Я працюю на цвинтарі», яка була створена за підтримки Держкіно та Українського культурного фонду.

Читати далі...
15 травня 2022,  22:05 | Новини серіалів

Якщо ви шукаєте цікавий український серіал, щоб дивитися його всією родиною для підняття бойового духу у ці складні часи, то ось вам рекомендація — псевдоісторичний комедійний серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія», який у 2021 році потрапив у шорт-лист національної кінопремії «Золота дзиґа».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...