Новини, в яких згадується Сер’Даріус Блейн

12 грудня 2019,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Шалений успіх фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», який у 2017 році став справжнім різдвяним блокбастером, підкорив серця глядачів і критиків і зібрав майже 1 мільярд доларів, тут же змусив його творців думати над продовженням, і ось через два роки режисер Джейк Кездан представляє його сиквел «Джуманджі: Наступний рівень», який обіцяє у всіх сенсах бути масштабнішим, голоснішим та смішнішим і показати нам, що в світі цієї легендарної гри ще багато залишилося недослідженого.

Читати далі...
6 травня 2019,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», що розповідає про трьох сестер-відьом, які повинні захищати наш світ від різних проявів зла.

Гелвін (Сер'Даріус Блейн) відкриває, що з пацієнтами, яких привозять до лікарні, відбувається щось дивне. Меггі (Сара Джеффері) знаходить підказку до того, як зупинити сходження Джерела Зла, що прагне захопити світ. Тим часом Мейсі (Мадлен Манток) та Гелвін роблять щось, що ніхто не міг передбачити.

Серія «Red Rain» («Червоний дощ») вийде 13 травня за українським часом.

6 квітня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 6 портретних постерів з основними героїнями і героями фентезійного серіалу «Зачаровані», який розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Читати далі...
18 лютого 2019,  20:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за новими «Зачарованими»? У 13 серії 1 сезону сестри-відьми зіткнуться з однієї дуже життєрадісною піксі, яка переверне їхнє життя з ніг на голову.

Коли героїням здається, що їхнє життя стало знову нормальним, Паркер (Нік Гергроу) повідомляє Меггі (Сара Джеффері) про загадкову смерть імовірно демонічного походження, яка трапилася на кампусі. Меггі розповідає про це Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс), і сестри намагаються зловити істоту, але незабаром розуміють, що не всі можуть уникати її сил. Тим часом Гелвін (Сер'Даріус Блейн) згадує дещо з історій своєї бабусі, що може допомогти Мейсі подолати свою темну сторону.

На серію «Manic Pixie Nightmare» («Маніакальний кошмар з піксі») доведеться чекати два тижні вона вийде на екрани 4 березня за українським часом.

11 грудня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний серіал з елементами драми і горора «Зачаровані» вирушає на довгі канікули і повернеться з новими серіями аж у кінці січня 2019 року.

Після дуже демонічного Різдва, яке Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) «відсвяткували» в 9 серії, їм потрібно швидко прийти в себе і придумати план, як врятувати Гаррі (Руперт Еванс) з Тартара. Тим часом Гелвін (Сер'Даріус Блейн) дізнається, що Мейсі та її сестри є відьмами. Чи зможе він це прийняти? Дізнаємося в майбутніх серіях.

«Зачаровані» повернуться на екрани 21 січня за українським часом.

3 грудня 2018,  16:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував 30-секундний промо-ролик різдвяної серії фентезійного серіалу «Зачаровані», натхненного серіалом «Всі жінки – відьми».

Мел (Мелоні Діас) звертається до Гаррі (Руперт Еванс) по допомогу, коли дізнається нову інформацію про магічний світ. Мейсі (Мадлен Манток) налаштована не дозволити долі стати на шляху її потенційних відносин з Гелвіном (Сер'Даріус Блейн). Меггі (Сара Джеффері) прагне зберегти різдвяні традиції їхньої мами.

Прем'єра серії «Jingle Hell» («Різдвяне пекло»), яку зняв режисер серіалів «Секретні матеріали» і «Кістки» Майкл Ланж, відбудеться 10 грудня за українським часом.

12 листопада 2018,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик і розширений синопсис 6 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», який є перезапуском культового серіалу «Всі жінки – відьми».

Меггі (Сара Джеффері) намагається помиритися з Люсі (Наталі Голл), дізнається, що до сестринства Каппа приєдналася нова дівчина, про яку вона нічого не знає, і просить Мел (Мелоне Діас) допомогти їй розібратися в тому, що відбувається. Мейсі (Мадлен Манток) переживає щодо того, що вона побачила у Гелвіна (Сер'Даріус Блейн), і сама запрошує себе на вечірку на честь його дня народження, щоб провести розслідування. Тим часом старша сестра отримує загадкове повідомлення про своє минуле, поки молодші сестри приховують від неї один секрет.

Серія «Kappa Spirit» («Дух Каппи»), яку написала сценаристка Еммілу ДіазНезаймана Джейн»), вийде на екрани 19 листопада за українським часом.

5 листопада 2018,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії фентезійного серіалу про відьом і магію «Зачаровані» сестри дізнаються нові деталі про смерть своєї матері і захищатимуть близьку людину.

Мел (Мелоні Діас) турбується про безпеку Ніко (Еллен Тамакі) і разом з Гаррі (Руперт Еванс) придумує план, як захистити її від темних сил за допомогою Сили трьох. Меггі (Сара Джеффері) зауважує, що Мейсі (Мадлен Манток) засмучена через її ситуацію з Гелвіном (Сер'Даріус Блейн). Телепатка пропонує сестрі розібратися в цьому, і вони відкривають, що все зовсім не так, як здається.

Серія «Other Women» («Інші жінки»), яку зняв Амін КадераліНадприродне»), вийде на екрани 12 листопада за українським часом.

13 вересня 2018,  20:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст нового фентезійного серіалу «Зачаровані» розкриває у своїй першій фічуретці, що їх перезапуск буде «сучасним, лякачим, інтригуючим, веселим, надихаючим і про сильних жінок».

Читати далі...
11 березня 2018,  03:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Третю сестру-відьму у перезапуску популярного фентезійного серіалу «Всі жінки — відьми» втілить 27-річна британська актриса Мадлен Манток.

Читати далі...