Новини, в яких згадується Салім Акіл

4 березня 2020,  15:59 | Новини серіалів

Промо-ролик 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» називає головного героя «останньою лінією захисту Фріленда».

Наступна серія покаже епічний поєдинок Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), відомого як Чорна блискавка, з суперлиходієм Тайсоном Сайксом/Могильником (Вейн Бреді), який також є металюдиною і в цій війні виступає на стороні марковійців. Тайсон був солдатом і в ході експериментів, які на ньому проводив уряд з метою створити суперсолдата, отримав надлюдські здібності. Його сила дозволяє витримувати електричні заряди Чорної блискавки і швидко регенерувати, так що їхній поєдинок буде непростим.

Прем'єра серії «The Book Of War: Chapter Three: Liberation» («Книга Війни: Глава третя: Звільнення»), яку написав Чарльз Голленд і зняв Салім Акіл, відбудеться 10 березня за українським часом.

5 лютого 2020,  01:55 | Новини серіалів

Вони готові на все, щоб врятувати свою (колишню) дружину і матір. Дивимося промо-ролик 13 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який переповнений крутим екшеном у виконанні суперсімейки Пірсів.

Чорна блискавка (Кресс Вільямс) і його команда, включаючи його дочок з суперздібностями Аніссу (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), обрушуються на Марковію з місією врятувати Лінн (Крістін Адамс) за будь-яку ціну. Тим часом ситуація Лінн погіршується, коли вона зустрічає Могильника (Вейн Бреді з серіалу «Як я зустрів вашу маму»), металюдину з марковійської сторони.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Four» («Книга Марковії: Глава четверта») відбудеться 11 лютого за українським часом. Її режисером став Салім Акіл.

16 квітня 2018,  13:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував розширений промо-ролик фінальної серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Відео показує головного героя Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), також відомого як Чорна блискавка, який хоче помститися за смерть свого батька, і його ворога — кримінального політика Тобіаса Вейла (Марвін «Крондон» Джонс III), який говорить, що «закони звичайної моралі до нього не застосовуються». Мартін Проктор (Грегг Генрі) тут промовляє гасло Дональда Трампа: «Давайте знову зробимо Америку великою»; а в кінці Чорна блискавка відбивається від загону озброєних людей разом з дочкою Аніссою (Нафіса Вільямс), поки молодша дочка Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) і дружина Лінн (Крістін Адамс) в тривозі обіймають одна одну.

Прем'єра серії «Shadow of Death: The Book of War» («Тінь смерті: Книга війни»), яку зняв Салім Акіл, відбудеться 18 квітня за українським часом.