Новини, в яких згадується Алан Розенберг

10 січня 2018,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 10 серії 8 сезону відомого драмеді «Безсоромні» на Галлагерів чекає повістка в суд і... весілля.

Популярність Йена (Камерон Монахен) в ЛГБТ-спільноті зростає, але раптовий приплив «послідовників» перетворюється для нього на справжнє випробування. Тим часом Френк (Вільям Х. Мейсі) знаходить новий спосіб заробітку; Фіона (Еммі Россам) бореться з почуттям провини, після того як дізнається, що з даху її будинку впав працівник; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) розуміє, що його відносини з професором Юенсом (Алан Розенберг) можуть бути не такими особливими, як він думав; а Карл (Ітан Каткоскі) і Кессіді (Семмі Ханратті) вирішують узаконити свої стосунки.

Серія «Church of Gay Jesus» («Церква гея Ісуса») вийде на екрани 15 січня за українським часом.

16 грудня 2017,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Фіону (Еммі Россам) чекає холодний душ від родича в 7 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні».

Йен (Камерон Монахен) випробовує терпіння Фіони, влаштовуючи перед її вхідними дверима рух «Occupy Fiona» (за аналогією з «Occupy Wall Street»). Тим часом Ліп (Джеремі Аллен Вайт) намагається доставити професора Юенса (Алан Розенберг) в суд; знову безробітний Френк (Вільям Х. Мейсі) відправляється на пошуки нової роботи; у Карла (Ітан Каткоскі) з'являється новий реабілітаційний клієнт, за допомогою якого він планує роздобути решту грошей на навчання; а Кев (Стів Хові) приміряє костюм в стилі садо-мазо.

Серія «Occupy Fiona» («Оккупай Фіону») вийде на екрани 18 грудня за українським часом.

13 листопада 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» у Галлагерів починаються серйозні неприємності, пов'язані з вкраденим метом.

Жорстокий дилер мета погрожує сімейству, змушуючи Йена (Камерон Монахен), Карла (Ітан Каткоскі), Ліпа (Джеремі Аллен Вайт) і Деббі (Емма Кінні) шукати спосіб заплатити йому, не вплутуючи у це Фіону (Еммі Россам). Тим часом Фіона бореться з мстивим орендарем; Ліп піклується про професора Юенса (Алан Розенберг); а Френк (Вільям Х. Мейсі) — дивом — досягає чогось схожого на святість.

Серія «God Bless Her Rotting Soul» («Боже, благослови її гниючу душу») вийде на екрани 20 листопада за українським часом.