Новини, в яких згадується Скотт Гленн

13 липня 2018,  16:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu представила повноцінний трейлер очікуваного серіалу «Касл-Рок», заснованого на оповіданнях Стівена Кінга.

Події психологічного горору будуть відбуватися у вигаданому містечку Касл-Рок, який згадувався в багатьох творах Кінга, включаючи «Воно» та «Ріта Гейворт і порятунок з Шоушенка». Генрі Дівер (Андре Голленд) отримує загадковий дзвінок від ув'язненого у в'язниці «Шоушенк» (Білл Скарсгард) і повертається додому, щоб відповісти на питання злочинця, який знає, що з цим містом щось не так, що воно змушує людей робити жахливі і жорстокі речі.

Прем'єра серіалу «Касл-Рок», де також зіграють Джейн Леві, Мелані Лінскі, Скотт Гленн, Террі О’Квінн та Сіссі Спейсек, відбудеться 25 липня.

14 серпня 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри супергеройського серіалу «Захисники» залишилися лічені дні, тому саме час подивитися його фінальний трейлер. Попри те, що Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) тут заявляють, що не збираються заводити собі друзів з суперздібностями, вони стають пліч-о-пліч на захист Нью-Йорка і один одного.

Прем'єра серіалу, де також зіграють Сігурні Вівер, Елоді Юнг і Скотт Гленн, відбудеться 18 серпня на Netflix.

3 травня 2017,  17:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої Пекельної кухні Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) знайомляться один з одним в першому повноцінному трейлері серіалу-кросовера «Захисники». І вже скоро їм доводиться зіткнутися з новим могутнім ворогом, що загрожує Нью-Йорку, на ім'я Олександра (Сігурні Вівер).

Прем'єра серіалу, де також повернуться Елоді Юнг, Розаріо Доусон, Скотт Гленн і Симона Міссік, відбудеться 18 серпня.

10 січня 2016,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На постере ко 2 сезону сериала «Сорвиголова» собрались вместе прошлые и настоящие жители Адской кухни Мэтта Мердока, а в новом его тизере слышны их голоса, звучащие под сводом церкви.

Читати далі...