Новини, в яких згадується Трей Едвард Шульц

6 вересня 2019,  19:37 | Новини фільмів

Кінокомпанія американського незалежного кіно A24, яка випустила оскароносну драму «Місячне світло», представила трейлер свого нового фільму «Хвилі», який вже породив розмови про «Оскар».

Драма, яку написав і зняв Трей Едвард Шульц, слідує за епічною подорожжю афроамериканської родини із передмістя, яку очолює батько з добрими намірами, але деспотичними методами, поки вони знаходять любов і прощення та збираються разом після серйозної втрати. Роль батька виконує зірка серіалу «Це ми» і фантастичного бойовика «Хижак» Стерлінг К. Браун.

Фільм «Хвилі» був представлений минулого тижня на кінофестивалі у місті Теллурайд, а незабаром буде показаний на кінофестивалі в Торонто. В американський прокат нове творіння Шульца вийде в листопаді в розпал оскарівської гонки.

12 вересня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже подивилися «Воно» і хочете ще полоскотати свої нерви? Тоді нагадуємо, що в українських кінотеатрах йде психологічний горор «Воно приходить вночі» від режисера і сценариста Трея Едварда Шульца, чий рейтинг на Rotten Tomatoes становить 89%. Його історія розгортається в світі, де панує смертельний вірус. Чоловік з дружиною та сином ховається від нього в глибокому лісі, як раптом до них прибуває інша сім'я біженців, і всі вони опиняються у величезній небезпеці.

Квитки на сеанси фільму з Джоелом Едгертоном в головній ролі ви знайдете в нашій афіші.