Новини фільмів, в яких згадується Мена Массуд

5 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася новим закулісним відео свого казкового мюзиклу «Аладдін», який показує, як актори Вілл Сміт і Мена Массуд записували складний танцювальний номер «Friend Like Me».

Читати далі...
13 червня 2019,  17:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила порадувати нас новим фрагментом свого фентезійного мюзиклу «Аладдін», який показує зустріч Аладдіна з Килимом-літаком.

Читати далі...
4 червня 2019,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж любите пісню «A Whole New World»? Тоді дивіться п'ятий фрагмент музичного фентезі «Аладдін», в якому знамениту оскароносну пісню виконують головні герої у втіленні Мени Массуда та Наомі Скотт.

«Аладдін» розповідає історію вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), відважної принцеси Жасмін (Наомі Скотт) та чарівного Джіні (Вілл Сміт), які об'єднуються, щоб зупинити підступні плани злого візира Джафара (Марван Кензарі). І в новому фрагменті Аладдін вперше бере Жасмін у подорож на килимі-літаку, під час якої вони натхненно співають про те, як відкривають для себе зовсім новий світ.

В український прокат новий фільм Гая Річі вийшов 23 травня. Квитки на «Аладдіна» ви знайдете в нашій афіші.

26 травня 2019,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри очікуваного фентезійного мюзиклу від Disney «Аладдін» ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден запросив його зірок виконати хітові пісні у своїй новій постановці «Мюзикл на переході».

Читати далі...
25 травня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для фентезійного мюзиклу «Аладдін» виконавиця ролі Жасмін Наомі Скотт записала надихаючу пісню про силу духу під назвою «Speechless», яку ви можете почути нижче.

Читати далі...
22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
18 травня 2019,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney продовжує нас зазивати на свій новий художній рімейк «Аладдін» за допомогою роликів зі співаючим і танцюючим Віллом Смітом. І цього разу він виконує пісню «Prince Ali».

Читати далі...
16 травня 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восьмий ТБ-ролик музичного фентезі «Аладдін» від кіностудії Disney представляє нові сцени і фрагменти пісні «Friend Like Me» у виконанні Джіні, якого озвучує Вілл Сміт.

«You ain't never had a friend like me!» У світі Disney Джіні є дивною синьою істотою з суперздібностями, ув'язненою в чарівній лампі, звідки його визволяє вуличний злодюжка Аладдін (Мена Массуд). Вони об'єднуються, щоб Аладдін зміг завоювати серце принцеси Жасмін (Наомі Скотт), і для цієї непростої місії Джіні перетворює свого нового друга на принца Алі.

Квитки на сеанси «Аладдіна», який виходить у широкий український прокат 23 травня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

15 травня 2019,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, дуже великі капелюхи! У черговому ТБ-ролику музичного фентезі від студії Disney «Аладдін» веселий чарівник Джіні робить все, що в його силах, щоб Аладдін справив на принцесу Жасмін незабутнє враження.

Читати далі...
13 травня 2019,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ти довіряєш мені?» Аладдін кличе принцесу Жасмін в політ на своєму килимі-літаку у другому офіційному фрагменті фентезійного мюзиклу «Аладдін» від студії Disney.

Рімейк мультфільму «Аладдін», який вийшов в 1992 році, розповість про пригоди вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), відважної принцеси Жасмін (Наомі Скотт) та безжурного Джіні (Вілл Сміт), яким належить розкрити змову підступного візира Джафара (Марван Кензарі) та врятувати королівство. За допомогою чарівної лампи і трьох бажань Джіні перетворює Аладдіна на принца Алі, і простий хлопець отримує шанс завоювати серце принцеси.

Дивіться також перший фрагмент фентезі «Аладдін», де Джіні пояснює Аладдіну, як правильно формулювати свої бажання. У кіно з 23 травня.

9 травня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два тижні до прем'єри кіностудія Walt Disney Pictures опублікувала дебютний фрагмент свого нового фентезійного рімейка «Аладдін» за участю Вілла Сміта.

В рімейку мультфільму «Аладдін» Сміт грає Джіні, чия чарівна лампа потрапляє в руки вуличного злодюжки з добрим серцем Аладдіна (Мена Массуд), і тепер Аладдін може загадати три бажання. Але в даному фрагменті Джіні зазначає, що формулювати їх треба дуже точно, інакше замість «Зроби мене принцом» вийде «Зроби мені принца» (гра слів на англійській мові), і станеться конфуз.

Нові постери і кадри «Аладдіна» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 23 травня.

7 травня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуличний злодій Аладдін зачаровує принцесу Жасмін з першого погляду в шостому ТБ-ролику пригодницького фентезі «Аладдін», яке готує студія Disney.

Новий ТБ-ролик рімейка мультфільму «Аладдін» показує, як під час утечі від вартових головний герой Аладдін (Мена Массуд), який краде хліб, щоб нагодувати сиріт, випадково стикається з переодягненою в простий одяг принцесою Жасмін (Наомі Скотт), і між ними спалахує кохання з першого погляду. Щоб знову побачитися з нею, Аладдін загадує Джіні (Вілл Сміт) бажання і перетворюється на принца Алі, але, як зазначає Джіні, всередині він залишається все тим же вуличним авантюристом, який одразу сподобався Жасмін.

В український прокат Аладдін, чиї пригоди екранізував культовий режисер Гай Річі, прилетить на своєму килимі-літаку 23 травня.

29 квітня 2019,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвертому ТБ-ролику музичного фентезі від студії Disney «Аладдін» Джіні співає і пояснює Аладдіну, що тепер він може виконати три його заповітні бажання.

Рімейк відомого діснеївського мультфільму «Аладдін» розповість чарівну історію вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), який закохується в принцесу Жасмін (Наомі Скотт) і за допомогою Джіні (Вілл Сміт) та трьох бажань намагається завоювати її серце. І оскільки Джіні говорить Аладдіну в даному ТБ-ролику, що він не може змусити когось полюбити певну людину, Аладдін вирішує прикинутися принцом Алі, щоб потрапити до палацу, ближче познайомитися з принцесою і зачарувати її своєю природною харизмою і тягою до пригод.

Дивіться також другий розширений ТБ-ролик «Аладдіна», в якому Аладдін намагається підкорити серце принцеси Жасмін. У кіно з 23 травня.

26 квітня 2019,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney продовжує підігрівати наш інтерес до музичного фентезі «Аладдін», поділившись за одну добу вже другим розширеним ТБ-роликом, в якому Аладдін намагається підкорити серце принцеси Жасмін.

Читати далі...