Новини, в яких згадується Таліта Бейтман

10 серпня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазова лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк летить на Марс в трейлері науково-фантастичного серіалу від Netflix «Вдалині».

Читати далі...
20 жовтня 2017,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани фільму-катастрофи «Геошторм» компанія Warner Bros. Pictures вирішила розіграти кількох жителів і гостей Нью-Йорка. На їх виклик приїжджало спеціальне таксі з банером «Геошторм» на даху, а по його моніторам передавали несправжній випуск новин про те, що на місто обрушився страшний крижаний циклон. Поки пасажири дивувалися цьому повідомленню, водій завозив їх на спеціальну вуличку, де все було вкрите снігом і стояли обмерзлі манекени, що нагадують справжніх людей, як у фільмі.

Головну роль в «Геошторм» виконує Джерард Батлер, чий герой буде рятувати планету від бурі неймовірної сили. Компанію йому складають Еббі Корніш, Ед Харріс, Таліта Бейтман, Енді Гарсіа і Джим Стерджесс.

Українська прем'єра фільму від сценариста «Дня незалежності» Діна Девліна відбулася 19 жовтня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5 серпня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася першим фрагментом горору «Анабель: Створення», в якому дівчинку на ім'я Дженіс (Таліта Бейтман) переслідує привид Анабель. Дівчинка відмикає замкнуту комору, де знаходить страшну ляльку. Вона намагається знову закрити її, але двері комори вперто не хочуть підкорятися. Тоді Дженіс вирішує накрити Анабель простирадлом, щоб не бачити її страшного обличчя, але тут лялька залишає свою комору...

Горор від творця «Закляття» Джеймса Вана підкорив критиків — його рейтинг на Rotten Tomatoes становить 100%. Український трейлер фільму дивимося тут.