Новини фільмів, в яких згадується Трой Квон

14 грудня 2019,  16:30 | Новини фільмів

Щоб остаточно переконати нас у тому, що пригодницький мультфільм «Шпигуни під прикриттям» є дуже святковою історією для всієї родини, студія 20th Century Fox випустила спеціальний різдвяний трейлер.

Анімаційна стрічка режисерів Ніка Бруно і Троя Квона покаже пригоди супершпигуна Ленса Стерлінга (Вілл Сміт) і молодого вченого Волтера Бекетта (Том Голланд), які є абсолютними протилежностями. Ленс впевнений в собі, хоробрий і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом іта винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Ось тільки його черговий винахід дає збій, Ленс перетворюється на голуба, і тепер цим різним героям потрібно об'єднатися, щоб врятувати світ.

Дивіться також другий фрагмент анімації «Шпигуни під прикриттям», в якому Ленс панікує, ставши голубем. У кіно з 25 грудня.

19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
28 вересня 2019,  02:13 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Люди в чорному» Вілл Сміт перетворюється з самого крутого спецагента у світі на... голуба в новому веселому трейлері пригодницького мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Мультфільм Троя Квона та Ніка Бруно представить нам новий незвичайний дует спецагентів, якому доведеться рятувати світ від небезпечного лиходія. Супершпигун Ленс Стерлінг (Сміт) і молодий вчений Волтер Бекетт (зірка екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд) є абсолютними протилежностями. Ленс — зухвалий, досвідчений і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом та винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Але коли події приймають несподіваний оборот, Ленс і Волтер змушені покладатися лише один на одного.

Дивіться також другий український трейлер анімації «Шпигуни під прикриттям», чия прем'єра в кінотеатрах відбудеться напередодні Нового року, 25 грудня.