Новини серіалів, в яких згадується Елізабет Гілліс

11 лютого 2020,  15:07 | Новини серіалів

Телеканал The CW опублікував в мережі короткий промо-ролик 13 серії 3 сезону драматичного серіалу «Династія», який розкриває, що та буде знята в дусі старих фільмів і в чорно-білому кольорі.

Синопсис серії повідомляє, що в ній Блейк (Грант Шоу) та Крістал (Даніелла Алонсо) будуть боротися з новим гостем в їхньому домі. Адам (Сем Андервуд) попросить допомоги у Алексіс (Елейн Гендрікс) і Колбі (Сем Адегоке), а Феллон (Елізабет Гілліс) приготує спеціальний сюрприз для Ліама (Адам Губер). Промо-ролик показує, як Феллон чекає на Ліама в офісі з фільму-нуару 40-х років, закинувши ноги на підвіконня.

Прем'єра серії «You See Most Things In Terms Of Black & White» («Ти все бачиш в чорно-білому») очікується 22 лютого за українським часом.

28 вересня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Канал The CW поділився божевільним трейлером 3 сезону своєї дуже драматичної мильної опери «Династія», де герої піднімають тост за нові початки. Але не для всіх ці початки будуть позитивними.

У свіжому трейлері Феллон Керрінгтон (Елізабет Гілліс) показує свій характер на новому званому вечорі і виступає перед широкою аудиторією, в якій перебуває її батько Блейк (Грант Шоу). Тим часом Сем (Рафаель Де Ла Фуенте) та Джозеф (Алан Дейл) косплеять Елвіса і капітана Пікарда з «Зоряного шляху», а Домінік (Майкл Мішель) заявляє, що «династія Керрінгтонів змінюється» і що «тепер вона буде на вершині». Також трейлер представляє перший погляд на нову Крістал, яку тепер грає Даніелла Алонсо («Школа виживання», «За вовчими законами»).

Прем'єрна серія 3 сезону «Династії» вийде 12 жовтня за українським часом.

28 вересня 2018,  20:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW щойно опублікував у мережі офіційний трейлер 2 сезону своєї скандальної драми «Династія».

В трейлері харизматична спадкоємиця енергетичної імперії Феллон Керрінгтон (Елізабет Гілліс) влаштовує грандіозну вечірку в дусі 1920-х років і «Великого Гетсбі» на честь 100-ї річниці з дня заснування мультимільярдної компанії своєї сім'ї Carrington Atlantic. Тим часом розколота сім'я щосили намагається піднятися з попелу, щоб заново визначити себе, поки на світ виходять їхні минулі помилки та створюються нові союзи.

«Династія» повертається на екрани 13 жовтня за українським часом.

18 березня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мамочка повертається додому в 16 серії 1 сезону драматичного серіалу «Династія».

Сім'я Керрінгтонів знаходиться в жалобі, як раптом на похорон без запрошення прибуває Алексіс у втіленні зірки «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан, шокуючи своєю появою Феллон (Елізабет Гілліс), Блейка (Грант Шоу) та Крістал (Наталі Келлі). Вона заходить до церкви в шикарному білому костюмі й чорному капелюсі з величезними полями, голосно цокаючи підборами, знімає сонцезахисні окуляри і каже, що запізнилася через «чортові пробки».

Серія «Poor Little Rich Girl» («Бідна багата маленька дівчинка») вийде на екрани 24 березня за українським часом. Алексіс затримається в «Династії» до кінця сезону.

13 березня 2018,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW повідомляє про скоре прибуття нової героїні в світ драматичного серіалу «Династія» за допомогою невеликого промо-ролика.

Відео показує, як на подушки з ініціалами Блейка (Грант Шоу) і Крістал (Наталі Келлі) падає подушка, на якій червоними літерами виведено «Алексіс». Алексіс Керрінгтон є колишньою дружиною Блейка й матір'ю Феллон (Елізабет Гілліс) та Стівена (Джеймс Маккей), і її повернення в життя своїх дітей струсоне світ «Династії». Цю героїню втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан.

Нова серія «Династії» вийде 17 березня за українським часом, дебют Шерідан в серіалі відбудеться через одну серію, 24 березня.