Новини, в яких згадується Шон Тіл

5 січня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сили Лорен стають все більш небезпечними і руйнівними в 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Рід (Стівен Мойєр) тривожиться, коли Лорен (Наталі Елін Лінд) починає цікавитися своїми предками та їх жорстокими силами. Полярис (Емма Дюмон) починає переглядати свою віру у «Внутрішнє коло», коли дізнається минуле нових рекрутів Ріви (Грейс Байєрс). Тим часом Бенедикт Райан (Пітер Галлахер) продовжує підштовхувати Джейса (Кобі Белл) до дій за участю Чистильників. Затемнення (Шон Тіл) просить Блінк (Джеймі Чанг) відправитися до Морлоків у пошуках інформації про «Внутрішнє коло», а Буревісник (Блер Редфорд) отримує дзвінок від Еванджелін (Ерінн Рут).

Серія «meMento» («Сувенір»), режисером якої є Меггі КіліРівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), вийде на екрани 9 січня за українським часом.

6 грудня 2018,  14:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox опублікував перший промо-ролик 10 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», який повернеться на екрани в 2019 році.

Синопсис 10 серії поки недоступний, але промо-ролик показує, що сили Лорен (Наталі Елін Лінд) ростуть, і вона стає більш жорстокою, чим викликає сильну тривогу у Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер). Полярис (Емма Дюмон) розповідає Затемненню (Шон Тіл), що Ріва (Грейс Байєрс) планує знищити весь уряд, і Підпілля вирішує зупинити атаку. Тим часом Буревісник (Блер Редфорд) знаходиться в полоні у Джейса (Кобі Белл).

Наступна серія «Обдарованих» отримала назву «Enemy of My Enemy» («Ворог мого ворога») і прибуде на екрани 2 січня за українським часом.

16 листопада 2018,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Полярис з'являється у своєму головному уборі з коміксів в промо-ролику 8 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

У промо-ролику Лорна (Емма Дюмон) виступає проти методів «Внутрішнього кола» і мутанки Твіст (Анжеліка Бетт Фелліні), яка вбила багато людей. Бажаючи захистити свою дочку, Лорна повертається до Маркоса (Шон Тіл) і просить його про допомогу. Маркос, зрозуміло, зробить все заради дочки, але не втрачає нагоди відчитати Лорну за те, що вона «підпалила світ» і тепер переживає, що «її дочка може отримати від цього вогню опіки». Дивіться до кінця, що побачити перший погляд на супергеройський костюм Полярис.

Серія «the dreaM» («Мрія») прибуде на екрани через два тижні, 28 листопада за українським часом. Всього 2 сезон буде складатися з 15 серій.

12 жовтня 2018,  19:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Підпілля мутантів стикається лицем до лиця з «Внутрішнім колом» в промо-ролику 4 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Офіційний синопсис наступної серії повідомляє, що команда намагається перехопити членів терористичної організації «Внутрішнє коло», які збираються напасти на об'єкт, де мутантів тримають під вартою. Відео показує, як Полярис (Емма Дюмон) використовує свої сили проти своїх колишніх друзів Буревісника (Блер Редфорд) і Блінк (Джеймі Чанг), а Лорен (Наталі Елін Лінд) і Затемнення (Шон Тіл) намагаються зупинити Енді (Персі Хайнс Вайт).

Прем'єра серії «outMatched» («Перевершені») відбудеться за українським часом 17 жовтня. Як вам поки 2 сезон? Пишіть в коментарях.

4 жовтня 2018,  03:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Затемнення б'ється, щоб забрати Полярис та їхню дитину додому, в напруженому промо-ролику 3 серії 2 сезону марвелівського серіалу «Обдаровані».

Згідно з офіційним синопсисом, в наступній серії організація «Внутрішнє коло» звернеться по допомогу до несподіваного мутанта, коли дитина Полярис (Емма Дюмон) захворіє на смертельну хворобу. Відео розкриває, що цим мутантом буде батько дитини Затемнення (Шон Тіл), і він має намір не тільки допомогти своїй новонародженій доньці, а й забрати її та Полярис з собою. Але на його шляху стають Ріва (Грейс Байєрс) і сестри Фрост (Скайлер Семюелс). Чи зможе розлючений батько їх перемогти?

Серія недарма отримала назву «coMplications» («Складності») і вийде на екрани 10 жовтня за українським часом.

25 вересня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», заснованого на коміксах Marvel про Людей Ікс, дивимося його епічний фінальний трейлер.

Трейлер показує, що в світі мутантів стався розкол, і вони розділилися на дві ворогуючі групи: Підпілля, куди входять Лорен Стракер (Наталі Елін Лінд), її батьки Кейтлін (Емі Акер) та Рід (Стівен Мойєр), а також супергерої Буревісник (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемнення (Шон Тіл); та «Внутрішнє коло», на стороні якого виступають Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт), Полярис (Емма Дюмон), сестри Фрост (Скайлер Семюелс) і нова лиходійка Ріва (Грейс Байєрс). А на чиєму боці будете ви?

Перша серія 2 сезону «Обдарованих» вийде на американському телебаченні сьогодні, 25 вересня, а значить вже завтра ви зможете подивитися її в Інтернеті.

24 вересня 2018,  17:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для мутантів настають важкі часи, повідомляє третій промо-ролик 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», який також показує багато екшену.

У нових серіях Лорен (Наталі Елін Лінд) зі своїми батьками і мутантами Буревісником (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) та Затемненням (Шон Тіл) стикається з небезпечною організацією «Внутрішнє коло», на стороні якої тепер виступають її брат Ендрю (Персі Хайнс Вайт) і могутня мутантка Полярис (Емма Дюмон), яка ось-ось народить.«Внутрішнє коло» очолює лиходійка Ріва (Грейс Байєрс), і на зборах членів організації вона каже, що їй потрібна їхня мужність для боротьби, щоб побудувати країну мутантів. І тут видіння майбутнього показує, як Поляріс розвішує прапори мутантів на Білому домі.

Прем'єра 2 сезону «Обдарованих» відбудеться завтра, 25 вересня.

19 вересня 2018,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брат і сестра опиняються по різні сторони конфлікту мутантів у новому промо-ролику 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Кейтлін (Емі Акер) говорить Ріду (Стівен Мойєр), що Ендрю (Персі Хайнс Вайт) забрали силою, але Лорен (Наталі Елін Лінд) заявляє, що він пішов по своїй волі. Після промо показує, як Лорен стикається з Ендрю на вулиці і намагається до нього достукатися, але все закінчується тим, що брат і сестра використовують свої сили один проти одного. Затемнення (Шон Тіл) возз'єднується з Полярис (Емма Дюмон) і каже їй, що любить її, але вона відповідає, що їх дочці потрібно щось більше, ніж просто любов. А в кінці відео Полярис та Ендрю стоять перед натовпом, що їм аплодує, разом з новою суперлиходійкою Рівою (Грейс Байєрс), яка обіцяє показати світанок нової епохи.

Дивіться також новий трейлер 2 сезону серіалу «Обдаровані», який представляє небезпечну організацію радикальних мутантів «Внутрішнє коло». Прем'єра сезону відбудеться на наступному тижні, 25 вересня.

12 вересня 2018,  01:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок компанія Marvel опублікувала в мережі новий трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», який закликає боротися за Підпілля мутантів.

У нових серіях боротьба людей і мутантів розділяє Підпілля надвоє: Полярис (Емма Дюмон), яка готується народити дитину, і Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт) переходять на бік сестер Фрост (Скайлер Семюелс) та нової могутньої суперлиходійки Ріви (Грейс Байєрс), яка очолила терористичну організацію «Внутрішнє коло», поки Буревісник (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемнення (Шон Тіл) разом з Лорен (Наталі Елін Лінд), Рідом (Стівен Мойєр) та Кейтлін (Емі Акер) продовжують рятувати мутантів, які переховуються від влади. А коли в місті виходить з-під контролю електрика, Затемнення одразу розуміє, що у Поляріс почалися пологи, і герої вирішують вирвати її з лап лиходійок і повернути додому.

«Обдаровані» повертаються на телеекрани 25 вересня.

16 серпня 2018,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», заснованого на коміксах Marvel, пропонує обрати свою сторону.

У нових серіях мутанти, які живуть у світі, де на них полює уряд, опиняються по різні сторони, коли вагітна Поляріс (Емма Дюмон) і Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт) об'єднуються з новою суперлиходійкою Рівою (Грейс Байєрс) і сестрами Фрост (Скайлер Семюелс). Ріва не вірить в мрію Людей Ікс, що люди і мутанти мають мирно жити пліч-о-пліч, і збирається змінити світ. Також відео показує, як Рід Стракер (Стівен Мойєр) виявляє в собі суперсили, а Затемнення (Шон Тіл) готовий піти на все, щоб побачитися з Поляріс і своєю дитиною.

Дивіться повноцінний трейлер 2 сезону «Обдаровані», представлений в липні на конвенції Comic-Con. Прем'єра нового сезону відбудеться 25 вересня.

24 липня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній сезон супергеройського серіалу про мутантів з коміксів Marvel «Обдаровані» отримав підзаголовок «Світанок ери мутантів» («Dawn of the Mutant Age»), повідомляє його перший трейлер.

Трейлер 2 сезону показує могутніх юних мутантів Лорен (Наталі Елін Лінд) і Ендрю Стракерів (Персі Хайнс Вайт) разом з батьками Рідом (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Екер) та мутантами з підпілля Буревісником (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемненням (Шон Тіл) по одну сторону конфлікту людей і мутантів, а Полярис (Емма Дюмон) разом з новою лиходійкою Рівою (Грейс Байєрс) — по іншу. Полярис готується привести на світ онука Магніто, і її пологи обіцяють стати найвибуховішою подією сезону.

Нові серії «Обдарованих» прибудуть на екрани цієї осені.

16 грудня 2017,  01:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минула серія фантастичного серіалу про мутантів зі світу Людей Ікс «Обдаровані» отримала від глядачів 9,1 бала — найвищу оцінку за весь свій 1 сезон на сайті IMDb. Що ж готує серіал далі, дивимося в промо-ролику 11 серії.

Серія називається «3 X 1», і в ній Джейс (Кобі Белл) заявляє, що йому набридло потурати злу, маючи на увазі під «злом» мутантів, а доктор Кемпбелл (Гаррет Діллахант) підтримує його настрій, кажучи, що час милосердя пройшов. Тим часом Маркос (Шон Тіл) нагадує друзям, що Люди Ікс вибрали їх не просто так, а Есме (Скайлер Семюелс) звертається за допомогою до команди, закликаючи об'єднатися, перш ніж за ними всіма прийдуть люди.

«Обдаровані» повернуться на екрани 2 січня за українським часом.

23 листопада 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля мутантів-втікачів опиняється на волосині в 9 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані».

Команда розробляє план, як звільнити мутантів, які знаходяться в полоні у Sentinel Services, але Джейс (Кобі Белл) готовий до їх нападу, мобілізувавши всі доступні йому сили. Буревісник (Блер Редфорд) попереджає друзів, що у них буде лише одна спроба, і вони не мають права все зіпсувати. І як тільки він разом з Блінк (Джеймі Чунг), Поляріс (Емма Дюмон) та Затемненням (Шон Тіл) опиняються всередині штабу Sentinel Services, пастка закривається. Проте Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт) не збираються здаватися, відкриваючи нові межі своїх сил.

Серія «outfoX» («Перехитрити») вийде на екрани через два тижні, 5 грудня за українським часом.

8 листопада 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Людей Ікс більше немає, і тепер доля мутантів залежить від цих героїв, заявляє промо-ролик 7 серії 1 сезону серіалу «Обдаровані».

Повертається колишня дівчина Затемнення (Шон Тіл); Рід (Стівен Мойєр) і Сейдж (Хейлі Ловітт) знаходять тривожну інформацію про нового друга Лорен (Наталі Елін Лінд) — Веса (Денні Рамірес), який з'явився в минулій серії, і це призводить до конфлікту між Рідом і Лорен; Буревісник (Блер Редфорд) допомагає Блінк (Джеймі Чунг) відкритися й розповісти про своє минуле; Джейс (Кобі Белл) стверджує спеціальну програму спостереження.

Серія «eXtreme measures» («Крайні заходи») вийде на екрани 14 листопада за українським часом.