Новини, в яких згадується Стівен Крюгер

28 березня 2018,  21:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW нарешті випустив перший офіційний трейлер 5 сезону фентезійного серіалу «Первородні», який буде заключним.

В даному відео Клаус (Джозеф Морган) возз'єднується зі своїми братами і сестрами після значного стрибка в часі, ризикнувши усім; Елайджа (Деніел Гілліс) горить на сонці; Хейлі (Фібі Тонкін) зближується з новим хлопцем Декланом (Торранс Кумбс з серіалу «Царство»); а вже майже доросла Хоуп (Даніель Роуз Расселл) вперше показує, на що здатна.

Прем'єра фінального сезону «Первородних», де також повернуться Чарльз Майкл Девіс, Юсуф Гейтвуд, Даніель Кемпбелл, Леа Пайпс, Райлі Воулкел, Стівен Крюгер та Клер Холт, відбудеться 20 квітня.

24 липня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Стародавні» добігає кінця, і його трейлер, показаний на конвенції Comic-Con в Сан-Дієго, згадує історію найдавніших вампірів, які бачили створення і руйнування імперій та поклялися завжди бути разом. Але щоб врятувати дочку Клауса (Джозеф Морган) й Хейлі (Фібі Тонкін), їм довелося розлучитися. За кадром в цей час звучить голос юної Гоуп (Даніель Роуз Расселл), яка з'являється у кінці та заявляє, що збирається боротися за свою сім'ю.

Фінальний сезон, де також повертаються Деніел Гілліс, Клер Холт, Чарльз Майкл Девіс, Юсуф Гейтвуд, Райлі Воулкел і Стівен Крюгер, вийде на екрани в 2018 році.