Новини, в яких згадується Давід Діггс

29 березня 2023,  14:45 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks вирішила підняти нам настрій, представивши перший трейлер мультфільму «Тролі: Знову разом» («Trolls Band Together»), головних героїв якого в оригіналі знову озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
12 січня 2021,  18:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У оркестру може бути лише один диригент». Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», який знайомить нас ближче з лиходієм містером Вілфордом у втіленні зірки «Володаря перснів» та «Гри престолів» Шона Біна.

Читати далі...
Рецензія на мюзикл «Гамільтон»
Найвеличніший американський мюзикл усіх часів
9 грудня 2020,  22:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про бродвейський мюзикл «Гамільтон» не перестають говорити останні 5 років, і на те є вагома причина. Мультиталановитий Лін-Мануель Міранда створив унікальний спектакль про народження американської нації, який став не просто одним з найкращих театральних дійств, коли-небудь придуманих і поставлених людиною, а справжнім культурним феноменом в США (та за їх межами). Усі театрали, які живуть далеко за межами Бродвею та Нью-Йорка, з нетерпінням чекали, коли ж вони зможуть насолодитися цим мюзиклом якщо не вживу, то хоча б на екрані, і в цьому році стримінгова платформа Disney+ подарувала нам усім таку можливість. Але скільки б ви не читали про «Гамільтона», ніщо не зможе вас підготувати до того, що ви побачите на сцені в театрі імені Річарда Роджерса.

Читати далі...
9 жовтня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив і революціонер Андре Лейтон стикається віч-на-віч із загадковим конструктором потяга Snowpiercer містером Вілфордом в тизер-трейлері 2 сезону фантастичної антиутопії «Крізь сніг», який вийшов в четвер.

Читати далі...
2 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер мюзиклу-феномена під назвою «Гамільтон», на чиєму рахунку є безліч нагород, включаючи 11 премій «Тоні», без зайвої скромності повідомляє про те, що «історія дізнається його ім'я».

Читати далі...
23 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ нарешті поділився трейлером одного зі своїх довгоочікуваних проектів записом мегапопулярного бродвейського мюзикла «Гамільтон», в якому головну роль виконує актор Лін-Мануель Міранда.

Читати далі...
15 травня 2020,  13:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри очікуваного науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», заснованого на однойменному фільмі знаменитого корейського режисера Пон Джун Хо, дивимося його новий інтригуючий трейлер, яким учора в мережі поділився стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
23 квітня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Годину тому американський канал TNT опублікував в мережі новий трейлер свого очікуваного науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», натхненням для якого послужив однойменний фільм режисера оскароносних «Паразитів» Пона Джун-хо.

Читати далі...
16 січня 2020,  20:19 | Новини серіалів

Другий трейлер очікуваного серіалу про дуже холодне антиутопічне майбутнє «Крізь сніг» запрошує вас на борт надшвидкісного потягу «Сноупірсер», на борту якого воюють залишки людства.

Події футуристичного трилера від творця серіалу «Темне дитя» Грема Менсона, який ґрунтується на однойменному фільмі 2013 року, розгортаються через 7 років після того, як наша планета перетворилася на замерзлу пустку. Героями серіалу «Крізь сніг» виступають 3 000 людей, що залишилися в живих і тепер населяють великий поїзд «Сноупірсер», що постійно мчить вперед. І в його вагонах щоденно розігруються класова війна, соціальна несправедливість та боротьба за виживання.

Головні ролі в цій антиутопії виконують лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі та Девід Діггс з серіалу «Відрив». Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Крізь сніг» відбудеться 31 травня.

8 грудня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний український промо-ролик мультфільму «Фердинанд», в якому головний герой — добродушний бик на ім'я Фердинанд — катається з друзями на скутері.

Фердинанд звик до тихого життя на фермі, але одного разу його, переплутавши з бойовим биком, відправляють на кориду, де змушують битися, що абсолютно не властиво його натурі. Тому бик разом з новими друзями — козою Люпе (Кейт МакКіннон) і тріо їжачків Уною (Джина Родрігез), Досом (Давид Діггс) і Кватро (Габріель Іглесіас) — вирішує втекти звідти й повернутися додому. В оригіналі Фердинанда озвучує американський рестлер Джон Сіна, а в українському варіанті він заговорить голосом заслуженого артиста України Юрія Горбунова.

В кінотеатри «Фердинанд» увірветься 21 грудня.