Новини, в яких згадується Нейт Мур

20 квітня 2018,  02:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Невеликий фрагмент супергеройського фільму від Marvel «Месники: Війна нескінченності» відправляє нас в Ваканду.

Віжен (Пол Беттані), Багряна відьма (Елізабет Олсен) і Брюс Беннер (Марк Руффало) опиняються в Ваканді, рідній країні Чорної пантери (Чедвік Боузман), де в дослідженні Каменя Розуму їм допомагає геніальна Шурі (Летішіа Райт). Вона сканує Віжена і дивується, чому вони з Тоні (Роберт Дауні мол.) «просто не перепрограмували синапси, щоб ті працювали разом». Беннер каже, що вони не подумали про це, на що Шурі з посмішкою відповідає: «Впевнена, що ви зробили все, що змогли».

Раніше продюсер «Чорної пантери» Нейт Мур розкрив, що Шурі є «найрозумнішою людиною в світі, розумнішою за Тоні Старка». У фільмі «Месники: Війна нескінченності» її можна буде побачити з 26 квітня.

4 лютого 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шостий ТБ-ролик супергеройського екшену «Чорна пантера» присвячений теплим відносинам Т'Чалли (Чедвік Боузман) і його молодшої сестри Шурі (Летішіа Райт).

У своєму сольнику Чорна пантера зіткнеться з внутрішніми і зовнішніми загрозами для прихованого від решти світу королівства Ваканда, на чолі якого Т'Чалла стає після смерті батька Т'Чакі (Джон Кані) у фільмі «Перший месник: Протистояння». І допомагати здолати ворогів молодому королю буде його геніальна 16-річна сестра Шурі.

Нещодавно продюсер Нейт Мур розкрив, що Шурі буде розумнішою за Тоні Старка. У кіно «Чорна пантера» увірветься 15 лютого.