Новини, в яких згадується Марвін «Крондон» Джонс III

17 березня 2021,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW представив промо-ролик 7 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яка також послужить пілотною серією для потенційного спін-оффу про суперлиходія Пейнкіллера.

Читати далі...
3 березня 2021,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому відбулася прем'єра четвертого і фінального сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», і її перша четвірка серій отримала спільний заголовок «Книга Реконструкції». Що ж чекає на супергеройську сімейку Пірсів в цій драматичній сюжетній арці?

Читати далі...
1 жовтня 2020,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння Джефферсона Пірса і Тобіаса Вейла продовжиться в 4 сезоні супергеройського серіалу Arrowverse «Чорна блискавка», як показують нові персональні постери з їхньою участю.

Читати далі...
26 листопада 2019,  14:47 | Новини серіалів

З нею погані жарти. Грім (Нафіса Вільямс) демонструє свої сили в промо-ролику 8 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Згідно з офіційним синопсисом майбутньої серії, Чорна блискавка (Крес Вільямс) виступає проти ASA. Тим часом Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) продовжує маніпулювати Лінн (Крістін Адамс). У промо-ролику Гендерсон (Деймон Гаптон) говорить Джефферсону, що той тепер на їхньому боці, але головний герой відповідає, що «він не буде на їхньому боці, якщо вони будуть наражати на небезпеку невинних людей».

Серію «The Book of Resistance: Chapter Three» («Книга Опору: Глава третя») зняла режисерка Німа Барнетт. Її прем'єра відбудеться 3 грудня за українським часом.

22 липня 2019,  18:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним трейлером супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який йде більше 5 хвилин і показує, чого очікувати від 3 сезону.

Серіал «Чорна блискавка» слідує за пригодами Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), який вирішує знову надіти свій супергеройський костюм, щоб захищати рідне місто Фріленд. Незабаром суперздібності проявляються у його дочок Анісси (Нафіса Вільямс) і Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), і разом їм вдається відправити лиходія Тобіаса (Марвін «Крондон» Джонс III) до в'язниці для особливо небезпечних металюдей. Але тепер Пірсів чекає нове протистояння Марковійська війна.

«Чорна блискавка» повертається з новими серіями 21 жовтня.

14 березня 2019,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик фінальної 16 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який обіцяє багато екшену та супергеройських битв.

Лінн (Крістін Адамс) стикається віч-на-віч з доктором Джейс (Дженніфер Райкер), щоб розібратися з нею раз і назавжди. Тим часом Гембі (Джеймс Рімар) ризикує своїм життям, щоб врятувати Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), а Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) робить вирішальний крок щодо Фріленда і має намір вбити Чорну блискавку (Кресс Вільямс). Щоб вистояти в цьому протистоянні супергеройській сім'ї доведеться акумулювати всі свої сили.

Серія «The Book of the Apocalypse: Chapter Two: The Omega» («Книга Апокаліпсису: Розділ другий: Омега») вийде 19 березня за українським часом.

5 лютого 2019,  16:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер стає ходячою атомною бомбою в промо-ролику 13 серії 2 сезону супергеройського серіалу каналу The CW «Чорна блискавка».

Джефферсон (Кресс Вільямс) та Гембі (Джеймс Рімар) намагаються знайти спосіб, як зупинити величезний сплеск сил Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), але дівчину її сили зовсім не лякають, навіть коли Перенна (Еріка Александр) каже, що існує можливість того, що вона може просто не витримати всю цю енергію і вибухнути. Анісса (Нафіса Вільямс) просить сестру залишатися вдома, поки вони не знайдуть вихід з даної ситуації, але Дженніфер не витримує і відправляється на пошуки Тобіаса (Марвін «Крондон» Джонс III).

Серія «The Book Of Secrets: Chapter Three: Pillar Of Fire» («Книга секретів: Розділ третій: Вогняний стовп») прибуде на екрани через тиждень, 12 лютого за українським часом.

30 січня 2019,  15:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Пірс жадає помсти в промо-ролику 12 серії 2 сезону американського супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

В 11 серії сталася трагічна подія був убитий Халіл (Джордан Келловей), і промо 12 серії показує, як сім'я Пірсів відвідує його похорон, а його кохана Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) горює і дуже сильно злиться. Вона хоче помститися Тобіасу (Марвін «Крондон» Джонс III), а Джефферсон (Кресс Вільямс) намагається вберегти дочку від невиправної помилки.

Серія «The Book Of Secrets: Chapter Two: Just And Unjust» («Книга секретів: Розділ другий: Справедливо і несправедливо») прибуде на екрани 5 лютого за українським часом.

22 січня 2019,  23:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фріленд знаходиться в облозі, а Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) використовує свої сили посеред білого дня в промо-ролику 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Джефферсон (Кресс Вільямс) підозрює, що за недавньою жахливою атакою на місто стоїть Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III). Він ділиться цією новиною з Гендерсоном (Деймон Гаптон), але не отримує відповіді, яку шукав. Тим часом Лінн (Крістін Адамс) стикається зі своїм минулим.

Серія «The Book of Secrets: Chapter One: Prodigal Son» («Книга секретів: Розділ перший: Блудний син»), яку зняв Роб Гарді, вийде 29 січня за українським часом.

15 грудня 2018,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сім'ї Пірсів немає часу на порожні розмови в промо-ролику 10 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

В серії «The Book Of Rebellion: Chapter Three: Angelitos Negros» («Книга повстання: Глава третя: Чорні янголята») Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) і Халіл (Джордан Келловей) все ще перебувають у бігах, і Дженніфер вирішує повернутися додому, оскільки «хоче жити». Поки вони намагаються визначитися із наступним кроком, сім'я Пірсів разом з Гембі (Джеймс Рімар) продовжує її шукати, а Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) підступно посміхається.

«Чорна блискавка» повернеться з новими серіями 22 січня за українським часом.

15 листопада 2018,  18:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 6 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» відбуваються, за словами головного героя, «якісь дивні речі».

У місті з'явилися дуже швидкі мета-люди, які працюють на Сотню. Анісса (Нафіса Вільямс) збирає проти них команду, але Джефферсон (Кресс Вільямс) прибуває на битву з запізненням. Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) наказує Халілу (Джордан Келловей) вбити преподобного Голта (Кліфтон Павелл), але останнього так просто не налякати. Тим часом Анісса приймає пологи у Анайї (Біргунді Бейкер), і дитина з'являється на світ із суперздібностями.

Серія «The Book of Blood: Chapter Two» («Книга крові: Другий розділ») прибуде на екрани 21 листопада за українським часом.

1 листопада 2018,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився промо-ролик 5 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яка вийде через два тижні.

Наступна серія отримала назву «The Book Of Blood: Chapter One» («Книга крові: Перша глава»), і її синопсис поки не розголошується. Ролик показує, як зневірений Джефферсон (Кресс Вільямс) розмовляє з Біллом (Деймон Гаптон) в барі і каже йому, що той не має ні найменшої гадки про його життя і про ті жертви, які йому довелося принести, і що він усе віддав цьому місту. Тим часом Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) знову на волі і насолоджується своїм багатим життям.

«Чорна блискавка» повернеться 14 листопада за українським часом.

26 жовтня 2018,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Між батьком та донькою відбувається конфлікт у промо-ролику 4 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У Джефферсона (Кресс Вільямс) й Анісси (Нафіса Вільямс) виникають серйозні розбіжності щодо її методів боротьби зі злочинцями. Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) кидається блискавками. Халіл (Джордан Келловей) нападає на Лінн (Крістін Адамс). Гендерсон (Деймон Гаптон) допитує Вейла (Марвін «Крондон» Джонс III), який після обіцяє, що спалить усе місто, щоб дістатися до Чорної блискавки.

Режисером серії «Translucent Freak» («Прозорий фрік») виступає Саллі Річардсон-Вітфілд, яка працювала над серіалами «Агенти Щ.И.Т.» та «Люк Кейдж». Прем'єра серії відбудеться 31 жовтня за українським часом.

5 вересня 2018,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив офіційний трейлер 2 сезону свого супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У нових серіях Чорна блискавка (Кресс Вільямс) продовжить боротися за справедливість у своєму місті пліч-о-пліч з дочкою Грім (Нафіса Вільямс). У цьому трейлері він каже, що такі як Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III), Халіл (Джордан Келловей) та Ціанід (Чарлбі Дін Крік) будуть продовжувати свої спроби підкорити Фріленд, і він не збирається опускати руки, як би небезпечно це не було.

Прем'єра 2 сезону «Чорної блискавки», де також повертаються Чайна Енн МакКлейн, Крістін Адамс, Деймон Гаптон і Джеймс Рімар, відбудеться 10 жовтня за українським часом.

17 липня 2018,  19:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик супергеройського серіалу «Чорна блискавка» розкриває, хто буде його представляти на конвенції San Diego Comic-Con в кінці тижня.

У відео під крутий біт запалюють актори Крес Вільямс, Крістін Адамс, Чайна Енн МакКлейн та Нафіса Вільямс, які в «Чорній блискавці» грають супергеройскую сім'ю Пірсів, а також з'являються Марвін «Крондон» Джонс III, який втілив головного антагоніста 1 сезону Тобіаса Вейла, і Деймон Гаптон з Джеймсом Рімаром.

Сподіваємося, що на конвенції Comic-Con, яка буде проходити в Каліфорнії з 19 по 22 липня, покажуть перший трейлер 2 сезону.

«Чорна блискавка» повернеться з новими серіями в жовтні.