Новини, в яких згадується Алекс Моффат

18 грудня 2018,  12:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа з радістю знову втілив кровожерливого кхала Дрого з культового серіалу «Гра престолів» на комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
5 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Несподіваним гостем вчорашнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» став Ліам Гемсворт. Він з'явився в пародійному скетчі на вікторину «Правильна ціна», де його наречена Майлі Сайрус грала в дуеті з його братом Крісом Гемсвортом (Алекс Моффат). Перед виходом Ліама Сайрус, жартуючи, запитала у Кріса, чи немає у нього випадково брата.

Також в цій сценці взяли участь Ларрі Девід, який зіграв сенатора Берні Сандерса, Кейт МакКіннон, яка спародіювала Тільду Свінтон, й Сесілі Стронг, яка перевтілилася для шоу в Софію Вергара. Алек Болдуін замість свого коронного персонажа Дональда Трампа втілив тут Тоні Беннетта.

Сайрус підтвердила свою заручини з Гемсвортом в жовтні 2016 року, і в останні місяці все частіше з'являються чутки, що вони таємно одружилися, але 24-річна співачка поки не планує весілля, як вона зізналася в інтерв'ю для The Sun on Sunday.

16 жовтня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняло свою версію хітового фільму жахів «Воно» з Кейт МакКіннон в образі жахливого Пеннівайза.

Вона грає американського політтехнолога Келліенн Конуей, яка живе в каналізації і в стилі одержимого демоном клоуна з «Воно» переслідує тележурналіста Андерсона Купера (Алекс Моффат), бажаючи отримати роботу на його каналі. Навіть не знаючи, хто ці люди і про що йде мова, все одно варто подивитися даний скетч, оскільки з МакКіннон вийшов дуже страшний Пеннівайз. Стережись, Білл Скарсгард, вона ще може відібрати твою роль в сиквелі.

Обережно, кінцівка цілком відповідає фільму, так що особливо вразливим дивитися на свій страх і ризик.