Новини, в яких згадується Нік Бруно

Рецензія на мультфільм «Шпигуни під прикриттям»
Вілл Сміт, Том Голланд і голуби рятують світ
24 грудня 2019,  14:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Усі великі шпигуни великого екрану завжди працюють поодинці. Існує таке негласне правило. Адже життя шпигуна важке й повне позбавлень, з його періодичними напарниками постійно щось трапляється, тому одного разу шпигун вирішує, що йому більше ніхто не потрібен, адже він і сам може врятувати світ, не ризикуючи більше нічиїм життям. Так вважав і суперагент Ленс Стерлінг, найкращий шпигун надсекретної організації з Вашингтона, якому під силу найскладніші місії. Поки не зустрів винахідливого оптиміста Волтера Беккета з його дивними гаджетами.

Читати далі...
14 грудня 2019,  16:30 | Новини фільмів

Щоб остаточно переконати нас у тому, що пригодницький мультфільм «Шпигуни під прикриттям» є дуже святковою історією для всієї родини, студія 20th Century Fox випустила спеціальний різдвяний трейлер.

Анімаційна стрічка режисерів Ніка Бруно і Троя Квона покаже пригоди супершпигуна Ленса Стерлінга (Вілл Сміт) і молодого вченого Волтера Бекетта (Том Голланд), які є абсолютними протилежностями. Ленс впевнений в собі, хоробрий і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом іта винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Ось тільки його черговий винахід дає збій, Ленс перетворюється на голуба, і тепер цим різним героям потрібно об'єднатися, щоб врятувати світ.

Дивіться також другий фрагмент анімації «Шпигуни під прикриттям», в якому Ленс панікує, ставши голубем. У кіно з 25 грудня.

19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
28 вересня 2019,  02:13 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Люди в чорному» Вілл Сміт перетворюється з самого крутого спецагента у світі на... голуба в новому веселому трейлері пригодницького мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Мультфільм Троя Квона та Ніка Бруно представить нам новий незвичайний дует спецагентів, якому доведеться рятувати світ від небезпечного лиходія. Супершпигун Ленс Стерлінг (Сміт) і молодий вчений Волтер Бекетт (зірка екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд) є абсолютними протилежностями. Ленс — зухвалий, досвідчений і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом та винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Але коли події приймають несподіваний оборот, Ленс і Волтер змушені покладатися лише один на одного.

Дивіться також другий український трейлер анімації «Шпигуни під прикриттям», чия прем'єра в кінотеатрах відбудеться напередодні Нового року, 25 грудня.

9 липня 2019,  14:51 | Оновлення

Том Голланд перетворює Вілла Сміта на суперголуба в українському трейлері «Шпигуни під прикриттям». Режисерами анімації виступили Трой Квон та Нік Бруно. Для них анімаційна стрічка стала дебютом в режисурі.

За сюжетом, супершпигун Ленс Стерлінг (Вілл Сміт) та вчений Волтер Беккет (Том Голланд) мають повністю протилежні характери. Ленс спокійний і чемний. А Волтер... ні. Але коли відбувається несподіваний поворот подій, Волтер і Ленс раптом змушені покладатися тільки один на одного. І якщо ця дивна парочка не зможе стати справжньою командою, весь світ буде в небезпеці.

Мультфільм «Шпигуни під прикриттям» вийде на українські екрани на 25 грудня.