Новини фільмів, в яких згадується Донні Йен

27 березня 2023,  19:12 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі, який виходить в український прокат вже 30 березня.

Читати далі...
21 лютого 2023,  23:11 | Новини фільмів

Вийшов фінальний трейлер напруженого екшен-трилера Чада Стахелскі «Джон Уік 4», який є одним з найбільш очікуваних фільмів весни, і цей трейлер нагадує, чому не варто переходити дорогу легендарному Кіану Рівзу.

Читати далі...
12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
23 липня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Бережіться, кілери, Бага Яга повертається! На конвенції Comic-Con, що зараз проходить у місті Сан-Дієго, було показано тизер-трейлер екшен-трилера «Джон Уік 4», який представляє його зірковий каст на чолі з Кіану Рівзом.

Читати далі...
25 серпня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький фільм «Мулан» буде однією з найгучніших прем'єр вересня, і в його новому трейлері студія Disney обіцяє видовищні батальні сцени за участю головної героїні та її загону.

Читати далі...
22 серпня 2020,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ продовжує підігрівати інтерес до прем'єри пригодницького фільму «Мулан», який в зв'язку з коронавірусом буде представлений в США в Інтернеті. Тим часом українським глядачам пощастить побачити цей екшен на екранах кінотеатрів, включаючи IMAX.

Читати далі...
12 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ годину тому випустила ексклюзивний трейлер пригодницького бойовика «Мулан», заснованого на однойменному мультфільмі 1998 року, який був номінований на «Оскар».

Читати далі...
10 серпня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Китайський постер пригодницького фільму «Мулан» показує головну героїню в образі солдата-чоловіка, в якого вона переодягається, щоб врятувати свого хворого батька від служби в армії.

Читати далі...
8 квітня 2020,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважна китайська дівчина стає легендою в новому трейлері діснеївського фільму «Мулан», настрій в якому створює пісня «Loyal Brave True» у виконанні всесвітньо відомої співачки Крістіни Агілери.

Читати далі...
27 березня 2020,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові ТБ-ролик та постер діснеївського фільму «Мулан» показують головну героїню у втіленні Лю Іфей разом з її вірним скакуном Ханом.

Читати далі...
11 березня 2020,  23:53 | Новини фільмів

Щоб стати героїнею Китаю, Мулан необхідно буде пройти нелегкий шлях тренувань в армії, як показує новий ТБ-ролик діснеївського рімейку.

Новий художній рімейк від студії Disney, який зняла режисер Нікі Каро, буде переказом знаменитого мультфільму «Мулан», який вийшов в 1998 році і був номінований на «Оскар». Він розповість про відважну молоду дівчину Хуа Мулан (Лю Іфей), яка переодягається в хлопця і йде на службу в китайську армію, щоб захистити Імператора (Джет Лі) і свою країну від північних загарбників. Командир Тунг (Донні Йен) зауважує її працьовитість, але також зазначає в ТБ-ролику, що її щось стримує, не підозрюючи, що насправді перед ним не хлопець, а дівчина.

Пригодницький фільм «Мулан» отримав рейтинг 12+ і, сподіваємося, вийде на великі екрани в призначений раніше день, 26 березня. Сьогодні декілька кінопрем'єр було перенесено в зв'язку з карантином.

21 лютого 2020,  18:11 | Новини фільмів

«Це мій обов'язок — захищати мою сім'ю». Розширений ТБ-ролик діснеївського рімейку «Мулан» показує народження видатної жінки-воїна.

Новий очікуваний проект від студії Disney буде переказом номінованого на премію «Оскар» пригодницького мультфільму «Мулан», який вийшов у 1998 році. Це історія про відважну китайську дівчину Хуа Мулан (Лю Іфей), яка вирішує переодягтися чоловіком і відправитися на службу до імператора (Джет Лі) замість свого хворого батька (Ма Ци). Мулан потрапляє під командування командира Тунга (Донні Йен) і йде захищати рідні землі від північних загарбників, яких ведуть за собою жорстокий Борі Хан (Джейсон Скотт Лі) та могутня й небезпечна відьма Сіань Ланг (Гун Лі).

Режисером рімейку виступає Нікі Каро, яка зняла номіновану на «Оскар» драму «Північна країна» з Шарліз Терон. В український прокат її пригодницький фільм «Мулан» вийде навесні, 26 березня.

3 лютого 2020,  18:13 | Новини фільмів

Студія Disney представила в рамках трансляції Супербоула фінальний трейлер свого наступного рімейку «Мулан», головну роль в якому виконує відома китайська актриса Лю Іфей.

Художній рімейк мультфільму «Мулан», який був номінований на премію «Оскар», буде слідувати за відважною китайською дівчиною Хуа Мулан (Лю Іфей), яка переодягається чоловіком і йде в армію замість свого хворого батька (Ма Ци), щоб на їхню сім'ю не впав гнів імператора (Джет Лі). Мулан потрапляє під командування командира Тунга (Донні Йєн) і відправляється захищати рідні землі від загарбників, якими керує жорстокий Борі Хан (Джейсон Скотт Лі) та могутня відьма Сіань Ланг (Гун Лі).

Режисером цієї захоплюючої історії виступає Нікі Каро. В кінотеатри України пригодницький фільм «Мулан» прибуде навесні, 26 березня.

20 грудня 2019,  16:15 | Новини фільмів

Історія легендарного майстра кунг-фу підійде до кінця в біографічному бойовику Вілсона Іпа «Іп Ман 4», головну роль в якому грає Донні Йен.

У четвертій і фінальній главі франшизи «Іп Ман», яка стартувала в 2008 році, майстер Іп Ман подорожує до Сан-Франциско, де його відомий учень Брюс Лі (Денні Чан) засмутив місцеве співтовариство бойових мистецтв, відкривши школу він-чун. І там на майстра чекає поєдинок з жорстоким расистом Бартоном Геддесом (Скотт Едкінс), який служить в Корпусі морської піхоти США.

У світовий прокат фільм «Іп Ман 4» вийшов сьогодні, 20 грудня.