Новини, в яких згадується Алекс Хег Андерсен

5 грудня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рагнарок гряде. Настають сутінки богів. Ніхто не уникне своєї долі. Стримінгова платформа Amazon Prime опублікувала епічний трейлер другої частини фінального сезону хітового серіалу «Вікінги».

Читати далі...
21 липня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ занурюється в темряву, поки брат воює з братом у новому трейлері 5 сезону серіалу «Вікінги», який був представлений на Comic-Con.

Перша частина 5 сезону завершилася битвою Бйорна (Александр Людвіг) та Івара (Алекс Хег Андерсен) за владу над світом, в якій переміг Івар. У наступних серіях повертається легендарний вікінг Ролло (Клайв Стенден), що посилює переворот у Каттегаті. Поки Бйорн і Лагерта (Кетрін Вінник) разом з єпископом Гемундом (Джонатан Різ Майерс) біжать від убивчих сил Івара, тиранічне панування Івара над Скандинавією розпочинає нове Темне століття.

Тим часом в Ісландії Флокі (Густаф Скарсгард) бореться з елементами і прагненням своїх власних поселенців до помсти, щоб створити колонію вікінгів на цьому прекрасному й пустельному ландшафті.

«Вікінги» повертаються з новими серіями 28 листопада.

25 липня 2017,  02:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер 5 сезону серіалу «Вікінги» показує, чим обернулася для його світу смерть Рагнара (Тревіс Фіммел). Його дружина Лагерта (Кетрін Віннік) стала королевою Каттегату, але чи надовго? На її боці виступає син Бйорн (Олександр Людвіг), поки Івар (Алекс Хег Андерсен), бажаючи помститися Лагерта за смерть своєї матері, розпалює громадянську війну. У той же час королева шукає нових союзників в боротьбі з Гаральдом (Петер Францен).

Новий сезон, де також повертаються Джонатан Ріс-Майєрс, Клайв Стенден і Густаф Скарсгард, вийде на екрани 29 листопада.