Новини, в яких згадується Кіла Сеттл

12 квітня 2023,  10:53 | Кастінг

Одну з ключових ролей в очікуваній екранізації знаменитого бродвейського мюзиклу «Wicked» («Зла») виконає відома співачка Аріана Гранде, а компанію їй складуть голлівудські зірки. І ми вже знаємо, які саме ролі вони виконають.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли почути композицію «A Million Dreams» хітового мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні співачки Пінк? Тоді ваше бажання збулося.

«Найвеличніший шоумен», на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар» та 1 премія «Золотий глобус», вийшов на екрани в кінці минулого року і повідав історію засновника шоубізнесу Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) та його популярного цирку, що став домівкою для різних незвичайних людей, якими нехтувало суспільство.

Компанію Джекману в цьому незабутньому шоу склали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

Нова версія пісні «A Million Dreams» у виконанні Пінк увійде в окремий альбом «The Greatest Showman: Reimagined», де композиції мюзиклу виконають відомі артисти, як Panic! at the Disco, Кеша та Келлі Кларксон.

7 березня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія 20th Century Fox поділилася новим трейлером мюзиклу «Найвеличніший шоумен», який повідомляє, коли його можна буде подивитися вдома.

Фільм Майкла Грейсі розповідає історію видатного підприємця і афериста Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман), який у другій половині 19 століття заснував популярний цирк Barnum & Bailey. Також в мюзиклі зіграли, заспівали й станцювали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

У форматі Digital «Найвеличніший шоумен», номінований на премію «Оскар», буде доступний для перегляду з 20 березня, а на Blu-ray фільм вийде 10 квітня.

30 січня 2018,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухаємо пісню «This Is Me» з мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні двократної номінантки на премію «Греммі» Кеші.

Композиція «This Is Me», що отримала номінацію на «Оскар», є гімном історії Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) і його цирку, що зібрав під одним дахом різних вигнанців суспільства й подарував їм шанс показати світові свій талант. В «Найвеличнішому шоумені» дану пісню співає бородата жінка Летті Латс (Кіла Сеттл), і це один з найсильніших та найбільш надихаючих моментів фільму.

Читайте нашу рецензію на «Найвеличніший шоумен». Ви все ще можете застати його в кінотеатрах України.

7 січня 2018,  19:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час грандіозного концерту на честь зустрічі Нового року в Берліні переможниця Євробачення-2014 Кончіта Вурст заспівала пісню «This Is Me» («Це я»), яка є гімном нового мюзиклу «Найвеличніший шоумен».

У фільмі цю композицію виконує Кіла Сеттл, яка грає бородату жінку Летті Латс, що виступає в цирку Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман). Над нею все життя знущалися через її незвичайну зовнішность, поки Барнум не почув її чудовий голос і не подарував їй шанс не тільки бути самою собою, а й стати улюбленицею публіки.

Як вам кавер Кончіти? Слухаємо оригінальну версію пісні в саундтреку «Найвеличніший шоумен». Фільм вийшов в прокат 4 січня.

Рецензія на фільм «Найвеличніший шоумен»
Г'ю Джекман і його надихаючий цирк
29 грудня 2017,  11:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Ла-Ла Ленда» голлівудські кіностудії знову повірили в те, що глядачам цікаві оригінальні мюзикли, а не тільки екранізації відомих бродвейських постановок, і за рекордний час історія «Найвеличнішого шоумена» була втілена в життя. Його зйомки пройшли цієї весни, а вже в кінці року мюзикл прибув на великі екрани і отримав 3 номінації на «Золотий глобус». Як їм це вдалося? Маючи мільйон мрій, як співається в одній з його пісень...

Читати далі...
26 грудня 2017,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося запальний фрагмент мюзиклу «Найвеличніший шоумен», який розповість історію засновника популярного цирку Ф.Т. Барнума.

Головну роль тут виконує Г'ю Джекман, вже номінований за неї на «Золотий глобус», і в даному фрагменті він разом зі своєю трупою відкриває виставу, виконуючи пісню «Come Alive». Разом з ним тут виступають Зендея і Кіла Сеттл, а за сценою пританцьовує Мішель Вільямс.

Повністю дану композицію можна послухати в нашій добірці пісень із саундтреку «Найвеличніший шоумен». У кіно з 4 січня.

25 грудня 2017,  15:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо добірку всіх композицій мюзиклу «Найвеличніший шоумен», авторами яких виступили творці пісень «Ла-Ла Ленда».

Читати далі...
21 грудня 2017,  17:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки очікуваного музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман, Зак Ефрон і Зендея влаштували в декораціях свого фільму на студії 20th Century Fox справжнє шоу, наживо заспівавши і станцювавши пісню «Come Alive». Компанію відомим акторам склала голосиста Кіла Сеттл, яка в «Найвеличнішому шоумені» грає Бородату жінку.

Також дивимося другий український трейлер «Найвеличніший шоумен». У кіно фільм Майкла Грейсі, який претендує на 3 премії «Золотий глобус», виходить 4 січня.

16 грудня 2017,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки мюзиклу «Найбільший шоумен» Г'ю Джекман, Зак Ефрон і Зендея вирушили на Бродвей, щоб зіграти в новому «Мюзиклі на переході» від режисера Джеймса Кордена.

Читати далі...
15 листопада 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман співає в новому трейлері музичного байопіку «Найвеличніший шоумен».

Джекман втілює фантазера Ф.Т. Барнума, який після втрати роботи вирішує заснувати цирк і стати батьком шоу-бізнесу, приютивши під одним дахом талановитих людей, яких суспільство зробило вигнанцями. Разом з Джекманом в картині заспівають та станцюють Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея і Ребекка Фергюсон.

Слухаємо чудову пісню з трейлера «Найвеличніший шоумен» у виконанні Кіли Сеттл. У кіно фільм вийде 4 січня 2018 року.

4 липня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в ролі американського шоумена Ф.Т. Барнума, який створив популярний цирк і придумав шоубізнес. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег по сцені — Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

В український прокат фільм Майкла Грейсі вийде 4 січня 2018 року.