Новини, в яких згадується Крістіан Айзіа

22 березня 2021,  12:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 10 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні» наших героїв чекають переїзди та викрадення. Вгадайте з першого разу, який Френк замислив друге.

Читати далі...
15 березня 2021,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк Галлагер несподівано для всіх вирішує бути батьком для своїх дітей (і для них це головний сюрприз) в промо-ролику 9 серії 11 сезону божевільної американської драмеді «Безсоромні», яка завершиться у квітні.

Читати далі...
9 березня 2021,  17:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільний та веселий промо-ролик 8 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні» нагадує, що до прощання з дисфункціональною сімейкою Галлагерів залишилося всього п'ять серій.

Читати далі...
1 березня 2021,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деббі дуже красномовно відповідає Ліпу, коли він пропонує обговорити продаж будинку Галлагерів в веселому промо-ролику 7 серії 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні». І цей конфлікт так просто не закінчиться.

Читати далі...
9 лютого 2021,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 11 сезону хітового комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні» показує, як Ліп та Міккі відправляються на справу разом. Головне, щоб законослухняний Карл про це не дізнався.

Читати далі...
4 січня 2021,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мілковічі проти Галлагерів! Шкідлива сімейка Міккі не дає спокою ані йому, ані Галлагерам в промо-ролику 4 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні». Але з нашими героями краще не зв'язуватися.

Читати далі...
27 листопада 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунку є маса нагород, канал Showtime представив його повноцінний трейлер, в якому Галлагери продовжують наводити шерех в Південному Чикаго.

Читати далі...
18 листопада 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові побезумствувати разом з Галлагерами в останній раз? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні», прем'єра якого відбудеться на початку зими, 6 грудня.

Читати далі...
25 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друзі сімейства Галлагерів вже приступили до зйомок 11 сезону хітового драмеді «Безсоромні», який, на жаль, буде для серіалу фінальним.

Читати далі...
20 січня 2020,  12:30 | Новини серіалів

Час з Галлагерами пролітає швидко, і вже через тиждень ця дисфункціональна сімейка відправиться у відпустку після виходу на екрани фінальної серії 10 сезону серіалу «Безсоромні», де на нас чекає довгоочікуване весілля.

Ліам (Крістіан Айзіа) перевершує Френка (Вільям Х.Мейсі) за рівнем галлагерості. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) працює над тим, щоб переконати Темі (Кейт Майнер) залишитися в Чикаго з їхньою дитиною. Деббі (Емма Кінні) перевертає нову сторінку в особистому житті, поки новий бізнес Кева (Стів Гові) успішно стартує, а Ві (Шанола Гемптон) дивується, куди йдуть всі гроші. Але головною подією серії, звичайно, буде весілля Йена (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер)!

Фінальна серія отримала назву «Gallavich!» («Галлавіч!») на честь головної пари серіалу. Її прем'єра відбудеться 27 січня за українським часом.

9 грудня 2019,  16:41 | Новини серіалів

Наша улюблена парочка возз'єднується на свободі в гарячому промо-ролику 6 серії 10 сезону популярної американської драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) та Ліам (Крістіан Айзіа) відправляються на вечерю з потенційними покупцями дитини. Карл (Ітан Каткоскі) вигадує стратегію, як врятувати сімейний бізнес Енн (Челсі Рендон), а Йен (Камерон Монахен) викликає гнів Паули (Рейчел Дреч). Чим точно, поки не розкривається, але цілком можливо, що в цьому буде замішана раптова (і напевно незаконна) поява Міккі (Ноель Фішер) в домі Галлагерів. Тим часом Деббі (Емма Кінні) бореться за те, щоб захистити свою дочку Френні від Пепи.

Серія називається «Adios Gringos» («Прощавайте, грінго») і вийде на телеекрани 16 грудня за українським часом. Її режисером виступає Лорен С. Яконеллі.

9 листопада 2019,  17:13 | Новини серіалів

З'явився новий зворушливий трейлер 10 сезону популярного комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні», який згадує довгий шлях Галлагерів і все перешкоди, що їм довелося подолати.

На початку серіалу Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Йен (Камерон Монахен), Деббі (Емма Кінні), Карл (Ітан Каткоскі) та Ліам (Крістіан Айзіа) були зовсім дітьми, а тепер у двох з них Деббі та Ліпа є вже свої діти. Вірніше Лип ось-ось стане батьком, як показує наприкінці даний трейлер. І, звичайно, як би сильно вони не намагалися позбутися свого батька-алкоголіка Френка (Вільям Х. Мейсі), той завжди повертається і навіть іноді, перед тим як вкрасти у них гроші, каже їм, що любить їх.

Прем'єра 10 сезону серіалу «Безсоромні», де, на жаль, не повернеться Еммі Россам (Фіона), відбудеться на американському телебаченні 10 листопада.

14 вересня 2019,  17:49 | Новини серіалів

Як змінилося життя Галлагерів після від'їзду Фіони? Офіційний трейлер 10 сезону хітової драматичної комедії «Безсоромні» показує, що більш спокійним та врівноваженим воно точно не стало.

В трейлері Френк (Вільям Х. Мейсі) намагається забрати свої гроші у Деббі (Емма Кінні), яка після Фіони стала головою родини і керує сімейним бюджетом. Йен (Камерон Монахен) говорить Міккі (Ноель Фішер), з яким нещодавно возз'єднався у в'язниці, що їм варто взяти перерву. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) стає батьком, намагається кинути палити і падає з ніг від втоми. Кев (Стів Гові) п'є тестостеронові смузі і танцює стриптиз, Карл (Ітан Каткоскі) потрапляє у чергові неприємності, а у Ліама (Крістіан Айзіа) нова хіповська зачіска в стилі 60-х.

Галлагери повернуться з новими божевільними пригодами 10 листопада.

5 січня 2019,  21:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Святковий промо-ролик 9 сезону хітового комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні» нагадує, що він повернеться з новими серіями в кінці місяця, 20 січня.

Читати далі...
10 жовтня 2018,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Друзі» і «Місто хижачок» Кортні Кокс грає алкоголічку в зав'язці в промо-ролику 6 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) наймає Ліама (Крістіан Айзіа), щоб той допоміг йому завоювати жінку (зірка серіалу «Сини анархії» Кеті Сагал), яка йому дуже сподобалася. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) проводить день в якості спонсора актриси-алкоголічки (Кокс). Фіона (Еммі Россам) з усіх сил намагається здійснити всі вимоги щодо її нових інвестицій, поки Форд (Річард Флуд) підштовхує її до того, щоб їхні відносини стали серйозними. Йен (Камерон Монахен) готується до в'язниці і хоче провести останній день на волі з рідними. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) виникають неприємності, коли їхні близнючки приносять в дитячий сад предмет з секс-шопу.

Серія «Face It, You're Gorgeous» («Визнай це, ти прекрасна»), яка буде, на жаль, фінальною серією для Монахена та його Йена, вийде на екрани 15 жовтня за українським часом.